Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی  ، در خصوص تهیه سند تحول کشاورزی، گفت: سند تحول بخش کشاورزی زوایای متفاوتی دارد که شامل بالا بردن کیفیت محصولات، افزایش تولید در واحد سطح، تولید پایدار، تجارت و بازاریابی و انتقال یافته‌ها می‌شود.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید نتیجه و حاصل تحقیقات به مزرعه منتقل شود، عنوان کرد: بازرگانی و تجارت محصولات کشاورزی باید در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار بگیرد، دوگانگی تصمیم‌گیری‌ها در حوزه بازرگانی و تجارت محصولات کشاورزی به زیان کشاورزان بوده و مشکلاتی را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید نهاده‌های استراتژیک در داخل کشور یکی از موضوعات سند تحول بخش کشاورزی است، تصریح کرد: باید به سمت تولید نهاده‌های استراتژیک مانند دانه‌های روغنی، سویا و ذرت در داخل کشور حرکت کنیم، در حال حاضر 75 درصد از نیاز کشور به دانه‌های روغنی ازطریق واردات تامین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نژاد مرغی که در داخل کشور تولید می‌شود وارداتی است افزود: باید در قالب سند تحول کشاورزی به سمت تولید نژاد داخلی مرغ گوشتی گام برداریم و نژاد آرین را گسترش دهیم و در این راستا باید وابستگی به واردات جوجه یک روزه و مرغ مادر را کاهش دهیم.

محمودزاده با تاکید بر اینکه ایجاد و توسعه صنایع پایین دستی و تبدیلی محصولات کشاورزی باید در قالب سند تحول کشاورزی دیده شود، عنوان کرد: باید از منابع آبی استفاده بهینه داشته باشیم در حال حاضر با استفاده از روش‌های غیر استاندارد حدود 65 تا 70 درصد آب کشاورزی از بین می‌رود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید به سمت سیستم‌های آبیاری تحت فشار در کل اراضی آبی گام برداریم و اجازه هدر رفت منابع آبی را ندهیم، ادامه داد: کشاورزی پایدار به معنای حداکثر تولید بدون اعمال فشار مضاعف بر محیط زیست است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه ادوات کشاورزی متاسفانه قدیمی هستند و ضایعات فراوان محصولات را به همراه دارند، خاطرنشان کرد: باید نوسازی ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی نیز در سند تحول بخش کشاورزی دیده شود./

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سند تحول کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۴۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟