Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز در پایان معاملات بازار در حالی دلار رشد قیمت ۹۰۰ تومانی را ثبت کرد که سکه تحت تاثیر کاهش قیمت انس جهانی ارزان شد. بورس نیز بعد از چند روز پرنوسان، با رشدی کم جان به معاملات خود پایان داد.

قدس آنلاین: بازارهای مختلف از دلار و سکه گرفته تا بورس روزهای پرنوسانی را سپری می‌کنند. یک روز سکه گران می‌شود و روز دیگر دلار گوی سبقت افزایش قیمت را از رقبا می‌رباید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بورس نیز که ۲ ماهی است در مسیر اصلاحی قرار گرفته، ‌ حالا برای شکستن مقاومت یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی در تلاش است.

البته به گفته اغلب کارشناسان، ‌بازارها بیش از هر چیز تحت تاثیر تحولات بین المللی و سیاست خارجی است و بار روانی این مساله باعث شده تا پیش‌بینی روند قیمتی در بازارهای مختلف مشکل باشد.

اگرچه که بانک مرکزی تلاش می‌کند تا با تزریق دلار به بازار و تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان، التهاب را از این بازار دور کند.در آخرین اقدام نیز رئیس کل بانک مرکزی روز گذشته به منظور رایزنی با مقامات عراقی برای وصول پول برق و گاز صادراتی راهی بغداد شد.

تلاش برای کاهش و تثبیت قیمت دلار در حالی انجام می‌شود که برخی کارشناسان نسبت به اصلاح بیشتر بورس با افت قیمت دلار هشدار می‌دهند.

در مقابل افراد دیگری هستند که معتقدند بر اساس ارزش واقعی سهم‌ها، بورس در کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد کف قیمتی را لمس کرده و احتمال کاهش بیشتر وجود ندارد بلکه با تحریک مثبت بازار می‌توان امیدوار بود که شاخص بورس تا ۲ میلیون واحد بالا رود.به عقیده آنها، رشد قبلی شاخص بورس به نوعی واکنش به پیش بینی افزایش قیمت دلار بوده که حالا اتفاق می‌افتد و در واقع بورس یک گام جلوتر از قیمت ارز حرکت کرده است. بنابراین اصلاح شاخص نیز می‌تواند به دلیل احتمال کاهش قیمت دلار در هفته‌های آینده باشد.

با توجه به این موارد امروز دلار که حالا در کانال ۳۰ هزار تومانی معامله می‌شود، ‌۹۰۰ تومان دیگر نیز گران شد تا هر دلار آمریکا ۳۱ هزار و ۳۰۰ تومان قیمت بخورد.

با این حال سکه بی‌اعتنا به قیمت دلار و با نیم نگاهی به کاهش قیمت انس جهانی ۱۰ هزار تومان ارزان‌تر از دیروز داد و ستد شد. با این کاهش هر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۱۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان به فروش رسید.

در این میان اما بورس که روزهای پرنوسانی را پشت سر می‌گذارد امروز آرام بود. این در حالی است که در هفته جاری شاخص بازار سرمایه در یک روز رشد ۵۰ هزار واحدی را تجربه کرد و روز بعد ۳۰ هزار واحد پایین آمد.

به نظر می‌رسد ثبات در بازار سرمایه می‌تواند نویدبخش آمادگی این بازار برای رشد قیمت‌ها باشد. البته همچنان سهامداران منتظرند تا روند بازار سرنوشت سهامشان را مشخص کند تا تصمیم به ماندن و یا رفتن از بورس بگیرند.

این انتظار سهامداران باعث شد تا بورس ۱۳۲ واحد افزایش را تجربه کند تا سهامداران امیدوارتر به روزهای آینده بورس باشند. این رشد شاخص بورس را به یک میلیون و هزار و ۶۳۹ واحد رساند.

در مجموع به نظر می‌رسد، ‌ ریسک‌های سیاسی بیش از عوامل اقتصادی این روزها سرنوشت بازارها را تعیین می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازار ارز و سکه دلار هزار واحد قیمت دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۱۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها