Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری ،نماینده مردم قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی روز شنبه در  چهارمین رزمایش مواسات و همدلی در قم تحت عنوان شمیم حسینی که در مجتمع امام خمینی (ره)  برگزار شد، شور و هیجان مردم قم و حضور مشتقانه در این حرکت خداپسندانه را نمادی از همدلی و همراهی آن‌ها با محرومان توصیف کرد و گفت: ده‌ها مورد از این صحنه‌ها را در کشور مشاهده می‌کنیم، به هر حال مردم اهل حضور در میدان همدلی و همراهی هستند مسئولان نیز باید نقش خود را ایفا کنند که بار مشکل‌ها  کم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد:امروز مردم با سه مشکل عمده رو به رو هستند و تحریم‌های ظالمانه که حتی مانع ورود غذا و دارو به کشور می‌شود نیز از جمله آن است و این طبیعت دشمن است و بیش از این نیز نباید از آن انتظار داشت.

ذوالنوری وضعیت سخت کرونایی را دومین عامل مشکل ساز برای مردم دانست و افزود: این شرایط امروز به گونه‌ای شده است که روزانه به اندازه یک سقوط هواپیما تلفات می‌دهیم و باید به این موضوع حساسیت نشان داد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر ضرورت رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برای غلبه بر کرونا ادامه داد: در این شرایط سخت باید هم جان خود و هم جان نزدیکانمان را حفظ کنیم و هم یک رحمی به حال فرزندان غیور مردم در جبهه سلامت بکنیم چرا که اگر با بی توجهی خود باعث آسیب رساندن به دیگران به ویژه کادر بهداشت و درمان شویم باید در قیامت پاسخگو باشیم.

ذوالنوری همچنین در ادامه تصریح کرد: رعایت نکردن مسائل بهداشتی به هیچ وجه به مفهوم شجاعت و نترسیدن از این بیماری نیست.

او با بیان این که فارغ از موضوع تحریم‌های دشمن و بیماری کرونا سومین عاملی است که موجب وارد آمدن فشار بر مردم شده است، گفت: در ۴۰ سال گذشته فشار از ناحیه دشمن به واسطه مقاومت مردم همواره ناکام مانده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  بیان کرد:با شکل گیری مجلس جدید اتفاق‌های خوبی افتاده است که به تدریج آثار آن ظاهر خواهد شد، و مشکل‌هایی که در این ایام با آن مواجه هستیم نیز گذرا می‌باشد.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در  پایان  با اذعان به این که چند نقطه از شهر قم همچنان ساماندهی نشده که سیما و منظره خوبی را برای شهر ندارد،تاکید کرد: برخی طرح‌های عمرانی قم  رها شده باید با اولویت دنبال شود.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس کرونا در قم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران تامین مالی را یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار عنوان کرد و گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به‌دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملا سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملا منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می‌کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عدد‌های بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعال‌سازی بنگاه‌ها حل نکنیم، قطعا جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • یک جنگنده اف - ۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • یک جنگنده اف-۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • قالیباف: دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد