Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی گفت: برای اجرای عدالت در سلامت باید بسته های حمایتی و خدماتی ارائه داد. هیچ کشوری نمی‌تواند با 50 هزار دلار درآمد با شیوه های بدون نظارت وبسته بندی بدون سطح بندی پیش ببرد. باید راهکارها را دنبال کرد تا بتوان دانش را در خدمت پتروشیمی قرار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مراسک اهدای 141 دستگاه ونتیلاتور از طرف وزارت نفت به وزارت بهداشت به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید نمکی، وزیر بهداشت  و درمان درباره گفت:  در بهمن سال گذشته ، 36 گیت ایجاد کردیم و برای روزهای سخت پروتکل نوشتیم.

به گفته او ایران می دانست که در شرایط سخت نمی تواند پتروشیمی را ببندد و در این زمینه به بررسی پرداختیم تا دچار فقدان نشویم. 

نمکی تصریح کرد:در این میان وزارت نفت و پتروشیمی بسیاری همکاری کردند. استانداران  و کادر بهداشت و درمان شب و روز نداشتند امروز تعدادی ونتیلاتور در حالی هدیه می‌شود که ساخت داخل است.

 او افزود: شبانه روز به دنبال ماسک، کاور و .. می گشتیم اما نیروهای پتروشیمی به ما وسیله داده  و  بسیاری از افراد می گفتند  40 هزار ماسک ارسال می شود اما خبری نشد.

وزیر بهداشت ادامه داد: در 50 روز مردم این کشور ونتیلاتور، ماسک و .. تولید کردند و در این مدت در عرصه بین المللی به تولید کننده  و توزیع کننده تبدیل شدیم. 

او بیان کرد: مولفه های متعدد تاثیر گذاشت که از 30 مرگ به روزانه به مرگ های سه رقمی رسیدیم.

نمکی افزود: اروپایی ها بعد از ما دچار کرونا شدند  و در آن مدت فهمیدند ایران بعد از تحریم چگونه این روزها را گذراندند. وقتی دراروپا ونتیلاتور را از افراد پیر باز کرده  و به جوانان وصل کردند فهمیدند ایرانیان چه عظمتی را طی کرده اند.  

نمکی در پایان گفت: امید است با همدلی وفاق با مدیریت بهینه اقتصاد در زمینه اقتصاد سلامت همکاری های لازمه صورت گیرد. برای اجرای عدالت در سلامت باید بسته های حمایتی و خدماتی ارائه داد. هیچ کشوری نمی‌تواند با 50 هزار دلار درآمد با شیوه های بدون نظارت  وبسته بندی بدون سطح بندی پیش ببرد. باید راهکارها را دنبال کرد تا بتوان دانش را در خدمت پتروشیمی قرار داد تا در ابعاد نیروی انسانی و مدیریتی بتوان از ظرفیت های موجود استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا