Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- افزایش بودجه مرکز تحقیقات کشاورزی، اجرای تحقیقات کاربردی، لزوم بازنگری در روش‌های تأمین آب کشاورزی و افزایش بهره‌وری آن از موضوعات مهم در جلسه کارگروه آموزش و پژوهش استان بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم در گرگان، مختار مهاجر عصر امروز در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان گلستان اظهار داشت: چنانچه تحقیقات و پژوهش کشاورزی انجام نشود تولیدات کشاورزی گلستان پس از 3 سال بیش ‌از 60 درصد دچار افت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیوند محققان دانشگاه علوم کشاورزی با محققان مرکز تحقیقات باید در دستور کار قرار بگیرد. متاسفانه از محل اعتبارات یک درصد از بخش کشاورزی طی دو سال اخیر حمایتی انجام نشده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان اظهار داشت: نیاز است معاون علمی و فناوری رئیس جمهور توجه ویژه‌ای نسبت به طرح جایگزینی باقلا به جای سویا در گلستان داشته باشد.

واکنش مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی به اظهارات نماینده کلیبر در مجلسهمدان| 8 برنامه بزرگ در سازمان تحقیقات کشاورزی در حال طراحی استاردبیل| افزایش اثربخشی تحقیقات کشاورزی نیازمند خصوصی‌سازی فعالیت‌های پژوهشی است

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این جلسه بر لزوم اجرای روش‌های جدید تامین آب بخش کشاورزی در استان تأکید کرد و گفت: مقوله‌های آب، غذا و انرژی یک مسئله بسیار کلیدی در کشور و به تبع آن در استان است که این عناصر به هم کاملا وابسته هستند.

علی نجفی‌نژاد با بیان اینکه مراکز علمی و دانش‌بنیان استان نیازمند توسعه و گسترش است، افزود: راه حل چالش آب در بخش کشاورزی است اما تفکری که اکنون در استان حاکم است مطابق سیاست روز دنیا نیست.

وی ادامه داد: در استان به دنبال تامین آب از طریق احداث سد و چاه هستیم که این روش‌ها دیگر جواب نمی‌دهد و باید بازنگری شوند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار داشت: گلستان به عنوان یکی از استان‌های مهم در بخش کشاورزی باید نقشه راه دقیق و مدون داشته باشد.

نجفی‌نژاد گفت: مسیری که کشاورزی ما طی می‌کند آینده درخشانی نخواهد داشت و نیازمند بازنگری است.

هادی حق شناس، استاندار گلستان نیز در این جلسه گفت: طبق داده‌های اطلاعاتی، سهم استان گلستان در بخش خدمات بیشتر و در بخش ساختمان کمتر از میانگین کشور است. در بخش کشاورزی و ماهیگیری اما استان گلستان سهم 24 درصدی را داراست که بیشتر از میانگین کشوری را نشان می‌دهد.

وی با تاکید بر لزوم توسعه تحقیقات و پژوهش بیان کرد: مرکز تحقیقات استان در بخش کشاورزی باید تقویت شود و لازم است در بودجه سال آینده این موضوع را جدی‌تر ببینیم.

استاندار گلستان در ادامه گفت: نیاز است دانشگاه‌های گلستان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی و مرکز تحقیقات استان یک کارگروه واحد داشته باشند و خروجی آن در این کارگروه به تصویب برسد.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحقیقات کشاورزی بخش کشاورزی مرکز تحقیقات علوم کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد

مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران اداره‌کل هواشناسی استان اردبیل در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی از امروز (۱۶ اردیبهشت) تا اواخر وقت چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) زبانه‌های کم‌فشار بر منطقه حاکم است و با گذر سامانه ناپایدار در تراز میانی جو در این مدت شاهد ناپایداری‌های جوی خواهیم بود.

این اطلاعیه تشریح کرده است: امروز وزش باد جنوبی تند تا به نسبت شدید در بیشتر مناطق استان اردبیل به ویژه در مناطق مرکزی رخ خواهد داد و از فردا، دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) تا اواخر وقت چهارشنبه بیشتر مناطق استان به ویژه مناطق مرکزی و جنوبی نیمه ابری تا ابری است.

در ادامه اطلاعیه آمده است: علاوه بر کاهش نسبی دما در این مدت بارش باران گاهی به صورت رگبار و رعد و برق به ویژه در مناطق مستعد با احتمال رخداد تگرگ و برخورد صاعقه در ارتفاعات و مناطق کوهستانی انتظار می‌رود، اما با خروج این سامانه از روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) جو استان به نسبت پایدار و بهاری پیش‌بینی می‌شود.

این اطلاعیه همچنین تصریح کرده است: جاری شدن روان‌آب‌ها، آب‌گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های استان اردبیل با در نظر گرفتن شدت بارش‌ها دور از انتظار نیست و از این رو هم‌استانی‌ها، عشایر و دامداران درخواست می‌شود ضمن توجه به هشدار سطح نارنجی شماره سه مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران هواشناسی، از اتراق در حریم رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

آسمان اردبیل در حال حاضر صاف تا قسمتی ابری، سرعت وزش باد حدود ۳۵ کیلومتر در ساعت و دمای هوا ۲۲ درجه سانتی‌گراد بالای صفر است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان