Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در واکنش به حذف لوگوی شهرداری و شورا از بنرهای مراسم خاکسپاری استاد شجریان با اشاره به اینکه دلیلی که برای این موضوع به ما ارائه کردند این است که برخی دستگاه‌های دیگری که در این مراسم مشارکت داشته‌اند به این موضوع اعتراض کردند، اما از نظر ما این دلیل قانع‌کننده نیست، گفت: علت پاک‌کردن نام شورا و شهرداری تا به این لحظه مشخص نیست چه دستگاهی درخواست و دستور برای پاک‌کردن نام شورا و شهرداری را داشته و یا همین دلیلی که ارائه کردند، علت اصلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا حیدری ظهر امروز در حاشیه یکصدونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بعد از خبر فوت مرحوم شجریان، در استان ستادی در مجموعه استانداری تشکیل شد. در این ستاد، تصمیماتی در حوزه‌های مختلف گرفته شد که من از کم و کیف جزئیات تصمیمات این جلسه اطلاعی ندارم.

وی افزود: من نمی‌دانم در این ستاد، آیا به جزئیات نیز ورود پیدا کردند یا خیر. بنا بر این شد که بنرها براساس ربنایی که برای مردم مشهود است با تصویر زمینه مشکی در سطح شهر کار شود. همچنین در محور توس نیز بنا شد که کار ویژه و به‌خصوصی انجام شود. در این محور، قاب‌هایی از استاد شجریان کار شده بود. من دلیل اینکه آرم شورا و شهرداری را حذف کردند، نمی‌دانم و دلیل قانع‌کننده‌ای برای این موضوع دریافت نکردم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: برخی از نهادها و دستگاه‌هایی که در این مراسم کار کرده و مشارکت دارند، به اینکه تنها لوگوی شورا و شهرداری روی بنرها باشد اعتراض داشتند. آن‌ها می‌گفتند به دلیل اینکه به‌طور هماهنگ این کار در حال انجام است، نام‌ها باید به صورت ستاد و همه دستگاه‌ها قید شود. این دلیلی بود که به ما ارائه کردند، اما از نظر ما این دلیل قانع‌کننده نیست. علت پاک‌کردن نام شورا و شهرداری تا به این لحظه مشخص نیست چه دستگاهی درخواست و دستور برای پاک‌کردن نام شورا و شهرداری را داشته و یا همین دلیلی که ارائه کردند، علت اصلی است.

حیدری خاطرنشان کرد: برای شورا و شهرداری تنها این دغدغه وجود داشت که مراسم با آرامش و بدون حاشیه برگزار شود. ما به دنبال‌ برندسازی برای خودمان نبودیم. هدف ما این بود که به مجموعه دستگاه‌های نگران کمک کنیم تا کار خوب و بدون حاشیه در شهر انجام شود. باتوجه به شرایط سخت اقتصادی و توسعه ناعادلانه تحریم‌های آمریکایی‌ها علیه ملت ایران و مردم داغداری که به ما درخواست دادند، دغدغه بر این بود که مراسم در شان ایشان برگزار شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه «خوشبختانه این اتفاق افتاد»، تاکید کرد: تدابیری در حوزه اکران و پوشش‌های مراسم اندیشیده شد تا پخش زنده مراسم آرامگاه به بیرون از طریق سیستم‌های صوتی و تلویزیونی پخش شود. همچنین صندلی برای افراد با فاصله چیده شود. هدف ما این بود که با همکاری دستگاه‌های مشارکت‌کننده در مراسم تشییع استاد شجریان، مراسم بدون حاشیه برگزار شود. اینکه شهرداری می‌توانست بهتر از این در اکران‌های شهری عمل کند، حرف درستی است.

حیدری درخصوص حواشی نام‌گذاری خیابان ارشاد به نام استاد محمدرضا شجریان، عنوان کرد: ما معتقد هستیم که تکریم استاد شجریان، به‌نوعی جلوگیری از رفتارهای عناصری است که می‌خواهند از این سرمایه نمادین سوء‌استفاده کنند. تکریم استاد شجریان به همدلی، انسجام و فضای رواداری در شهرکمک می‌کند. ما از این زاویه به موضوع نگاه کردیم. معتقد هستیم که وجوه هنری، موسیقایی و سرمایه نمادینی که ایشان دارند، عظیم است. برخی از رویکردها و نگاه‌های سیاسی منفعت‌گرایانه در مقابل آن نگاه بسیار کوچک است. ما معتقد هستیم که نام‌گذاری خیابانی به نام استاد شجریان، حاشیه‌ای نخواهد داشت. در شهرهای دیگر نیز این اتفاق افتاده است. شورا در مجموع با تشخیص این موضوع، این کار را انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه «در مناطق شهری، دفاتر تسهیلگری تشکیل دادیم که با ستادهای هماهنگی پیوند می‌خورند»، اظهار کرد: با وجود این ستادهای هماهنگی، دفاتر تسهلیگری می‌توانند اجرای طرح‌ها با همکاری مردم انجام دهند. مزیت آن این است که هماهنگی و هم‌سویی در منطقه ایجاد می‌کند. اعضای ستاد هماهنگی، برای کمک به دفاتر تسهیل‌گری می‌آیند تا فرآیند و مصوبات را پیش ببرند.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه «قبل از جلسه علنی امروز، با دکتر بحرینی و همکاری برای وضعیت شیوع کرونا در شهر جلسه‌ای داشتیم»، گفت: آقای بحرینی گزارش خوبی را ارائه کردند که نشان‌دهنده این بود که تدارک بسیار خوبی را دانشگاه علوم پزشکی برحسب شرایط پیش‌بینی کرده است. این شرایط به این‌گونه است که تا 1000 بیمار، بین 1000 تا 2000 بیمار، 2000 تا 3000 بیمار و... ظرفیت‌های بخش دولتی و غیردولتی را تعیین تکلیف کردند. برای تمامی بیمارستان‌ها ظرفیت تعیین کردند. خوشبختانه ما در فاز اول هستیم و از آن خارج نشدیم. این نقطه امیدواری است. نوع همکاری‌های متقابل که دانشگاه علوم پزشکی از ما انتظار داشتند، به ویژه در زمینه اطلاع‌رسانی بود. شهرداری از ظرفیت‌های خود برای اطلاع‌رسانی شیوع وضعیت کرونا استفاده خواهد کرد.

حیدری با بیان اینکه « قرار بر این شد که شهرداری، مکان‌ها و مرکز درمانی نزدیکی به هر منطقه را به شهروندان اطلاع‌رسانی کند»، عنوان کرد: افراد چنانچه با شرایط خاصی مواجه شدند، از مراجعه مستقیم خودداری و به محل مرکز درمانی نزدیک به خود مراجعه کنند. فشار به بیمارستان‌ها، آسیب‌زاست. محیط بیمارستان نیز آلوده است. قرار بر این شد که شهرداری از ظرفیت خود برای این مسئله استفاده کند. براساس تکلیفی که شهرداری قبلا درخصوص کمک به کادر درمان داشته است را براساس لیستی که دانشگاه در اختیار قرار دهد، شهرداری کمکی به این افراد خواهد کرد.

وی افزود: پیش‌بینی شده ممکن است تا 3000 بیمار کرونایی  داشته باشیم که در این زمینه تمهیدات انجام شده است، اما خوشبختانه چه در پیک اول و چه در پیک دوم شیوع کرونا در شهر، از فاز اولیه آن خارج نشدیم. این مسئله نقطه خوب و امیدوار کننده‌ای بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محمدرضا شجريان شورای شهر مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد استاد شجریان ارائه کردند دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس

بنر مربوط به مراسم «آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی» پشت سر وزرای ورزش و اقتصاد این جلسه را پرحاشیه کرد.

به گزارش مشرق، در حالی که طرفداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیگیر ماجرای چندین و چندساله موضوع تکراری خصوصی‌سازی و واگذاری مالکیت دو باشگاه سرخابی از وزارتخانه ورزش و جوانان (و حالا در این چند سال امور اقتصادی و دارایی) به بخش خصوصی بودند، دیدن تصویر لوگوی جدید(!) باشگاهشان پشت سر دو وزیر موجب تعجب‌شان شد.

این موضوع بلافاصله در فضای مجازی و البته فضای رسانه بین خبرنگاران فوتبالی به مهم‌ترین حاشیه نشست سهامداران جدید با مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره دو باشگاه تبدیل شد و هنوز هم مطالبی از این دست در ارتباط با چرایی محو شدن ستاره‌های طلایی آسیایی استقلال و قهرمانی‌های پرسپولیس در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شوند. اما سوال اینجاست که آیا لوگوی باشگاه باید ستاره داشته باشد؟

لوگوی بزرگان آسیا استاندارد است

با نگاهی به لوگوی باشگاه‌های عنوان‌دار در ادوار گذشته لیگ قهرمانان آسیا به موارد جالب توجهی برخورد می‌کنیم. برای مثال باشگاه الهلال عربستان که با کسب ۴ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه‌ها بیشترین عنوان از این حیث را در اختیار دارد با یک لوگوی ساده بدون ستاره در آسیا شناخته می‌شود. همچنین باشگاه پوهانگ استیلرز کره جنوبی با سه بار قهرمانی در آسیا و با وجود ستاره در لوگوی رسمی باشگاهش بی‌اعتنا به قهرمانی‌های آسیایی از ابتدا لوگوی خود را با ۵ ستاره طلایی (مربوط به ۵ قهرمانی که در کی‌لیگ کره‌جنوبی دارد) ثبت کرده و با همین وضعیت در قاره آسیا شناخته می‌شود. همچنین باشگاه اوراوردز ژاپن نیز با ۳ بار عنوان قهرمانی نماد ستاره را روی لوگوی خود ثبت نکرده است. الاتحاد عربستان نیز با دو عنوان قهرمانی لوگوی بدون ستاره دارد.

سرخابی‌ها از کدام باشگاه تقلید کردند؟

اما در همین قاره آسیا باشگاه‌های دیگری همچون السد قطر و العین امارات که به ترتیب ۲ و یک بار قهرمان آسیا شده‌اند با قرار دادن ستاره به تعداد قهرمانی‌های‌شان در لیگ قهرمانان آسیا لوگوی خود را ثبت کرده و با این شرایط شناخته می‌شوند. اطلاع از این‌که استقلال و پرسپولیس از این طیف باشگاه‌ها تقلید کرده‌اند یا برعکس چندان اهمیتی ندارد اما بی‌شک لوگو ذاتا از ابتدا ستاره نداشته است!

لوگوی بدون ستاره غول‌های اروپا

این در حالی است که نگاهی به باشگاه‌های مطرح و قهرمانان لیگ قهرمانان اروپا شرایط دیگری را مشخص می‌کند. برای مثال باشگاه‌هایی مثل رئال مادرید اسپانیا با ۱۴ بار قهرمانی در قاره اروپا، میلان ایتالیا با ۷ عنوان قهرمانی و یا باشگاه‌های بایرن‌مونیخ آلمان و لیورپول انگلیس هر کدام با ۶ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، هیچ‌یک در لوگوی رسمی باشگاه‌شان ستاره‌ای ندارند و به نظر می‌رسد که این شرایط بیشتر در قاره آسیا و بعضا تعدادی از تیم‌های آمریکای جنوبی از اهمیت برخوردار است که لوگوی باشگاه را به ستاره قهرمانی قاره‌ای مزیّن کنند.

لوگوها با ستاره ثبت شده‌اند!

اما نگاهی به صفحه رسمی هر دو باشگاه در مرکز ثبت شرکت‌ها یا کودال بازار بورس مشخص می‌کند انتقاد طرفداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نسبت به چرایی نبودن ستاره بالای لوگوی باشگاه محبوبشان در مراسم واگذاری بی‌دلیل نیست. چرا که هر دو باشگاه لوگوی رسمی خود را با ستاره ثبت کرده‌اند نه بدون ستاره.

حذف ستاره‌ها و پیام برای مالکان جدید!

در این باره قطعا نقد اول به مسئولان وزارت ورزش و جوانان، وزارت اقتصاد و البته فدراسیون فوتبال است که نمادهای هر دو باشگاه را هر روز و به عناوین مختلف دیده‌اند ولی دقت کافی در این زمینه وجود نداشته است. شاید هم تعمدی در این زمینه وجود داشته تا مالکان جدید با دور شدن از فضای احساسی و کری‌خوانی برای رقیب یک‌بار برای همیشه و با تأسی از باشگاه های بزرگ جهان و حتی قاره آسیا، لوگوی این دو باشگاه را که ذاتا نباید ستاره‌ای داشته باشد به شکل استاندارد تغییر بدهند.

نقد دیگر هم به افرادی مربوط است که لوگوی دو باشگاه را به این شکل ثبت کرده‌اند تا به نظر برسد که یا امیدی به تکرار قهرمانی و افزایش ستاره این تیم‌ها نداشتند و یا حاضرند هربار که قهرمانی تازه به‌دست آمد لوگوی ثبت‌شده باشگاه را تغییر دهند! اقدامی که به خودی خود می‌تواند در آینده و در حین بررسی تاریخچه دو باشگاه دردسرساز باشد. چرا که پس از گذشت چند سال لوگوی استقلال و پرسپولیس با تفاوت‌های مشهود در اسناد مربوط به دو باشگاه در فضای مجازی باقی خواهد ماند که شباهتی به هم ندارند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت استاد مطهری در مسجد جامع نارمک
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • زاکانی و مجموعه‌اش هم وارد ماجرای بی‌حجابی شد | فیلم
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • آقای همایون شجریان بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • تجلیل از کارگران شهرداری فرخ شهر
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس