Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان دنا یکی از شهرستان های استان کهگیلویه و بویر احمد است که در 35 کیلومتری از مرکز استان قرار دارد و یکی از مناطق پر گردشگر استان است که سالانه بیش از 50 هزار تن سیب و انگور تولید کرده و بخش قابل توجهی از نیاز های بازار را تامین می کند.

با توجه به سرد شدن هوا در این منطقه، در روز هایی که مردم شهرستان دنا همچنان مشغول برداشت محصولات انگور و سیب خود هستند، باغداران با مشکلاتی روبرو شده اند که نیاز به مساعدت مسئولان برای جلوگیری از خسارت بیشتر به این باغداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برداشت میوه در باغ های شهرستان دنا و روستا های اطراف آن، سالانه بخش قابل توجهی از نیاز بازار را تامین می کند که در این روزها با مشکلاتی  اعم از کمبود سبد، هزینه بالای کرایه ماشین باربری، فرا رسیدن سرما و عدم برداشت بخش قابل توجهی از این محصولات، گرانی سبد و ... دست پنجه نرم می کند.

قحطی سـبد میوه در قطب تولید میوه استان

کمبود سبد یکی از مشکلات اساسی این باغداران برای برداشت محصولات خود است، و از طرفی گرانی بیش از اندازه این سبد ها در بازار های آزاد دغدغه های این باغداران را افزایش داده و در برخی موارد منجر به خساراتی به این باغداران شده است.

گفتنی است کارخانه ی سبد سازی واقع در "دشت بازار" سی سخت در طول سال به صورت شبانه روزی مشغول کار است و دپو سازی سبد را انجام می دهد، ولی با این وجود و با توجه به حجم بالای محصولات، باغداران این منطقه در حال حاضر با کمبود سبد در این شهرستان مواجه هستند.

با توجه به صحبت هایی که با یکی از کارخانه های سبد سازی صورت گرفت مشخص شد علت بالا رفتن قیمت های سبد از 3 هزار تومان به 6 هزار تومان افزایش هزینه های مواد اولیه برای تولید سبد است.

 روزهای سخت باغداران دنا نشین و آزمون حیاتی مسئولان

یکی از راننده های سایپا که خود نیز از باغداران این شهرستان است در گفتگو با این پایگاه خبری از افزایش هزینه ها و استهلاک ماشین های باربری، عدم حمایت های لازم برای پایین آوردن این هزینه ها، عدم صدور بیمه نامه برای ماشین های بابری سایپا و از طرفی فرارسیدن سرما و عدم فروش محصولات گلایه کرد و گفت: انتظار ما این است مسئولین مربوطه نسبت به این مشکلات تدبیر های لازم را داشته باشند تا باغداران در زمان برداشت محصولات خود با این مشکلات مواجه نشوند.

هزینه های بالای کرایه ماشین برای انتقال این محصولات به میدان های میوه و تره بار در سایر استان ها با توجه به عدم وجود میدان میوه تربار در استان، موضوع دیگری است که هزینه های باغداران را به شدت بالا برده و در این بین باغداراران که بعد از یک سال تلاش های گاه و بی گاه برای به ثمر رسیدن این محصولات را داشته اند، امروز با این همه تورم و گرانی روبرو شده و از طرفی محصولات خود را باید به قیمت های پایین ارائه دهد تا از خرابی و از بین رفتن محصولات خود جلوگیری کند.

جهادکشاورزی دقیقا کجای ماجرا قرار دارد؟!

از جمله معظلات پیش روی باغداران منطقه می توان بهنبود سردخانه با قابلیت دپو سازی این محصولات و جلوگیری از خراب شدن محصولات، نبود کارخانه های صنایع تبدیلی، نبود میدان میوه و تر بار است که این موضوعات را از مسئولین مطالبه دارند و یاد آور شعار های انتخاباتی نماینده های مجلس و شوراهای شهر شدند و خواستار پیگیری این وعده ها شدند که برخی از نیاز های اساسی این منطقه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: محصولات خود هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد

فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد در سرفصل‌های مختلف مبنای علمی و منطقی ندارد و در این زمینه گلایه داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، شهرام مهدوی‌مطلق ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بویراحمد با انتقاد از نگاه صرفاً شهرستانی بدون توجه به پایه‌های دقیق آماری در نظام برنامه‌ریزی اغلب ادارات کل کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در شهرستان بویراحمد به دلیل مرکزیت آن بخش قابل توجهی از جمعیت جوان استان و موضوعات مبتلابه جوانان در این شهرستان بوده ولی در تقسیم و تخصیص بودجه و اعتبارات بدون توجه به آمار واقعی صرفا در حد یک شهرستان در مقایسه با سایر شهرستان‌ها نگاه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی دلایلی که حجم آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان چشمگیر بوده که این مهم ناشی از این نوع نگاه در تصمیم گیرهای استانی است، عنوان کرد: عملکرد معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان قابل تقدیر بوده و از بدو حضور نسبت به سمن‌های شهرستان توجه بهتری دارند، اما از سایر مجموعه اداره کل و معاونت‌های مختلف توقع بوده به موضوع جمعیت در شهرستان بویراحمد تمرکز شود تا در حق این شهرستان و مرکز استان اجحاف نشود.

رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بویراحمد ابراز کرد: آمار مهمترین شاخص توسعه هر کشور بوده و عمدتا همه مدل‌های توسعه بر اساس آمار جمعیتی می‌باشد و ما خواهش داریم در بحث تعداد آمار جوانان شهرستان بویراحمد تمرکز شود و خدماتی که ارائه می شود بر این اساس باشد. مسئله جوانان یک مسئله پایه‌ای و ساختاری است که نگاه به این شاخص می‌تواند ارتقاء‌دهنده سایر شاخص‌ها در ابعاد مختلف باشد.

مهدوی‌مطلق با انتقاد از عملکرد برخی از بانک‌ها در موضوع وام ازدواج خاطرنشان کرد: مخرج مشترک نظام مسائل جوانان ازدواج است و هر چه در بحث ازدواج در مسئله جوانان خوب کار شود ضمن آنکه به راهبرد کلان کشور در بحث جوانی جمعیت و جمعیت‌سازی کمک می‌کند و در عین حال نسبت به خود مسئله جوانان کمک بیشتری می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه همکاری برخی از بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج بسیار کم است، یادآور شد:  تعدادی از بانک‌ها که می خواهند تسهیلات ازدواج پرداخت کنند نیز سخت گیری‌هایی دارند و خودم چندین نفر را می‌شناسم که به خاطر سخت‌گیری بانک قید وام ازدواج را زده و همین مسئله می‌تواند در ازدواج وی تأثیر منفی داشته باشد که البته می‌توان با تمهیدات دیگری موانع را از سر راه جوانان برداشت.

مهدوی‌مطلق در ادامه یادآور شدند: دستگاه‌های دولتی ظرفیت خود را در اختیار ازدواج جوانان قرار دهند و تمامی دستگاه‌های دولتی، نهادهای عمومی و دستگاهای اجرایی که دارای امکانات رفاهی، فرهنگسرا و تالار، باشگاه و اردوگاه‌ها و هسته‌های مشاوره هستند، موظف بوده  با هماهنگی کمیته ساماندهی ازدواج، این فضاها را برای برگزاری جشن و مراسم ازدواج در اختیار زوج‌های واجد‌الشرایط قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • تشریح جزئیات کنگره ۲۰۰۰ شهید کهگیلویه و بویراحمد از زبان فرمانده سپاه فتح
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد