Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار نیشابور از ابتلای ۲۷ درصدی دانشجویان خوابگاهی دانشکده علوم پزشکی نیشابور به کرونا خبر داد.

علیرضا قامتی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: در پی ابتلای تعدادی از دانشجویان خوابگاهی به کرونا، غربالگری کل دانشجویان خوابگاهی در تاریخ ۱۶ مهر ماه انجام شد.

وی تصریح کرد: از مجموع ۱۳۶ دانشجوی خوابگاهی که از تاریخ ۱۵ شهریور ماه  تا کنون در خوابگاه‌ها در رفت‌ و آمد بوده‌اند، تست کرونای ۳۸ نفر مثبت اعلام شد که ۲۳ نفر مربوط به دانشجویان دختر و ۱۵ نفر هم دانشجویان پسر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قامتی اظهار کرد: خوشبختانه در بین موارد مثبت هیچگونه مریض بدحالی که نیاز به بستری داشته‌ باشد نداشتیم و از مجموع ۳۸ نفر مبتلا، ۲۳ نفر بدون علامت بودند و فقط ۱۵ نفر علائم بیماری را بروز دادند.

فرماندار نیشابور افزود: بعد از شناسایی موارد مبتلا، بلافاصله قرنطینه انجام شد و دانشجویان در خوابگاه‌ها قرنطینه شدند؛ امکانات مورد نیاز برایشان فراهم شده و تحت نظارت کامل دانشکده علوم پزشکی هستند و در حال حاضر نیز روزهای پایانی قرنطینه را سپری می‌کنند.

وی در پاسخ  به این سوال که آیا شرایط غیراستاندارد خوابگاه‌ها، علت شیوع بیماری بوده‌ است، تاکید کرد: بعد از بازگشایی خوابگاه‌ها، نظارت کامل بر رعایت اصول بهداشتی در آنجا اعمال شده و علاوه بر اینکه ظرفیت خوابگاه‌ها نسبت به قبل ۵۰ درصد تقلیل یافته‌، تغذیه دانشجویان نیز تحت نظارت کامل است.

قامتی تاکید کرد:  علت ابتلای دانشجویان خوابگاهی، فقط شرایط حاکم بر خوابگاه‌ها نیست بلکه مراودات روزانه و ارتباط افراد، با محیط خارج از خوابگاه را نباید نادیده گرفت.

فرماندار نیشابور گفت: بیشتر دانشجویانی که در حال حاضر در خوابگاه‌ها ساکن هستند، دانشجویان ترم آخر هستند که دوره کارآموزیشان را سپری می‌کنند.

به گفته فرماندار نیشابور در حال حاضر وضعیت شهرستان نیشابور به لحاظ شیوع بیماری کرونا، فوق بحرانی است و ظرفیت تخت‌های بیمارستان تکمیل شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس كرونا دانشکده علوم پزشکی نیشابور دانشجو نيشابور دانشجویان خوابگاهی فرماندار نیشابور خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی