Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حاتم شاکرمی روز پنجشنبه در جلسه مشترک شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در اتاق بازرگانی خرم آباد بیان کرد: در جلسات مسولان استان با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصمیم گرفته شده از ظرفیت های این وزارت برای خروج استان از کنونی گرفته شود و برای استفاده از این ظرفیت ها سفر معاونان این وزارت به استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: محور این سفر شناسایی بخش های اقتصادی موجود در استان است و یکی از کارهایی که در یک سال آینده به تولید اشتغال و کاهش بیکاری کمک می کند بهره برداری واحدهای تولیدی توسط این وزارت است که در بازدید های انجام شده به ویژه در شهرستان نورآباد از پیشرفت خوبی بهره مند بودند.

شاکرمی با تاکید بر تامین منابع این واحدها جهت بهره برداری هر چه زودتر این طرح ها ادامه داد: تعداد واحدهایی که آماده اجرا بودند، مطالعات انجام شده و زمین تملک شده و چهار مورد در هفته های آینده عملیاتی می شوند.

وی به استفاده بهینه از تسهیلات با استفاده از منابع اشتغال پایدار روستایی در استان تاکید کرد و گفت: در این زمینه در سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۰۰ میلیارد تومان بیشتر از حد معمول برای استان در نظر گرفته شد.

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به واحدهای تعطیل شده استان اشاره کرد و عنوان کرد: باعث تعجب است که در سال جهش تولید در چهار شهرستان لرستان بیش از ۵۰ واحد در تملک بانک ها رفته و رها شده اند و سرمایه های ملی در حال مستهلک شدن هستند.

وی اظهار داشت: در شهرستان نورآباد از مجموع ۳۵ واحد تولیدی ۱۶ واحد تملک و رها شده است، بانک ها حق ندارند سرمایه مردم را تملک و رها کنند.

شاکرمی بر لزوم توسعه مشاغل روستایی در استان تاکید کرد و گفت: برای هر شهرستان لرستان باید متناسب با شرایط تولید یک محصول برند در نظر گرفته شود.

شاکرمی گفت: در شهرستان چگنی در یک شهرک دامداری ۳۵ واحد بهع دلیل نداشتن سرمایه در گردش غیر فعال است در صورتیکه این شهرستان می تواند قطب دامداری، سنگ و گردشگری در نظر گرفته شود.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران جهش تولید خرم آباد لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران جهش تولید خرم آباد لرستان اتاق بازرگانی ایران جهش تولید خرم آباد لرستان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس

در حالی که طرح رایگان شیر مدارس بعد از سال‌ها توقف در اجرا در سال تحصیلی جاری با دستور رئیس جمهور اجرایی شد؛ اما تولیدکنندگان محصولات لبنی از تاخیر در پرداخت تعهدات ابراز گلایه می‌کنند و برای حل مشکل پیشنهاداتی ارائه داده‌اند.

سید محمدرضا بنی طبا - سخنگوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح رایگان شیر مدارس گفت: این طرحی که بعد از سال‌ها توقف با دستور مستقیم رئیس جمهور اجرایی شد یکی از خدمات خوب دولت بود که انتظار می رود همه دستگاه ها در اجرای درست آن کوشا باشند.

بنی طبا با اشاره به اینکه طرح شیر رایگان مدارس در برنامه هفتم مصوب شده و امیدواریم این طرح در سال آتی تحصیلی تداوم داشته باشد، گفت: می‌دانیم دولت در تامین منابع و توسعه طرح به تمام مقاطع تحصیلی با مشکل مواجه است و بر همین اساس پیشنهاد صنایع لبنی این است که تامین منابع طرح از محل مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌هایی که در این طرح مشارکت دارند، تامین شود.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی ضمن گلایه از کندی روند انجام تعهدات گفت: علی رغم همکاری بسیار خوب و پیگیرانه وزارت آموزش و پرورش و نیز تصویب منابع در کمیسیون تلفیق اما گزارش‌هایی که از تولیدکنندگان دریافت کرده‌ایم حکایت از آن دارد که مطالبات حدود ۳۰۰ تولید کننده در این طرح منتظر تصمیم سازمان برنامه و بودجه و ریاست این سازمان قرار دارد.

بنی طبا با اشاره به اینکه تولیدکنندگان خود تعهداتی نسبت به دامداران و تامین کنندگان شیرخام دارند، عنوان کرد: بخشی از مطالبات مرحله اول توزیع شیر رایگان انجام شده، اما مراحل بعدی با وجود انجام تعهدات از سوی تولیدکنندگان هنوز در پیچ و خم تصمیمات دولتی و بروکراسی اداری است و این در حالی است که هر روز تاخیر در انجام تعهدات منجر به کاهش انگیزه تولیدکنندگان برای مشارکت در این طرح خواهد شد.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان در اجرای این طرح با کمترین حاشیه سود ورود کردند و وزارت آموزش و پرورش هم همکاری بسیار خوبی در اجرا و پیگیری مطالبات تولیدکنندگان داشته خواست هر چه زودتر نسبت به تخصیص منابع قانونی مصوب اقدام و شعار حمایت از تولید را در عمل نشان داده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • دستگیری قاتل در پوشش زباله گرد در لرستان
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است