Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فرودگاه بین المللی صنعاء، پایتخت یمن، بسته ماندن این فرودگاه به دلیل محاصره هوایی یمن از سوی ائتلاف سعودی را موجب مرگ روزانه ۲۵ بیمار یمنی اعلام کرد.

«خالد الشایف» در گفت‌وگو با شبکه المسیره یمن تاکید کرد: جامعه بین المللی برای ایجاد پل هوایی پزشکی و وارد کردن دارو و تجهیزات پزشکی یا انتقال بیماران به خارج از کشور جدیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حتی ۳۰ نفر از شهروندان یمنی که برای درمان به اردن منتقل شده بودند، امکان بازگشت آنها به یمن  از هفت ماه پیش تاکنون فراهم نشده است.

این مسئول یمنی گفت: هنوز بیش از ۳۰ هزار شهروند یمنی در لیست انتظار برای ایجاد پل هوایی پزشکی و انتقال به خارج و ادامه درمان هستند، زیرا بالغ بر ۳۵۰ هزار شهروند یمنی، دچار بیماری مزمن بوده و امکان درمان آنها در یمن در شرایط محاصره توسط ائتلاف سعودی وجود ندارد و روزانه بیش از ۲۵ نفر از این بیماران جان خود را از دست می‌دهند.

سازمان بهداشت جهانی و دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در بهمن ماه گذشته از توافق برای ایجاد یک پل هوایی پزشکی بشردوستانه خبر دادند؛ اما از آن زمان تعداد بسیار اندکی از بیماران یمنی، امکان ادامه درمان در خارج از یمن را پیدا کردند.

این در حالی است که صنعاء بارها از سازمان ملل و شورای امنیت خواسته است با اعمال فشار بر کشورهای عضو ائتلاف سعودی آنها را مجبور کند که طبق توافق‌های پیشین، پل هوایی را ایجاد کرده و فرودگاه بین المللی صنعاء را بدون هیچ پیش شرطی به روی شهروندان یمنی باز کند، زیرا بستن این فرودگاه خلاف قوانین بین الملل است و جلوگیری از سفر شهروندان یمنی برای دریافت خدمات پزشکی و درمان، بر اساس تمام معیارهای حقوقی و انسانی، جنایت است و هیچ توجیه سیاسی ندارد.

مقامات صنعاء تاکید می‌کنند که سازمان ملل مسئول جان همه یمنی‌هایی است که به دلیل ادامه محاصره و تجاوز ائتلاف سعودی علیه یمن طی پنج سال اخیر در وضعیت وخیمی به سر می‌برند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: یمن ائتلاف سعودی سازمان بهداشت جهانی صنعاء سازمان بهداشت جهانی یمن صنعاء ائتلاف سعودی ائتلاف سعودی پل هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲

بر اساس مطالعات جدید در حوزه پزشکی، یک «آستر نازک» که داخل روده قرار می‌گیرد، می‌تواند به کاهش وزن و حتی درمان دیابت نوع ۲ کمک کند.

به گزارش روزیاتو، در یک آزمایش، ۶۰ نفر با استفاده از این روش به طور متوسط ۱۶ کیلوگرم در یک سال از دست دادند و نیمی از آن‌ها توانستند دستکم به مدت دو سال وزن خود را حفظ کنند.

بیش از یک چهارم افرادی که برای کنترل دیابت خود انسولین تزریق می‌کردند، پس از کنترل قند خون خود موفق به قطع مصرف انسولین شدند.

آستر داخلی روده از طریق دهان و معده وارد بدن می‌شود. به مدت یک سال در بدن باقی می‌ماند و سپس توسط پزشک از طریق دهان خارج می‌شود.

این آستر، ۶۰ سانتی‌متر اول روده کوچک را پوشش داده و میزان جذب قند را کاهش می‌دهد.

کاهش جذب قند نحوه ترشح هورمون‌ها را تغییر می‌دهد و باعث می‌شود که افراد سریعتر احساس سیری کنند.

دکتر باب رایدر که مسئولیت انجام این آزمایش را برعهده داشته، گفته است:

دیابت نوع ۲ و چاقی امروزه بیماری‌های همه‌گیر جهانی هستند.

بسیاری از افراد قادر به حفظ وزن سالم نیستند و با وجود تمامی تلاش‌ها و دارو‌های موجود، سطح قند خونشان خیلی بالاست.

جراحی چاقی می‌تواند موثر باشد، اما دائمی و بی خطر نیست.

مزیت درمان جدید این است که نسبتاً آسان است و دائمی نیست. زیرا آستر پس از حدود یک سال برداشته می‌شود.

این جراحی حدود ۸،۴۰۰ دلار هزینه دارد.

دکتر الیزابت رابرتسون، از موسسه خیریه دیابت بریتانیا گفته است:

کاهش قند خون و رساندن آن به محدوده هدف و حفظ آن می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز باشد.

در دسترس بودن روش‌های بیشتری برای درمان دیابت نوع ۲ به این معنی است که افراد مبتلا به این بیماری فرصت بیشتری برای یافتن درمان مناسب خود را دارند، بنابراین شانس بیشتری برای داشتن زندگی طولانی و سالم را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • فرانسه برای امنیت المپیک سامانۀ موشکی قرض می‌گیرد
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه