Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از برنا، این روزها کرونا اوج گرفته و روند ابتلا و مرگ‌ومیرها هرروز بیش از گذشته است. روز گذشته براساس گزارش سخنگوی وزارت بهداشت ۲۷۲ نفر بر اثر کرونا جان باختند. این رقم بالاترین میزان مرگ‌ومیر در ۸ ماه کرونایی اخیر بوده است. در این شرایط باید سبک زندگی جدیدی برای مهار کرونا را در دستور کار قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا در تابستان جهش داشت

مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، درباره آخرین تغییرات ویروس کرونا گفت: ویروس کرونا در تابستان امسال جهش داشت و سرعت انتقال ویروس افزایش یافت.

او افزود: در این شرایط به یکباره میزان مبتلایان به کرونا چندین برابر افزایش یافت و خانواده‌ها مبتلا شدند.

محرز توضیح داد: از ۴ ماه قبل ویروس کرونا جهش یافته است. علت افزایش مبتلایان به این ویروس به‌ دلیل حضور افراد در تجمعات بدون در نظر گرفتن فاصله‌گذاری اجتماعی، مسافرت‌های متعدد و برگزاری مراسم‌های مذهبی، بازگشایی مدارس و... در حال حاضر اوج گرفته و قابل کنترل نیست.

چاق‌ها کرونا می‌گیرند

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درباره این‌که چرا برخی از افراد بدون ابتلا به بیماری زمینه‌ای به یکباره به‌دلیل ابتلا به کرونا فوت می‌کنند، گفت: اغلب افراد چاق در روند ابتلا به کرونا فوت می‌کنند. این ویروس در برخی از افراد نیز ضایعات عروقی به‌دنبال داشته و این مسئله می‌تواند در ارگان‌های اساسی بدن همچون ضایعه مغزی، ریوی و قلبی شدید به‌دنبال داشته باشد. این مسائل منجر به فوت ناگهانی در فرد می‌شود. 

تفاوت کرونای ایرانی با کرونای خارجی

محرز در پاسخ به این شایعه که گفته می‌شود فقط مردم در ایران چندین بار به کرونا مبتلا می‌شوند و در دیگر کشورها چنین مقوله‌ای نیست، توضیح داد: این ویروس در همه جای دنیا به یک شکل است. مقالات متعددی در این رابطه وجود دارد.

به گفته کارشناس سازمان جهانی بهداشت تمامی مسائل مربوط به کووید۱۹ در تمامی نقاط دنیا به یک شکل است.

واکسن آنفلوآنزا را می‌توان تا پایان آبان تزریق کرد 

عضو کمیته ملی مقابله با کرونا درباره زمان‌بندی تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت: باید با آغاز فصل سرما واکسن را تزریق کرد. واکسن‌های آنفلوآنزا سفارش داده شده و در روزهای آینده وارد می‌شود.

به گفته وی، در شرایط کنونی مبتلایان به بیماری خاص، زنان باردار، کادر پزشکی و... براساس اولویت‌بندی وزارت بهداشت به تزریق واکسن می‌پردازند.

محرز درباره زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا توضیح داد: واکسن آنفلوآنزای تولید داخل دی سال جاری توزیع می‌شود، البته دی‌ماه برای تزریق این واکسن دیر است، اما این واکسن را می‌توان تا اواخر آبان تزریق کرد.

محرز افزود: خوشبختانه با استفاده از تجربه کره جنوبی و استفاده از فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک می‌توان از ابتلا به انواع بیماری‌های ویروسی جلوگیری کرد.

کرونا گریبانگیر همه جهان است

این کارشناس سازمان جهانی بهداشت درباره آخرین یافته‌های علم پزشکی ویروس کرونا گفت: هیچ مطالعه جدیدی در این باره ثبت نشده است. این ویروس گریبانگیر همه دنیا شده است.

این پزشک عفونی درباره انتقال ویروس کرونا از طریق سطح و سطوح توضیح داد: سطوح تاثیر چندانی در انتقال ویروس ندارند، بلکه باید با شست‌وشوی دست از انتقال این ویروس جلوگیری کرد.
 

کد خبر 557024 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان بیماری - آنفلوآنزا كرونا در ايران مینو محرز سازمان جهانی بهداشت واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان بیماری آنفلوآنزا كرونا در ايران مینو محرز سازمان جهانی بهداشت واکسن ملی مقابله با کرونا واکسن آنفلوآنزا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد