Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران درباره کاهش محدودیت‌های سفرهای توریستی برای شهروندان ایرانی در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا گفت: اگرچه پروازهای بین‌المللی بیشتری برقرار شده که البته اغلب توسط شرکت‌های هواپیمایی داخلی انجام می‌شود، اما هنوز محدودیت‌ها و قوانین سختگیرانه کرونا در بیشتر مقاصد سفر برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر این کشورها فقط به شهروندان خود یا دارندگان اقامت دائم در آن کشور اجازه ورود می‌دهند و به مسافرانی که سفرشان غیرضروری است، صرف نظر از این‌که ویزای معتبر داشته باشند یا خیر، اجازه ورود نمی‌دهند.

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی توضیح داد: از بین مقاصدی که ایرانی‌ها اغلب به آن سفر داشتند، فقط مسیر توریستی ترکیه تا حدی باز شده است که آن هم ثبات ندارد و بارها پروازهای آن لغو شده است. از سویی، قیمت بلیت پرواز آن مدام درحال تغییر و در مواقعی نجومی و عجیب است. با این وضع به هیچ وجه سفر غیرضروری در این مسیر توصیه نمی‌شود.

به گفته وی، مسیر اروپا به‌ویژه حوزه شنگن با برقراری پروازهای شرکت‌های هواپیمایی داخلی تقریبا باز شده است اما ویزای شنگن و توریستی داده نمی‌شود و حتی سفر افرادی که ویزای توریستی از اتحادیه اروپا داشتند غیرضروری محسوب می‌شود و فعلا اجازه ورود داده نمی‌شود. ورود به اروپا تنها برای افرادی ممکن است که ویزای اقامت، کار یا تحصیل داشته باشند یا مدرک رسمی در ارتباط با نسبت خویشاوندی (درجه یک) و دلیل محکمی برای سفر ارائه دهند.

رفیعی افزود: در سایر مسیرها مثل روسیه، امارات، چین، قطر و مالزی با آن‌که پروازها، هرچند به تعداد کم برقرار شده اما محدودیت سفر همچنان برقرار است و فقط افرادی اجازه ورود به این کشورها را دارند که ویزای کار، تجارت، اقامت و الزام تحصیلی داشته باشند.

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی گفت: در مسیر جمهوری آذربایجان، عراق، گرجستان، هند و تایلند که از جمله مقاصد توریستی ایرانی‌ها محسوب می‌شوند، پروازها کامل متوقف شده است و فعلا امکان سفر وجود ندارد. با توجه به شرایطی که ویروس کرونا ایجاد کرده است، کشورهای زیادی هنوز برای باز کردن مرزها به روی گردشگران ملاحظه می‌کنند.

وی ادامه داد: در پروازهای ترانزیتی که در حال حاضر بیشتر از قطر، ترکیه، روسیه و حتی اروپا به قصد سفر به یک کشور دیگر انجام می‌شود، باید به قوانین و پروتکل‌های مقصد در برابر مسافر ایرانی دقت شود، چون شرکت‌های هواپیمایی که سفر ترانزیتی از طریق آنها انجام می‌شود، هیچ تعهد و مسئولیتی در این باره نمی‌پذیرند. بیشتر کشورها هنوز محدودیت‌های سختگیرانه سفر را برنداشته‌اند و ویزای توریستی صادر نمی‌کنند.
 

کد خبر 555468 برچسب‌ها سفر كروناويروس هواپیما - پروازها سفر - ویزا سفر - جاده سفر - جهانگردی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر كروناويروس هواپیما پروازها سفر ویزا سفر جاده سفر جهانگردی اجازه ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود