Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@02:47:04 GMT

قیمت خانه‌های دهه ۳۰ در تهران

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۹۰۰۱

قیمت خانه‌های دهه ۳۰ در تهران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد در حالی که حجم عرضه واحدهای مسکونی با قدمت بیش از ۵۰ سال در تهران و در مناطق مرکزی و تاریخی شهر محدود است اما هر از گاهی یک یا دو فایل فروش این گونه واحدها در بازار محلات قدیمی مشاهده می‌شود که متقاضیان می‌توانند این خانه‌ها را برای دو منظور عمده خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی متقاضیان این واحدها مانند بخش عمده‌ای از خریداران واحدهای مسکونی قدیمی‌ساز و کلنگی به دنبال خرید این خانه‌ها برای تخریب و نوسازی هستند. در واقع این خانه‌ها از سوی این افراد برای ساخت مجتمع‌های آپارتمانی خریداری می‌شود و پس از تخریب و نوسازی ساخت پروژه‌های مسکونی، اداری یا تجاری در آنها آغاز می‌شود. با این حال با رواج تبدیل خانه‌های قدیمی و تاریخی به کافه‌رستوران‌ها یا کافه‌گالری‌های سنتی، برخی از متقاضیان این خانه‌ها نیز افرادی هستند که قصد دارند پس از بازسازی این خانه‌ها آنها را تبدیل به کافه‌رستوران و کافه‌گالری کنند.

در سال‌های اخیر هر روز به تعداد خانه‌های تاریخی که پس از انجام عملیات بازسازی به کافه‌‌رستوران، کافه‌سینما و کافه‌گالری تبدیل شده‌اند اضافه شده است. کانون تمرکز این خانه‌ها یا کافه‌ها نیز مناطق مرکزی شهر است که بافت تاریخی تهران قدیم محسوب می‌شود. مالکان و عرضه‌کنندگان این خانه‌های قدیمی در متن آگهی فروش این خانه‌ها نیز با تاکید بر قابلیت تبدیل این خانه‌های قدیمی به انواع کافه‌‌رستوران‌ها سعی می‌کنند جاذبه بیشتری برای فروش آنها ایجاد کنند.

با این حال، تحقیقات میدانی نشان می‌دهد خریداران این خانه‌ها علاوه بر اینکه می‌توانند آنها را تبدیل به کافه‌‌رستوران و... کنند، کماکان امکان تخریب و نوسازی آنها متناسب با کاربری زمین آن را دارند. در واقع خریداران متناسب با هدفی که از خرید این خانه‌ها دارند می‌توانند این خانه‌ها را تبدیل به کافه‌‌رستوران کرده یا آن را تخریب و اقدام به آپارتمان‌سازی کنند.

با این حال، تاکید فروشندگان بر قابلیت‌های کاربردی این‌گونه املاک قدیمی در متن آگهی‌ها امکان تبدیل آنها به کافه و رستوران سنتی است. برخی از فروشندگان این خانه‌ها متناسب با هزینه‌ای که خریدار در صورت تمایل باید برای بازسازی این خانه‌ها پرداخت کند اقدام به تعیین قیمت فروش می‌کنند. در عمده موارد به دلیل عدم‌امکان استفاده از بنای موجود، خانه‌ها به دلیل قدیمی‌ساز و حتی مخروبه بودن آنها، تنها قیمت زمین از سوی فروشنده محاسبه و اعلام می‌شود اما در برخی دیگر که امکان بازسازی وجود دارد و بنا قابل بازسازی و استفاده مجدد است، قیمت فروش بالاتر تعیین می‌شود.

تحقیقات میدانی نشان می‌دهد هم‌اکنون تعداد فایل‌های فروش این خانه‌ها در بازار مسکن مناطق تاریخی شهر تهران اندک است. با این حال، بنا بر اعلام فعالان بازار مسکن خانه‌های دهه ۳۰ شمسی در صورتی که بنای قابل استفاده و قابل بازسازی داشته باشند به‌طور متوسط هم‌اکنون مترمربعی ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان ارزش دارند. هر چند این رقم به‌صورت متوسط و در میان فایل‌هایی که به تازگی به بازار عرضه شده‌اند دیده می‌شود و حتی برخی فایل‌های مشابه با قیمت‌های بالاتر یا کمتر نیز وجود دارند که مالکان آنها، این خانه‌ها را برای فروش به بازار عرضه کرده‌اند.

در یک نمونه از آگهی‌های مربوط به فروش این خانه‌ها، مالکی در یک محله قدیمی و تاریخی شهر تهران در مرکز پایتخت، در نزدیکی سفارت انگلیس، ملک خود را برای فروش به بازار عرضه کرده است. قیمت کل این ملک ۱۶ میلیارد تومان اعلام شده است. متراژ زمین این ملک که آگهی فروش آن طی چند روز اخیر در میان فایل‌های فروش مسکن محلات قدیمی شهر تهران منتشر شده است ۳۱۰ مترمربع اعلام شده است. این ملک دارای بنایی ۷۵۰ مترمربعی و زمان ساخت آن مربوط به دهه ۳۰ است که بنا بر اعلام فرد آگهی‌دهنده یکی از کاربری‌هایی که خریدار می‌تواند برای آن در نظر داشته باشد تبدیل آن به کافه‌‌رستوران سنتی، کافه‌گالری یا بوتیک هتل است. با این حال، آگهی‌دهنده  اعلام کرد: در صورتی که خریداران این‌گونه خانه‌ها قصد تخریب و بازسازی و ساخت مجتمع‌های جدید آپارتمانی در زمین این خانه‌های قدیمی و تاریخی داشته باشند نیز شهرداری متناسب با پهنه‌ای که ملک در آن واقع شده است اقدام به صدور مجوز ساخت مسکونی، تجاری یا اداری می‌کند.

بنابراین نه‌تنها می‌توان این خانه‌های قدیمی را بازسازی و به‌صورت مجدد و در قالب کافه‌‌رستوران‌های سنتی یا مراکز اقامتگاهی مورد استفاده قرار داد بلکه می‌توان آنها را تخریب و نوسازی کرد. با این حال از آنجا که به تازگی با سهولت بیشتری امکان تغییر کاربری این خانه‌ها به کافه‌‌رستوران‌های سنتی وجود دارد فعالان بازار معاملات این خانه‌ها توصیه می‌کنند خریداران این خانه‌ها را تبدیل به آپارتمان نکنند و از آنها برای ایجاد یک کافه‌‌رستوران سنتی یا فضای اقامتگاهی استفاده کنند.

آن‌طور که آگهی‌دهنده ملک فروشی دهه ۳۰  اعلام کرد، هم‌اکنون با بودجه یک تا ۲ میلیارد تومانی می‌توان املاک قدیمی مربوط به دهه ۳۰ که به لحاظ مشخصات سازه‌ای بنای آنها مستحکم و قابل استفاده است را بازسازی و به یک کافه‌‌رستوران تبدیل کرد.

همچنین با هزینه‌ای نزدیک به حدود ۴ تا ۵ میلیارد تومان نیز می‌توان این خانه‌ها را به اقامتگاه‌ها و هتل‌های کوچک سنتی تبدیل کرد. از جمله ویژگی‌های دیگری که خانه‌های قدیمی ساخته شده در دهه ۳۰ دارند می‌توان به سرد‌اب، آب‌انبار و اندرونی‌ها و بیرونی‌های ساخته شده به سبک معماری ایرانی - اسلامی اشاره کرد که بازدید از این قسمت‌ها برای مراجعه‌کنندگان از جذابیت زیادی برخوردار است.

پربیننده ترین ویلا در لواسان چند خرید و فروش می‌شود؟ قیمت مسکن در آستانه نقطه تعادلی ۷ خصوصیت جدید پیش فروش ملک علت گرانی مسکن چیست؟ وضعیت قیمتی در بازار مسکن مناطق یک تا هشت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت مسکن مسکن بافت فرسوده قیمت خانه نوسازی مسکن ملک فروشی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت خانه های قدیمی تخریب و نوسازی خانه ها کافه گالری رستوران ها دهه ۳۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۹۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی قدیمی؛ ۱۷ روز دیگر
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • Home Assistant قصد دارد از یک پلتفرم به یک برند مصرف‌کننده تبدیل شود
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • قیمت جالب خانه‌های شرق تهران/ با ۳ میلیارد تومان خانه بخرید + جدول قیمت