Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:19:35 GMT

بهترین راه ارزآوری و جبران کاهش درآمدهای نفتی

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۶۱۷۲۳

بهترین راه ارزآوری و جبران کاهش درآمدهای نفتی

یک فعال کارگری با تاکید بر بهره مندی از ظرفیتهای بالای حمل و نقل ریلی و دریایی، تقویت و توسعه ترانزیت و تبادلات تجاری با کشورهای آسیای میانه را یکی از راهکارهای ارزآوری و جبران کاهش درآمدهای نفتی عنوان کرد.

علی اکبر سیارمه در گفت و گو با ایسنا، تقویت و حمایت از تولید داخلی را در شرایط فعلی اقتصاد ضروری دانست و گفت: برای آنکه شعار جهش تولید محقق شود باید از توان و تولید داخلی حمایت کنیم و این حمایت نیازمند جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق کالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترانزیت بهترین راه جبران کاهش درآمدهای نفتی

وی وابستگی به درآمدهای نفتی را به زیان کشور و موجب آسیب پذیری اقتصاد دانست و افزود: در شرایطی که با تحریم های ظالمانه، بحران کرونا و کاهش صادرات نفتی مواجهیم باید به سمت بهره مندی از ظرفیت صادرات غیرنفتی برویم. زعفران، فرش و پسته اگرچه از شرایط موجود متاثر شده اند ولی هنوز هم بازارهای خود را دارند، از طرفی معتقدم ترانزیت یکی از بهترین راهها برای جبران کاهش درآمدهای نفتی است و باید توسعه حمل و نقل در بخش ریلی و دریایی را در اولویت قرار بدهیم.

این فعال کارگری با تاکید بر فعالسازی ترانزیت، ادامه داد: ترانزیت ما را به کشورهای آسیای میانه متصل می کند و بازارهای جدیدی برای ما ایجاد می شود که از طریق آن می توانیم ضمن صادرات محصولات خود به ارزآوری و درآمد سرشاری دست پیدا کنیم.

توسعه تبادلات تجاری با کشورهای آسیای میانه 

سیارمه تصریح کرد: در حال حاضر از ظرفیتهای بالایی در زمینه حمل و نقل ریلی و دریایی برخورداریم و بندر چابهار یکی از این ظرفیتها است که با توجه به عدم دسترسی کشورهایی مثل افغانستان و تاجیکستان به راه آبی و دریای آزاد می تواند در توسعه تبادلات تجاری ایران و ایجاد بازارهای هدف صادراتی موثر باشد.

به گفته وی، ایران یکی از بهترین مسیرها برای توسعه تجارات و صادرات با کشورهای اروپایی و آسیایی به شمار می رود و باید از این فرصت به نحو مطلوب استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زعفران درآمدهای نفتی ارزآوری صادرات پسته نفت ترانزيت حمل و نقل ریلی حمل و نقل دریایی توليد داخلي آسياي ميانه چابهار قاچاق كالا و ارز جبران کاهش درآمدهای نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان از افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل امور مالیاتی استان، علی حسین‌پور اظهار کرد: سهمیه تعیین شده در قانون بودجه برای استان سمنان طی سال گذشته با مشارکت فعالان اقتصادی و مودیان مالیاتی محقق شد.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۷ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی ثبت شد، افزود: طی سال‌های گذشته مالیات ارزش افزوده مبادی ورودی در وصولی استان‌ها لحاظ می‌شد، اما در سال ۱۴۰۲ این ردیف بودجه درآمدی ملی شد و در سهمیه استان‌ها قرار نگرفت.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در کنار وصول درآمدهای مالیاتی، عوارض ارزش افزوده هم اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: این عوارض در اختیار شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایر و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری قرار می‌گیرد.

حسین‌پور تصریح کرد: یک درصد مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت و همچنین ۲۷ صدم از ۹ درصد ارزش افزوده هم به حساب وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عوارض شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایری و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری به طور مستقیم واریز می‌شود، افزود: سهم وزارت بهداشت و ورزش و جوانان به صورت متمرکز توسط سازمان مالیاتی کشور به حساب وزارتخانه‌های مربوطه واریز می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه سهم دهیاری و شهرداری‌ها به طور مستمر و ماهانه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: توزیع ارزش افزوده شهرداری و دهیاری‌ها در استان سمنان طی سال‌های ۱۴۰۰، ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال، ۱۴۰۱، هشت هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال و ۱۴۰۲، ۱۳ هزار ۶۸۰ میلیارد ریال انجام شد.

حسین‌پور گفت: دو هزار میلیارد ریال سهم ارزش افزوده تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به حساب شهرداری و دهیاری‌های استان واریز شد.

وی با اشاره به آخرین آمار سرشماری سال ۹۵ جمعیت استان سمنان گفت: به ازای هر نفر در این استان سرانه معادل ۱۹ میلیون ۴۸۰ هزار ریال طی سال ۱۴۰۲ مالیات ارزش افزوده توزیع شد، این میزان در سال ۱۴۰۱، ۱۲ میلیون ۵۱۰ هزار ریال بود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به اینکه کسب مالیات ارزش افزوده طی سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۶ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: پارسال برای حوزه بهداشت و درمان سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، ورزش و جوانان ۴۸۶ میلیارد ریال سهم مالیات ارزش افزوده واریز شد.

حسین‌پور ادامه داد: ۱۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال نیز به طور متمرکز به حساب خزانه دولت واریز شد تا از طریق معاونت علمی ریاست‌جمهوری در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری شاهرود سال گذشته دو هزار و ۸۲۷ میلیارد ریال عوارض دریافت کرد، افزود: دهیاری‌های این شهرستان با توجه به شاخص جمعیتی روستاها ۷۱۶ میلیارد ریال عوارض دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اظهار نامه‌های مالیاتی در استان، تصریح کرد: شناسایی مودیان فرار مالیاتی یکی از عوامل این افزایش بود.

حسین‌پور با بیان اینکه ۶۱۰ مورد گزارش فرار مالیاتی طی دو سال گذشته گزارش شد، اظهار کرد: این گزارش‌ها از طریق همکاران در دسترسی به اسناد و مدارک و همچنین بخش بسیاری از گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۱۵۲۶ حاصل شد.

وی از برگزاری ۳۵ هزار و ۳۳ نفر ساعت دوره آموزشی برای کارکنان این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای مودیان مالیاتی نیز ۱۲ هزار و ۹۷۶ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان ادامه داد: سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۸ و دو دهم درصد درآمدهای استان از محل درآمدهای مالیاتی حاصل شد.

کد خبر 751686

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه