Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- طرح الحاق روستاهای گردخون، اقبال‌آباد و سلطان‌آباد به محدوده شهر شیراز طرحی است که توسط مسئولان امر در حال بررسی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، طرح الحاق روستاهای گردخون، اقبال‌آباد و سلطان‌آباد به محدوده شهر شیراز طرحی است که توسط مسئولان امر در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا الحاق این روستاها در شرایط کنونی به نفع این کلانشهر است یا اینکه مشکلات پیرامون این روستاها با الحاق‌شان به شیراز گریبان‌گیر شهر و شهروندان و ادارات سازمان‌های شیراز می‌شود؟

محمود رضایی معاون عمرانی استانداری فارس در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این سوال که طرح الحاق این روستاها از سوی چه ارگان یا افرادی مطرح شده است اظهار داشت: ظاهراً تقاضایی از سوی فرمانداری به شورای شهر شیراز در این باره داشتیم که باید مطابق روال قانونی بررسی در کارگروه امور زیربنایی، شورای برنامه‌ریزی استان و همچنین شورای عالی شهرسازی سپری شود تا اینکه این سه روستا وارد محدوده شیراز شوند.

وی با تاکید بر اینکه سه روستای گردخون، اقبال‌آباد و سلطان‌آباد تاکنون به محدوده شهر شیراز ملحق نشدند گفت: در این زمینه هنوز درخواستی به استانداری ارسال نشده که بخواهیم مورد بررسی قرار دهیم و باید از سوی شورای عالی شهرسازی درخواست الحاق به محدوده شهر صورت بگیرد که در حال حاضر این روستا کماکان خارج از محدوده شهر شیراز است.

اما و اگرهای الحاق روستاهای بخش مرکزی به شهر یزد از نگاه فرماندار / طرح الحاق عجولانه ‌انجام نمی‌شودواکنش رئیس کمیسیون امور داخلی کشور به ‌الحاق روستاهای بخش مرکزی به شهر یزد / زمان برای آزمون و خطا ‌نداریمواکنش آیت‌الله مدرسی به ‌الحاق روستاهای بخش مرکزی به یزد / موافق با منافع و مصلحت مردم هستم

معاون عمرانی استاندار فارس با بیان اینکه برخی روستاها تمایل دارند وارد محدوده شهر شوند، افزود: چنانچه روستاهایی شرایط الحاق به محدوده شهر شیراز را داشته باشد قطعاً در طرح جامع تجدید نظر دیده شده و تقاضای آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد و به شهر شیراز متصل می‌شوند همچنین در سایر شهرستان‌ها نیز اگر تقاضای مشابهی در خصوص الحاق روستاها به شهرها باشد مشابه این فرآیند بررسی شده و تصمیمات نهایی اتخاذ می‌شود.

وی تاکید کرد: روستاهایی که اتصال کالبدی به شهر شیراز دارند و خدمات اصلی را از شهر می‌گیرد امکان اتصال به شهر شیراز را دارند که در این رابطه باید به عناصری همچون نحوه ساخت و ساز این روستاها، امکان توسعه و عدم توسعه و مواردی از این قبیل در کارگاه زیربنایی استان، شورای برنامه‌ریزی استان و همچنین شورای عالی شهرسازی مورد بررسی قرار گیرد.

رضایی تاکید کرد: الحاق سه روستای گردخون، اقبال آباد و سلطان آباد به محدوده شهر شیراز در فرایند طرح جامع شهر شیراز مطالعه می‌شود چرا که اتصال به محدوده شهر حائز شرایط خاصی است و  بر اساس مطالعات و مسیرهای قانونی و مصوبات اخذ شده بررسی می‌شود.

معاون عمرانی استانداری فارس گفت: توجه به عواملی همچون طول و عرض قانونی شبکه معابر و نوع ساخت و ساز این روستاها مورد بررسی و مطالعه قرار می‌گیرد.

رضایی در پاسخ به این سوال که آیا شما موافق الحاق سه روستای مذکور به شیراز هستید، بیان کرد: با رعایت این ضوابط و مقررات و الزامات، موافق الحاق سه روستای گرد خون، اقبال آباد و سلطان آباد هستم.

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محدوده شهر شیراز الحاق روستاهای الحاق روستاها مورد بررسی طرح الحاق سه روستای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بازدید استاندار لرستان از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک