Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش گفت: هدف از بنیان نهاد مقدس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش توسط بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، ارتقاء بینش مذهبی و سیاسی کارکنان ارتش بود. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد قاضی  با حضور در جمع پرسنل عقیدتی سیاسی پایگاه هوایی شهید دوران شیراز، ضمن تبریک ۲۴ مهرماه روز عقیدتی سیاسی، گفت: هدف از بنیان نهاد مقدس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش توسط بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، ارتقاء بینش مذهبی و سیاسی کارکنان ارتش بود و همان گونه که امام (ره) فرمودند؛ رسالت عقیدتی سیاسی آوردن دل‌ها به سوی خداست، که در واقع مسئولیت بزرگی روی دوش ما نهاده شده، چرا که نزدیک کردن دل‌ها به سوی خدا از وظایف انبیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اصل رسالت انبیاء و اولیای خدا، بنیان نهادن مکارم اخلاق در جامعه است
رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا افزود: اصل رسالت انبیاء و اولیای خدا، بنیان نهادن مکارم اخلاق در جامعه است و اگر کسی می‌خواهد به سعادت برسد، باید بر انجام فرائض دین استوار باشد و اگر انسان از درون خویش موعظه‌گری نداشته باشد، نصیحت مردم کارساز نیست.
قاضی خاطرنشان کرد: بنا به فرمایش فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، سازمان عقیدتی سیاسی از الهامات الهی و برکات خداوند است و کسی که می‌خواهد دل‌ها را به سوی خدا دعوت کند ، قطعا باید دل خودش به خدا نزدیکتر از بقیه باشد و مجموعه عقیدتی سیاسی مجموعه الگو‌های عملی اخلاق برای ارتش اسلامی است.
در پایان این دیدار که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا به صورت چهره به چهره با کارکنان دیدار کرد و به بررسی برخی درخواست‌های آن‌ها پرداخت.   انتهای پیام/ برچسب ها: سید احمدقاضی عقیدتی سیاسی ارتش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عقیدتی سیاسی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون و عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: سیاسی‌بازی و ورود به مسائل حاشیه‌ای مانع خدمت‌رسانی و چالشی برای شوراهای اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، ابوالفضل ابوترابی شامگاه _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا بخش کرون از توابع شهرستان تیران و کرون اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان یک قوه در کنار سه قوه مقننه، قضائیه و مجریه حائز اهمیت هستند و اساتید بزرگ حقوق جایگاه مهمی به این نهاد می‌دهند.

وی افزود: نباید از جایگاه آن غفلت کرد که نویسندگان قانون اساسی نیز با نگاه بلند به آن اشاره کرده و در اصول ۱۰۰ تا ۱۰۶ به اهمیت و جایگاه آن پرداخته و در اصل ۱۰۷ به صورت ویژه توجه شده است.

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با شناخت این جایگاه انتظارات مشخص و نمایندگان مردم در این نهاد نیز به وظیفه‌های اصلی خود می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه ناشناختگی وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستا بر عملکرد این نهاد تأثیر می‌گذارد، تصریح کرد: شوراها وظیفه اجرایی ندارند و عمده کار آن‌ها تصمیم‌گیری محلی بوده و به عنوان پارلمان در یک شهر و روستا وظیفه و مأموریت دارند.

ابوترابی اضافه کرد: مسائل حاشیه‌ای و نگاه سیاسی در انتخاب اعضای آن و همچنین اجرای برنامه‌های منتخبین مردم در شورای اسلامی باعث شده تا فعالیت‌های این نهاد تحت تأثیر موضوعات فرعی بشود و در خدمت‌رسانی با مشکل روبرو شوند.

وی با بیان اینکه اصلاح نگرش و توجه و تمرکز بر مأموریت محلی و خدمت رسانی باعث افزایش عملکرد آن‌ها خواهد شد، تصریح کرد: شوراهای اسلامی با همکاری شهرداران و دهیاران در تصدی مسئولیت محلی امکان رفع بسیاری از مشکلات منطقه خود را دارند.

عضو کمسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی سیاست پیشنهاد طرح جامع مدیریت شهری را جلوگیری از تمرکزگرایی در تهران و مراکز استان‌ها بیان کرد و اذعان داشت: با تصویب و اجرای این قانون وظایف مدیران محلی افزایش یافته و با همکاری مردم مشکلات احصا و رسیدگی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح پیشنهادی طرح جامع مدیریت شهری در مجلس دوازدهم بررسی و به صحن علنی خواهد رفت، اما در برنامه هفتم توسعه کشور به این نیاز و موضوع مهم اشاره شده تا دولت برای آن برنامه‌ریزی و اقدام کند.

کد خبر 748914

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • کعبی، نائب رئیس جامعه مدرسین: نیروی انتظامی تحت هیچ شرایطی نباید از طرح نور عقب نشینی کند
  • طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد