Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اوایل هفته بود که خبر فوت سیدمحمد موسی‌زاده  «دانش‌آموز ۱۱ ساله بوشهری» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. خبری تلخ و متاثر کننده که خوانندگان خبر را بسیار اندوهگین کرد.

بلافاصله بعد از انتشار این خبر، بسیاری از کانال‌های تلگرامی و کاربران شبکه‌های اجتماعی علت فوت را خودکشی و دلیل آن را نداشتن تلفن همراه برای شرکت در کلاس‌های مجازی دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 واکنش آموزش و پرورش بوشهر به ادعای خانواده متوفی

پس از این اتهامات روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان دیر در اطلاعیه ای؛ خبر منتشر شده در خصوص دلیل خودکشی دانش آموز دیری مبنی عدم دسترسی به تلفن همراه و کلاس‌های مجازی را تکذیب کرد.

آموزش و پرورش اسنادی را منتشر کرد که نشان می‌داد سیدمحمد موسی‌زاده تا آخرین ساعات روز حادثه هم در برنامه شاد بوده و تکالیفش را هم برای آن‌ها ارسال می‌کرده است.

مادر دانش‌آموز متوفی: مدیر مدرسه قول داد عمل نکرد

پس از این اتفاق، خانم نجار مادر محمد در گفتگو با یکی از رسانه‌ها با تایید خودکشی پسر بزرگترش، از شرایط بد اقتصادی خانواده و فرزند معلول دیگرش گفت. وی در این گفتگو از خراب بودن گوشی تلفن همراه سیدمحمد سخن به میان آورد و عنوان کرد که قول مدیر مدرسه برای اهدای گوشی تلفن همراه محقق نشد.

برخلاف ادعای رسانه‌ها از صحبت‌های مادر این دانش‌آموز، علت خودکشی بازهم بی‌جواب ماند.

پدر محمد: انگیزه محمد هنوز برای ما مشخص نیست

عادل موسی‌زاده، پدر این دانش آموز نیز در این باره گفت: فرزندم تنها یک گوشی داشت که خودم برایش خریداری کرده بودم و با آن تکلیف‌های مدرسه اش را انجام می‌داد تا اینکه در روز‌های اخیر این گوشی خراب شد و از من خواست گوشی نو برایش تهیه کنم که قول دادم با توجه به اینکه سه فرزند دارم و مستمری‌بگیر بهزیستی هستم به او گفتم در اولین فرصت برای او خریداری کنم.

موسی زاده با بیان اینکه انگیزه محمد هنوز برای ما مشخص نیست، تصریح کرد: نمی‌دانم محمد به چه دلیلی دست به خودکشی زده است.

صحبت‌های پدر سیدمحمد هم نشان نداد که علت فوت پسرش چه بوده است.

بیشتر بخوانید

آموزش و پرورش، خودکشی دانش آموز دیری به علت نداشتن گوشی را تکذیب کرد بیمار کرونایی در یکی از بیمارستان‌های تبریز خودکشی کرد

 مدیر مدرسه: گوشی خودم را به سیدمحمد دادم

ایرج قاسمی، مدیر مدرسه محمد موسی‌زاده در گفتگو با خبرگزاری فارس با بیان این‌که در فروردین سال جاری گوشی شخصی خود را عوض کرده و گوشی قبلی اش را در اختیار سید محمد قرار داده گفت:در پنج سال دانش‌آموزی سید محمد حتی یک ریال بابت کتاب‌های درسی، بیمه و لباس فرم از او نگرفته‌ام.

مدیر این مدرسه اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید سید محمد به مدرسه آمد تا برنامه شاد را برایش نصب کنم. حتی به در حیاط آن‌ها هم رفتم تا او را برای استفاده از شبکه شاد راهنمایی کنم. همان روز پدر و مادرش و چند نفر از همسایه‌ها شاهد ماجرا بودند.

-ایرج قاسمی همچنین گفت:‌در سال تحصیلی جدید مشکلی برای دوربین گوشی ایجاد شد و محمد در گروه به معلم گفته بود که گوشی‌ام مشکل دارد و نمی‌توانم تصاویر و تکالیف را ارسال کنم که معلم نیز گفته بود اشکالی ندارد.

مادر دانش‌آموز: مدیر مدرسه به فرزندم گوشی داد

خانم نجار، مادر دانش آموز فوت شده دیری برخلاف اظهارات گذشته‌اش عنوان کرد: ایرج قاسمی مدیر مدرسه فرزندم در این سال‌ها کمک‌هایی به فرزندم داشته است که متوجه نبوده ام و از وی کمال تشکر را دارم.

خانم نجار در خصوص فعالیت فرزندش در شبکه شاد به فارس گفت: این اواخر با وجود اینکه گوشی پسرم مشکلاتی داشت، اما سید محمد در شبکه شاد عضو بوده است و البته نمی‌دانم که تا لحظه آخر در شبکه شاد فعال بوده است یا نه؛ چون همان روز حادثه در منزل نبوده‌ام.

مادر سیدمحمد همچنین با اعلام رضایت از خدمات مدرسه پسرش گفت: از مدیر مدرسه فرزندم راضی هستم و از او شکایتی ندارم و فقط می‌خواهم بچه‌ام را حلال کند، چون در این سال‌ها همیشه در کنار ما بوده و خیلی محبت در حق فرزند من داشته است.

 ورود مجلس به خودکشی دانش‌آموز بوشهری

بعد از خودکشی دانش‌آموز ۱۱ ساله در بندر دیر بوشهر با طناب دار، تعدادی از نمایندگان مجلس به این موضوع واکنش نشون داده و قرار است مجلس این مسئله رو پیگیری و موضوع رو علت یابی کند.

دادگستری دَیّر: متوفی هنگام خودکشی "آنلاین" بوده است

عیسی نوشاد رئیس دادگستری شهرستان دَیّر با بیان اینکه "قضیه تبلت و گوشی تلفن همراه برای این دانش‌آموز ملاک اصلی و انگیزه خودکشی نبوده " گفت: با بررسی‌های مختلف هیچ‌جا چنین‌چیزی تاکنون ثابت نشده است.

وی با بیان اینکه "این موضوع در اظهارات خانواده‌اش، متوفی قبل از مرگ ثابت نشده است" گفت: این موضوع در دست نوشته‌ای، خبری، اعتراضی و یا جایی که مرحوم بیان کرده باشد و بگوید انگیزه و علت و هدف از خودکشی من نداشتن گوشی است وجود ندارد و ثابت نشده است.

وزیر: خودکشی دانش‎آموز بوشهری تایید نشده

حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در واکنش به خبر فوت یک دانش‌آموز به دلیل نداشتن موبایل، گفت: هیچ گزارش تایید شده مبنی بر اتفاق افتادن خودکشی و دلیل آن ارائه نشده است.

هنوز زوایای این موضوع به صورت کامل روشن نشده و اینکه آیا ۱۰۰ درصد سیدمحمد خودکشی کرده و اگر پاسخ مثبت است انمگیزه اصلی این موضوع چه بوده است؟ به نظر می‌رسد این موضوع هنوز مبهم است و نیاز به پاسخ پزشکی قانونی و مقامات قضائی دارد.

دربرخی خبر‌ها نام‌خانوادگی این دانش آموز موسوی‌زاده عنوان شده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی خودکشی خودکشی کودک بوشهری دانش آموز اخبار تلخ خودکشی دانش آموز دانش آموز آموزش و پرورش تلفن همراه مدیر مدرسه موسی زاده شبکه شاد سید محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»

حجت‌الاسلام علیرضا نجیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری دوره تربیت دانش‌آموزان کنشکر رسانه‌ای (نوآوین) در یزد اظهار کرد: این دوره در سال گذشته به صورت کشوری در قالب سه اردوی استانی با حضور بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز برگزار شد، اما در سال جاری هر استان به صورت مجزا اقدام به برگزاری این اردوها با حضور قریب به ۲۰۰ دانش‌آموز کرده است.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره یادگیری مهارت‌های مرتبط با فضای رسانه‌ای جامعه و کنشگری است و در صورت تحقق اهداف تعیین شده در پایان این اردو، ۶۰۰ نوجوان دغدغه‌مند رسانه‌ای در کشور فعالیت خواهند داشت و با نگاه خود رویدادهای ملی و جهانی را به مخاطب خود انتقال خواهند داد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با بیان اینکه نسل جدید سازنده فضای رسانه‌ای کشور هستند، گفت: در این دوره ۲۱۵ دانش‌آموز پسر از پایه هشتم تا یازدهم از شهرستان‌های یزد، مهریز، ابرکوه، بافق و زارچ در پنج مبحث سناریونویسی، کارگردانی، تصویربرداری، تدوین و انتشار شرکت کردند و با اجرای بازی‌های گروهی و چند فوق‌برنامه دیگر طی دو روز به کار خود پایان دادند.

کد خبر 6091478

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • راهیابی دانش آموز کیش به تیم ملی پدل برد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس