Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:03:43 GMT

بهره برداری از ۲۱۰ مدرسه استثنایی تا سال آینده

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۹۳۵۱

بهره برداری از ۲۱۰ مدرسه استثنایی تا سال آینده

یکی از مهم ‌ترین ماموریت‌های آموزش و پرورش فراهم کردن فرصت های برابر آموزشی برای همه دانش‌آموزان به اقتضای شرایط بومی و محلی و موقعیت جغرافیایی محل زندگی آنان است. از این رو همکاری و فعالیت همه ارکان تعلیم وتربیت جهت استمرار آموزش و فراهم کردن دسترسی همه دانش آموزان شهر و روستا به آموزش مناسب و موقعیت های یادگیری الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان آموزش و پرورش استثنایی هم نیازسنجی، شاخص سازی و شناسایی ابعاد مولفه های آموزش و پرورش مناطق کمتر توسعه یافته یعنی محروم، مرزی، روستایی و عشایری در راستای رفع موانع و مشکلات آموزشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه این مناطق را مورد توجه قرار داده است.

سیدجواد حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از برگزاری جشن نیاز پایان مدارس استثنایی در سال آینده خبر داد و گفت: در طرح آمایش سرزمین مشخص شده که ۲۱۰ مدرسه مورد نیاز است که ۹۹ مدرسه تاکنون کلنگ خورده است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین درباره افزایش تعداد مدارس استثنایی اظهار داشت: از اسفند سال ۹۸، در یک طرح نیاز به مدارس استثنایی بررسی شد.

حسینی افزود: بر این اساس تعداد مدارس مورد نیاز سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سراسر کشور ۲۱۰ مدرسه اعلام شد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح مشخص شد که در هر شهرستان به چند مدرسه نیاز است و تاکنون ۹۹ مدرسه دانش‌آموزان استثنایی کلنگ‌زنی شده است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: به گونه‌ای هدف گذاری شده است که تا پایان امسال این تعداد به ۱۵۰ عدد برسد و سال بعد هم ساخت ۲۱۰ مدرسه به اتمام برسد.

به گزارش ایرنا، حسینی پیشتر گفته بود که ۲۵۳ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در هزار و ۶۰۰ مدرسه استثنایی کشور مشغول تحصیل هستند که تعداد دانش آموزان از زمان تاسیس تاکنون ۱۷ برابر افزایش یافته است.

آموزش دانش‌آموزان استثنایی متناسب با نیازهای بومی هر منطقه 

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: این سازمان متناسب با نیازهای دانش‌آموزان هر منطقه به آنها خدمات ارائه می‌دهد؛ از این رو به نیازهای زبانی، منطقه‌ای و بومی دانش‌آموزان استثنایی در مدارس توجه می‌شود.

حسینی اظهار داشت: تعداد دانش‌آموزان استثنایی در روستاهای کشور به طور کلی هشت هزار و هشت نفر است که در هزار و ۳۶۴ کلاس مناطق روستایی مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: هزار و ۳۶۲ نفر در دوره پیش دبستان، پنج هزار و ۲۲۹ نفر دبستان، ۲۱ نفر اول متوسطه، ۶۴۸ نفر در دوره متوسطه پیش حرفه‌ای، هشت نفر متوسطه دوم و ۶۳۰ نفر هم در دوره متوسطه دوم حرفه‌ای در روستاهای کشور مشغول تحصیل هستند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی یادآور شد: دانش‌آموزان استثنایی ساکن روستاها در خراسان رضوی، شهرستان‌های تهران، گیلان، مازندران و هرمزگان بیشترین تعداد این جمعیت را تشکیل می‌دهند.

حسینی با بیان اینکه بیشتر کلاس ها در مناطق روستایی به صورت ضمیمه‌ای است که در مدارس عادی خدمات ارائه می‌دهند، اظهار داشت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی در هر منطقه‌ای که حداقل سه دانش‌آموز استثنایی وجود داشته باشد، ملزم است تا در نزدیک‌ترین مدرسه ابتدایی کلاس تشکیل دهد.

وی با بیان اینکه خدمات در مدارس متناسب با شرایط دانش‌آموزان است، گفت: مشکلات دوزبانه بودن و فرهنگ بومی مناطق در آموزش دانش آموزان استثنایی در نظر گرفته می‌شود.

برچسب‌ها سید جواد حسینی بازگشایی مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی بازگشایی مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان سید جواد حسینی بازگشایی مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان اخبار کنکور رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی دانش آموزان ۲۱۰ مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج