Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۲۸ میلیون و ۸۵۳ هزار و ۹۸۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

درحالی که اروپا برای مهار افزایش شدید موارد ابتلا به کووید-۱۹ در تقلاست، جمهوری چک دستور بستن مدارس، کافه‌ها و کلوپ‌ها را برای سه هفته صادر کرده است. هم‌اکنون بالاترین آمار موارد تازه در هر ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت به جمهوری چک مربوط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هلند هم استفاده از ماسک در فضاهای عمومی سرپوشیده اجباری و محدودیت های دیگری نیز اعمال شده است.

در همین حال بستری شدن در بیمارستان بار دیگر در بسیاری از کشورها در حال افزایش است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از هشت میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۲۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند و در حال حاضر شمار مبتلایان در هند از ۷.۲ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هشت میلیون و ۹۰ هزار و ۲۵۳ مبتلا، ۲۲۰ هزار و ۸۷۳ قربانی

۲. هند هفت میلیون و ۲۳۹ هزار و ۳۸۹ مبتلا، ۱۱۰ هزار و ۶۱۷ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۱۱۴ هزار و ۸۲۳ مبتلا، ۱۵۱ هزار و ۶۳ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۳۲۶ هزار و ۱۷۸ مبتلا، ۲۲ هزار و ۹۶۶ قربانی

۵. اسپانیا ۹۲۵ هزار و ۳۴۱ مبتلا، ۳۳ هزار و ۲۰۴ قربانی

۶. کلمبیا ۹۲۴ هزار و ۹۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۱۴۱ قربانی

۷. آرژانتین ۹۱۷ هزار و ۳۵ مبتلا، ۲۴ هزار و ۵۷۲ قربانی

۸. پرو ۸۵۳ هزار و ۹۷۴ مبتلا، ۳۳ هزار و ۴۱۹ قربانی

۹. مکزیک ۸۲۵ هزار و ۳۴۰ مبتلا، ۸۴ هزار و ۴۲۰ قربانی

۱۰. فرانسه ۷۵۶ هزار و ۴۷۲ مبتلا، ۳۲ هزار و ۹۴۲ قربانی

پس از آن کشورهای آفریقای جنوبی با ۶۹۴ هزار و ۵۳۷ مبتلا، انگلیس با ۶۳۴ هزار و ۹۲۰ مبتلا، ایران با ۵۰۸ هزار و ۳۸۹ مبتلا، شیلی با ۴۸۴ هزار و ۲۸۰ مبتلا، عراق با ۴۰۹ هزار و ۳۵۸ مبتلا، بنگلادش با ۳۸۱ هزار و ۲۷۵ مبتلا، ایتالیا با ۳۶۵ هزار و ۴۶۷ مبتلا، فیلیپین با ۳۴۴ هزار و ۷۱۳ مبتلا، اندونزی با ۳۴۰ هزار و ۶۲۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۴۰ هزار و ۸۹ مبتلا، ترکیه با ۳۳۸ هزار و ۷۷۹ مبتلا، آلمان با ۳۳۵ هزار و ۶۷۹ مبتلا، پاکستان با ۳۲۰ هزار و ۴۶۳ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۹۷ هزار و ۲۷۴ مبتلا، اوکراین با ۲۷۰ هزار و ۵۸۷ مبتلا، هلند با ۱۸۸ هزار و ۸۷۶ مبتلا، کانادا با ۱۸۶ هزار و ۸۸۱ مبتلا، بلژیک با ۱۷۳ هزار و ۲۴۰ مبتلا، رومانی با ۱۶۰ هزار و ۴۶۱ مبتلا، مراکش با ۱۵۶ هزار و ۹۴۶ مبتلا، اکوادور با ۱۴۸ هزار و ۱۷۱ مبتلا، بولیوی با ۱۳۸ هزار و ۹۲۲ مبتلا، لهستان با ۱۳۵ هزار و ۲۷۸ مبتلا، جمهوری چک با ۱۲۹ هزار و ۷۴۷ مبتلا، قطر با ۱۲۸ هزار و ۴۰۵ مبتلا، پاناما با ۱۲۱ هزار و ۲۹۶ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۹ هزار و ۸ مبتلا، نپال با ۱۱۵ هزار و ۳۵۸ مبتلا، کویت با ۱۱۲ هزار و ۷۳۷ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۸ هزار و ۹۸۴ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۰۸ هزار و ۶۰۸ مبتلا، عمان با ۱۰۷ هزار و ۲۱۳ مبتلا، مصر با ۱۰۴ هزار و ۷۸۷ مبتلا و سوئد با ۱۰۰ هزار و ۶۵۴ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زهرا مهربان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدامات لازم در مواجهه با آلودگی هوا اظهار کرد: زمانی که غلظت گازها و ریزگردها در هوا افزایش می‌یابد هوا آلوده می‌شود؛ برخی از علت‌های مهم آلودگی هوا سوخت‌های فسیلی، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها و پودرهای شیمایی هستند. آلودگی هوای داخل منزل نیز می‌تواند به دلیل بسیاری از فعالیت‌های داخل منزل مانند پخت و پز، عطر و ادکلن و گرد و خاک ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: شنبه جایگزین پنجشنبه به عنوان روز تعطیل شود

وی افزود: اجزای اصلی آلودگی هوا یک سری ریزگردها و گازها شامل دی اکسید گوگرد، دی اکسید نیتروژن، اوزون، اسید سولفوریک هستند که خطرناک‌ترین نوع ذرات معلق اندازه ۲.۵ تا ۱۰ میکرون دارند.

این فوق تخصص بیماری‌های ریه گفت: برخی از این ریزگردها بر اساس حلالیت و سایزشان می‌توانند در سیستم تنفسی فوقانی رسوب کنند و یک سری علائم برای فرد ایجاد کنند. گروهی نیز خود را به سیستم تنفسی تحتانی می‌رسانند و رسوب می‌کنند و گاهی وارد خون می‌شوند.

وی با اشاره به علائم تنفسی آلودگی هوا افزود: خارش بدن، چشم، بینی و گلو، سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس و گاهی تشدید بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم و آلرژی و نیاز به بستری عده‌ای از این افراد در بیمارستان‌ها، در پی آلودگی هوا رخ می‌دهند.

مهربان گفت: در شرایط آلودگی هوا باید افراد به ویژه بیماران مزمن تنفسی و قلبی، سالمندان و کودکان و مادران باردار تا حد امکان از منزل خارج نشوند. همچنین باید از ورزش و پیاده‌روی تند خودداری و از ماسک‌های مناسب برای مقابله با آلودگی هوا استفاده شود و بهترین ماسک‌ها N۹۵، KN۹۵، FFP۲ هستند.

وی افزود: این ماسک‌ها تا ۹۵ درصد مانع ورود ذرات آلوده و ریزگردها به دستگاه تنفسی می‌شوند اما ماسک‌های نخی، پارچه‌ای و جراحی زیاد برای محافظت از ورود ریزگردها مفید نیستند. ماسک‌های معمولی تنها برای مقابله با ذرات بزرگ‌تر مناسب هستند و نمی‌توانند محافظت خوب و کاملی از ورود ریزگرد به بدن داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه می‌شود بعد از رسیدن به منزل حتما دست‌ها و صورت خوب شسته و بینی و گلو با سرم نمکی شست‌وشو شود. تغذیه مناسب برای افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن مانند استفاده از لبنیات تازه و کم چرب، سبزیجات و میوه‌های تازه و مایعات فراوان توصیه می‌شود و از مصرف غذاهای سرخ‌شده و فست فود نیز پرهیز شود یا کم استفاده شود.

وی ادامه داد: خواب کافی و دور از استرس، دوری از سیگار و دخانیات، استفاده از گیاهان خانگی برای تصفیه هوا توصیه می‌شود. دستگاه‌های خانگی تصفیه هوا درصدی از آلاینده‌ها را فیلتر می‌کنند اما نمی‌توانند بیشتر ذرات را فیلتر کنند بنابراین خرید این دستگاه‌ها توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228889 برچسب‌ها آلودگی هوا

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رضا شیخی درگذشت
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟