Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:06:02 GMT

از واردات نفت به استان اصفهان جلوگیری شود

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۵۱۹۳

از واردات نفت به استان اصفهان جلوگیری شود

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان گفت: باید از واردات نفت با توجه به تولیداتی که وجود دارد به استان جلوگیری شود و به وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد داده می‌شود تا از خام فروشی جلوگیری شود.

عباس رضایی با اشاره به فعالیت صنایع نساجی در استان اصفهان، اظهار کرد: هماهنگی و همدلی در بخش‌های مختلف به ویژه بخش صنعت به چشم می‌خورد که این راهبرد تاکنون باعث بهبودی این حوزه اقتصادی در استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت وضعیت مناسبی در اصفهان دارد و در زمان حاضر حدود ۶۰ درصد صنایع کشور در استان مستقر است.

وی با اشاره به برگزاری آخرین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی استان، خاطر نشان کرد: از جمله مسائل مورد تأکید در این جلسه فراوری بیشتر تولیدات صنعت نساجی، شهرک و تولید پوشاک است که باعث رونق این صنعت می‌شود.

به گفته استاندار اصفهان، قرار شد نماینده‌ای از انجمن صنایع نساجی استان در شورای ملی صنایع نساجی حضور داشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، رضایی اظهار کرد: درباره تولید پوشاک در استان به عنوان بحث جدی که باعث اشتغال‌زایی و فراوری پارچه و ارزآوری مناسب می‌شود، تصمیماتی هم اتخاذ شد.

وی همچنین گفت: در این جلسه درباره مواد اولیه مورد نیاز برخی از کارخانه‌های استان به ویژه واحد تولید وازلین نیز مطرح شد.

استاندار اصفهان تصریح کرد: مواد اولیه کارخانه‌های تولید وازلین از شرکت‌های نفتی مانند ایرانول تأمین می‌شود که با توجه به ارزآوری خوب این مواد توافق شد تا مواد مورد نیاز کارخانه‌های مستقر در استان تأمین و سهمیه بیشتری به آن‌ها داده شود.

رضایی ادامه داد: با واحدهای پالایشگاه اصفهان صحبت خواهیم کرد تا چرخه تولید را با توجه به ارزآوری خوب وازلین اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: مسئله مورد تأکید اعضا این بود که از واردات نفت با توجه به تولیداتی که وجود دارد به استان جلوگیری شود و به وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد داده می‌شود تا از خام فروشی جلوگیری شود.

رضایی افزود: مباحث مالیاتی و تأمین اجتماعی درمانگاه‌های غیردولتی از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نفت خام فروشی استانی سیاسی استانی اقتصادی جلوگیری شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و 228 میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 3 میلیارد و 301 میلیون دلار و برای خدمات 145 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و 5 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و 60 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 168 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 228 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 623 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 335 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 237 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 202 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 226 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 297، 40، 237، 131 و 6 میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 678 میلیون دلار ارز نیمایی و 294 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز 17 اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 588 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 982 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 141 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 632 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 801 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 336 تومان بود.

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته