Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور گفت: اتکاء بودجه دولت به درآمد‌های نفتی باید کاهش پیدا کند، اما توسعه ۲۰ سال آینده کشور چه در بخش صنعتی و چه غیر صنعتی باید با استفاده از منابع نفت و گاز باشد. خبرگزاری میزان -  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه شورای عالی انرژی پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر ضرورت توسعه بخش انرژی به ویژه نفت و گاز در کشور گفت: بدون تردید اصلی‌ترین منبع توسعه کشور در سال‌های آینده منابع نفت و گاز خواهد بود.
معاون اول رییس جمهور افزود: البته اتکاء بودجه دولت به درآمد‌های نفتی باید کاهش پیدا کند، اما توسعه ۲۰ سال آینده کشور چه در بخش صنعتی و چه غیر صنعتی باید با استفاده از منابع نفت و گاز باشد.   بیشتر بخوانید:  جهانگیری: تورم و مشکلات اقتصادی، معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده است   وی ادامه داد: با این دورنمای ۲۰ ساله، توسعه صنعت نفت و گاز کشور باید به گونه‌ای باشد که بتواند سالانه ۷۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد کشور کمک کند و این یعنی باید علاوه بر تامین نیاز‌های داخلی بتوانیم تولید مازاد را به کشور‌های دیگر صادر کنیم.
جهانگیری با تاکید بر اینکه باید برای تحقق بهینه سازی مصرف انرژی، اصلاحات جدی و اساسی در بخش‌های مصرف کننده اصلی انرژی صورت گیرد، گفت: باید در بخش‌هایی نظیر تولید خودرو، لوازم برقی، ساختمان و حمل و نقل عمومی شاهد اصلاحات و تغییراتی جدی باشیم.
معاون اول رییس جمهور با قدردانی از وزارت نفت، سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه‌های مرتبط برای تدوین طرح جامع انرژی کشور، افزود: تدوین طرح جامع انرژی کشور اقدامی ارزشمند است که باید هر چه سریعتر نهایی شده و به عنوان راهبرد اصلی در حوزه انرژی در دستور کار بخش‌های مرتبط قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه برای اجرای مناسب طرح‌ها و برنامه‌های مختلف باید الزامات اجرای هر طرح را نیز به دقت مدنظر قرار دهیم، خاطر نشان کرد: باید به واقعیت‌های اقتصاد کشور و شرایط زندگی مردم نیز توجه کنیم چرا که اگر این واقعیت‌ها را در نظر نگیریم، ممکن است اجرای تصمیمات بزرگ با تاخیر مواجه شود.
جهانگیری با اشاره به اینکه مصرف بی رویه آب در کشور باعث شده که کمبود منابع آب به یکی از چالش‌های اصلی پیش روی کشور تبدیل شود، تصریح کرد: در بخش انرژی نیز ایران جزو نخستین کشور‌های دارای ذخایر نفت و گاز جهان است، اما پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که به دلیل مصرف بالای انرژی، در ۲۰ سال آینده ممکن است با تراز منفی انرژی مواجه شویم که لازم است دستگاه‌های مسئول نظیر شورای عالی آب، وزارت نیرو و وزارت نفت برنامه‌های بلند مدت و قابل اجرا برای بهینه سازی مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف تدوین کنند.
در این جلسه که وزیر نیرو، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و رییس سازمان ملی استاندارد نیز حضور داشتند، وزیر نفت بر ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: بهینه سازی مصرف انرژی امروز یک انتخاب نیست بلکه یک الزام است و رکن اصلی اجرای آن، مشارکت مردم و همه دستگاه‌های مرتبط است.
در این نشست همچنین نماینده وزارت نفت گزارشی از طرح جامع انرژی به عنوان اصلی‌ترین مرجع تصمیم سازی در مسائل کلان انرژی کشور ارائه کرد و به تشریح اهداف این طرح نظیر توجه به تکمیل زنجیره ارزشی نفت و گاز، توجه به نیاز‌های کشور در زمینه انرژی و تعیین سبد بهینه حامل‌های انرژی پرداخت.
در این جلسه همچنین گزارشی از سند تامین انرژی بخش حمل و نقل کشور تا افق ۱۴۲۰ و سند تراز تولید و مصرف گاز طبیعی در کشور براساس گزینه‌های بهینه سازی در ماه‌های سرد و ماه‌های عادی سال تا افق ۱۴۲۰ ارائه شد و پس از بحث و تبادل نظر، پیشنهادات وزارت نفت در خصوص اجرای این اسناد به تصویب رسید.

انتهای پیام /* برچسب ها: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بهینه سازی مصرف انرژی معاون اول رییس جمهور منابع نفت و گاز وزارت نفت ۲۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۴۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور