Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی «دستورالعمل اجرایی نحوه برگزاری کلاس های درس رشته های غیرپزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دستورالعمل آمده است: کلاس های درس بر حسب شرایط استان ها از حیث میزان شیوع ویروس کرونا و جمعیت دانشجویی واحدها و مراکز آموزشی، به صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) برگزار می شوند.

کلاس های دروس نظری حداقل ۱۲ هفته به صورت مجازی و حداکثر ۴ هفته به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی و با توجه به وضعیت منطقه از نظر میزان شیوع ویروس کرونا برگزار می شود.

تشکیل کلاس در واحدها و مراکز دانشگاهی که در مناطق با وضعیت عادی قرار دارند، ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و با در نظر گرفتن ظرفیت محل تشکیل کلاس از حیث فاصله گذاری اجتماعی با صلاحدید رئیس استان به صورت حضوری بلامانع است.

در این دستورالعمل تأکید شده است: جهت تشکیل کلاس‌های حضوری دروس نظری در واحدها و مراکز دانشگاهی که در مناطق قرمز قرار دارند، دانشجویان هر کلاس بر حسب ظرفیت پذیری کلاس از حیث رعایت فاصله گذاری اجتماعی با نظارت استان گروه بندی شوند. توزیع مناسب زمان برگزاری جلسات حضوری برای هر گروه از دانشجویان در طول نیمسال تحصیلی رعایت شود.

درخصوص دروس عملی (کارگاهی، آزمایشگاهی و کارآموزی) یا بخش عملی دروس نظری و عملی که امکان ارائه از طریق آموزش حضوری مستمر و یا آموزش مجازی وجود نداشته باشد، این دروس در طول نیمسال تحصیلی، طی سه روز به صورت فشرده و به شیوه حضوری و با برنامه ریزی گروه آموزشی مربوطه برگزار می شود.

همچنین در خصوص کلاس هایی که تقسیم‌بندی دانشجویان آنها منجر به افزایش ساعات تدریس موظف اساتید می شود، واحد دانشگاهی نسبت به اخذ مجوزهای لازم از استان اقدام کند.

براساس بندهایی از این دستورالعمل، دانشجویان می توانند ضمن هماهنگی با واحد مبدا و مقصد از طریق طرح تعاون در دروس صرفاً عملی، آزمایشگاهی، کارآموزی و کارگاهی در نزدیک ترین واحد دانشگاهی شهر محل زندگی خود حضور یابند. در این خصوص نمره دروس مذکور توسط استاد واحد دانشگاهی مقصد برای دانشجو تعیین و ثبت می شود.

ساعات برگزاری جلسات کلاس های برخط می تواند در تمامی روزهای هفته و از ساعت ۷:۳۰ الی ۲۰ ادامه یابد و زمانبندی تشکیل کلاس ها به گونه‌ای انجام شود که از توزیع مناسبی برخوردار باشد.

ارزشیابی دانشجو در هر درس به صورت مستمر و تکوینی، در طول نیمسال تحصیلی صورت پذیرد. با توجه به رویکرد فعالیت محور در آموزش مجازی، قسمت عمده ای از نمره باید به فعالیت های مستمر دانشجو در طول نیم سال تحصیلی اختصاص یابد، بنابراین آزمونک ها (کوئیزها)، تکالیف و تمرینات خارج از کلاس، پروژه، سمینار، ارائه های کلاس، مشارکت در مباحث و گفتگوهای کلاس و سایر مباحث مرتبط با درس، بخش عمده ای از نمره دانشجو را تشکیل می دهد.

بدین منظور لازم است اساتید به طور دقیق و مستمر نسبت به ثبت عملکرد و نمرات دانشجو اقدام کنند. بخشی از نمره دانشجو باید به آزمون پایانی اختصاص یابد که نمره این آزمون نیز بین ۷ تا ۱۰ نمره آزمون پایانی است که نسبت به عدد ۲۰ مورد محاسبه و ثبت می شود.

در پایان این دستورالعمل تأکید شده که ضوابط فوق که در این دستورالعمل مندرج شده، برای دانشجویان واحدهای الکترونیکی (که پذیرش آنها بر پایه آموزش مجازی است) و دانشجویان واحدهای برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی قابل تعمیم نیست.

کد خبر 5044483 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالحسین خسروپناه دانشگاه آزاد اسلامی سال تحصیلی جدید کلاس های آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری پذیرش بدون آزمون آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا سازمان سنجش پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها کنکور 99 مرکز سنجش آموزش پزشکی اربعین 99 دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد تشکیل کلاس کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۶۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است