Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، مصری رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه در جمع مسئولان این شهرستان گفت: با گذر از دو پیک کرونا، پیش بینی‌ها از شیوع موج سوم در اوایل آبان ماه حکایت داشت، اما افزایش تردد‌ها و کاهش سطح رعایت مردم موجب وقوع زودهنگام پیک سوم این بیماری، در کشور و همچنین شهرستان‌های ساوه و زرندیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصری با اشاره به وضعیت تخت‌های بستری در ساوه و زرندیه افزود: میانگین بستری نسبت به شهریور ماه سال گذشته دو برابر شده و اگر آمار روزانه بستری شدگان ۵۵ مورد بود، امروز این آمار به ۱۱۰ و ۱۱۵ بستری افزایش یافته که توجه مردم و حساسیت دستگاه‌های اجرایی در این شرایط واقعا ضروری است.

او اضافه کرد: براساس تحلیل آمارها، از مجموع مبتلایان در اقشار مختلف مردم شاهد ابتلا ۴۳ درصدی زنان خانوار به کرونا هستیم که سرعت انتقال این بیماری در حال افزایش است.

رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه همچنین از اختصاص ۱۰ تخت بستری مراقبت‌های ویژه به بیمارستان مدرس و افزایش ۵ تخت ICU به بیمارستان شهید چمران ساوه خبر داد.

او با بیان اینکه با اضافه شدن دستگاه سوم اکسیژن ساز به بیمارستان مدرس، کمبود‌های بیماران در این خصوص رفع خواهد شد ادامه داد: در نظر داریم با راه اندازی یک مرکز تریاژ و غربالگری ۱۶ ساعته، سرعت رسیدگی به وضعیت بیماران کرونایی را افزایش دهیم.

در پایان این جلسه بر تشدید نظارت‌ها بر صنوف و رانندگان وسائط نقلیه، الزام همگانی بر استفاده از ماسک، نظارت دقیق بر اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، افزایش حساسیت‌های جامعه در مقابله و پیشگیری با کرونا، تحلیل و رصد فعالیت‌های دستگاه‌های ذیربط از مهمترین مصوبات این جلسه بود

میرزایی فرماندار ساوه هم در این جلسه گفت: دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی باید با اقدامات جدی و الزام آور، نسبت به مقابله با شیوع کرونا نظارت جدی و فراگیری، داشته باشند.

میرزایی افزایش آمار مبتلایان به کرونا را در سطح جامعه نگران کننده بیان کرد و افزود: امروز همه موظف به رعایت و اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا هستیم و بکارگیری روش‌های پیشگیرانه، در راستای نجات جان مردم امری ضروری است.

او حساس کردن مردم و اطلاع رسانی مطابق با دانش و توانایی علمی هر فردی را مورد تاکید قرار داد و خواستار اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با این بیماری شد.

فرماندار ساوه تصریح کرد: نباید به پرسنل پزشکی و کادر درمانی فشار زیادی وارد شود چرا که با کاهش تاب آوری آنان، ادامه درمان این بیماری مختل خواهد شد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در استان مرکزی ویروس کرونا دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، هیوا لهونیان مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اعلام برنامه های پیش بینی شده برای مدیریت مصرف و گذر موفق از پیک بار تابستان سال جاری، اظهار کرد: تابستان امسال با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده توسط وزارت نیرو در سطح کشور، مشترکین بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی چون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی و …. برخوردار خواهند شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه ناترازی در حوزه تولید و مصرف برق وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به شرایط دشوار تأمین برق، لازم است هر اقدامی برای مدیریت پیک بار تابستان با نگاه به تداوم آن در سال‌های پیش رو برنامه ریزی و اجرا شود و این مهم نیازمند نگرش هدفمند در بخش‌های مختلف است.

لهونیان در ادامه تصریح کرد: برای این که در پیک بار تابستان بتوانیم با مدیریت مصرف به خوبی از اوج بار عبور کنیم نیازمند مشارکت و همکاری مشترکین به‌ویژه در بخش صنعت هستیم و رویکرد شرکت توزیع نیروی برق استان بر این است که با استفاده از نظر صاحبان صنایع و بررسی پیشنهادات آنها با هماهنگی مناسب گذر موفقیت آمیزی از دوران اوج مصرف داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: در دوره زمانی ۱ خرداد الی ۳۱ شهریور و از ساعت ۸ الی ۲۴، صاحبان صنایع بایستی یک روز در هفته میزان مصرف برق خود را تعدیل کنند و به جای آن در روز جمعه فعالیت داشته باشند.

ایشان در ادامه به مشترکین بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: موضوع بعدی مشترکین بخش کشاورزی و انشعاب پمپاژهای آب و چاههای کشاورزی است که با همکاری ۵ ساعت روزانه ( از ساعت ۱۲ ال ۱۷ مصرف برق نداشته باشند) بقیه ساعات مصرف برق این دسته مشترکین بصورت رایگان حساب میشود و علاوه بر آن مشمول پاداش همکاری خواهند شد.

وی در خصوص مشترکین اداری هم اظهارداشت: دستگاههای اجرایی و دولتی حتما بایستی در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند در غیر این صورت برق آنها قطع خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: در خصوص «مولدین خود تامین» هم برنامه داریم و مشترکینی که مولد برق و یا ژنراتور دارند می توانند با مشارکت در این برنامه بخشی از برق خود را تامین کرده و به کاهش بار شبکه هم کمک کنند و در این راستا مشوق هایی برای آنهادر نظر گرفته شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903423

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد