Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هنگامی که سرماخورده اید حتی خوردن یک فنجان آب هم می‌تواند شما را بترساند. اگرچه برخی به ممنوعیت‌های غذایی در هنگام سرماخوردگی توجهی ندارند، اما بازهم باورهای غلط زیادی درباره رژیم غذایی در هنگام بیماری وجود دارد. شما می‌دانید باید از کدام غذاها در هنگام بیماری دوری کنید؟

در حقیقت تعداد کمی مواد غذای وجود دارد که در هنگام بیماری بدترین غذای مصرفی محسوب می‌شوند، اما بهتر برای مقابله با بیماری آن‌ها را دست کم نگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته غذا نمی‌تواند از بیماری‌ها ویروس مانند کرونا را جلوگیری کند، اما این نکته حائز اهمیت است که برخی غذاها برای شما در مقابل دیگران ضررهای بیشتری دارد. اگر می‌خواهید در مدت زمان کوتاه تری احساس بهتری داشته باشید.

این غذاها باعث می‌شوند احساس بدتری به بیماری خود داشته باشید و مدت زمان درمان نیز افزایش پیدا کند.

در ادامه لیست ۳۰ مواد غذایی را که به شما احساس بدی را در هنگام بیماری القا می‌کنند و بیماری شما را وخامت می‌بخشند معرفی خواهیم کرد.

۱-۲ آبنبات/شکلات

۳-۴ توت فرنگی/ شیرینی

۵-۶ شیر/فرنچ تست

۷-۸ پنیر/ میگو

۹-۱۰ بستنی/نوشانه انرژی زا

۱۱-۱۲ ماست/چیپس

۱۳-۱۴ قهوه/گرانولا

۱۵-۱۶ فلفل تند/گردو

۱۷-۱۸ پاپایا/سرکه

۱۹- ۲۰ موز/سویا سس

۲۱-۲۲ گوشت قرمز/ساردین

۲۳-۲۴ پیتزا/آووکادو

۲۵-۲۶ تن ماهی/بادمجون

۲۷-۲۸ بادام زمینی/خرما

۲۹-۳۰ ماکارانی/انجیر

2323

کد خبر 1441069

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرماخوردگی رژیم غذایی سلامت هنگام بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسته هستید؟ این غذاها را بخورید

به گزارش خبرآنلاین،خواب ناکافی اغلب احساس خستگی مفرط و بی حالی را در بدن ایجاد می‌کند. افراد اغلب تلاش دارند با مصرف ویتامین‌های تقویتی و انجام سایر درمان‌های دارویی این احساس خستگی مفرط را از خود دور کنند. اما به باور متخصصان می‌توان در صورت خستگی مفرط و کاهش توان جسمانی با مصرف یک سری مواد غذایی تا حد زیادی نیروی از دست رفته بدن را جبران کرد.

همشهری در خبری نوشت:آیا اغلب شب‌های خود را با غلت زدن در تخت و تلاش مفرط برای خوابیدن سپری می‌کنید و با احساس خستگی از خواب بیدار می‌شوید؟ پس این ضعف و خواب ناکافی نشان‌دهنده کمبود یک ماده معدنی حیاتی به نام منیزیم است که ممکن است منجر به چندین مشکل سلامتی مانند گرفتگی عضلات شود. ضعف، ضربان قلب نامنظم و فشار خون بالا. با این حال، ساده‌ترین راه برای رفع این وضعیت، گنجاندن غذاهای غنی از منیزیم در رژیم غذایی روزانه است.

چگونه کمبود منیزیم بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟

سطوح ناکافی منیزیم در بدن ممکن است بر سلامت جسم و روان تأثیر منفی بگذارد. کمبود منیزیم ممکن است باعث گرفتگی ناگهانی عضلانی، ضعف و خستگی شود زیرا این ماده معدنی عملکرد مناسب ماهیچه ها را تضمین می‌کند و به متابولیسم (سوخت و ساز) انرژی کمک می‌کند. علاوه بر این، کمبود این ماده معدنی می‌تواند منجر به مشکلات قلبی وعروقی مانند ضربان قلب نامنظم و فشار خون بالا شود، چرا که منیزیم برای حفظ سلامت قلب و تنظیم فشار خون ضروری است. در واقع، کمبود شدید منیزیم ممکن است عواقب جدی داشته باشد که می‌تواند بر استخوان، عملکرد اعصاب و سلامت کلی تأثیر بگذارد. برخی از غذاهای رایج وجود دارد که می‌توانند به طور طبیعی سطح منیزیم را در بدن افزایش دهند. ادامه مطلب را بخوانید تا بیشتر با این غذاها آشنا شوید.

اسفناج

اسفناج یکی از بهترین منابع گیاهی منیزیم است. اسفناج پخته شده در هر ۱۰۰ گرم حدود ۷۹ میلی گرم منیزیم را فراهم می‌کند. استفاده از اسفناج در سالاد، سوپ، ماست یا همراه سیب زمینی سرخ شده یا حتی آنگونه که در کشور ما مرسوم است به صورت خورش (خورش اسنفاج یا آلو اسفناج) می‌تواند به افزایش مصرف منیزیم کمک کند.

بادام

بادام غنی از مواد مغذی و سرشار از منیزیم است و در هر ۱۰۰ گرم حدود ۲۶۸ میلی گرم منیزیم دارد. خوردن با دام به همراه سایر مغزها و آجیل‌ها یا اضافه کردن آن به گرانولا، راه‌های آسانی برای افزایش مصرف منیزیم هستند.

تخم کدو تنبل

تخم کدو تنبل یکی دیگر از منابع عالی منیزیم است که در هر ۱۰۰ گرم تقریبا ۵۳۵ میلی گرم منیزیم دارد. پاشیدن تخم کدو تنبل روی سالاد، بلغور جو دوسر یا ماست می تواند باعث رفع نیاز روزانه به منیزیم شود.

آووکادو

آووکادو نه تنها سرشار از چربی‌های سالم است، بلکه منبع خوبی از منیزیم نیز است و در هر ۱۰۰ گرم حدود ۲۹ میلی گرم منیزیم دارد. افزودن آووکادو به ساندویچ ها، سالادها یا اسموتی‌ها می‌تواند به دریافت منیزیم شما کمک کند.

شکلات تلخ

شکلات تلخ نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع خوبی از منیزیم نیز هست و در هر ۱۰۰ گرم تقریبا ۲۲۸ میلی گرم منیزیم دارد. انتخاب شکلات تلخ با محتوای کاکائوی بالا (حدود ۷۰ درصد یا بیشتر) می‌تواند منیزیم روزانه مورد نیاز بدن را همراه با سایر فواید سلامتی فراهم کند.

لوبیای سیاه

لوبیای سیاه یکی از انواع حبوبات مغذی است که سرشار از منیزیم است. لوبیای پخته در هر ۱۰۰ گرم ، تقریبا ۱۶۰ میلی گرم منیزیم دارد. گنجاندن لوبیای سیاه در غذاهایی مانند انواع آش‌های ایرانی، سالاد یا سوپ می‌تواند به افزایش سطح منیزیم شما کمک کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900690

دیگر خبرها

  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • دلیل غیبت سعید صادقی برابر آلومینیوم
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟