Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- کراکت سیب زمینی از انواع فست فود‌های خوشمزه و خوش طعم است که از ترکیب سیب زمینی، تخم مرغ، آرد، گوشت، ژامبون و چیز‌های دیگر تهیه می‌شود بعد از غلطاندن کراکت در تخم مرغ و آرد درون روغن داغ سرخ می‌شود و با انواع سبزیجات تازه سرو می‌شود. کراکت سیب زمینی از انواع فست فود‌های سالم و خوشمزه است و اگر شما به سرو انواع فست فود در منزل علاقه‌مند هستید بهتر است از تهیه این غذای خوشمزه در منزل غافل نشوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، مواد میانی کراکت‌ها کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید به سلیقه خودتان از گوشت چرخ شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، ژامبون، سوسیس یا سبزیجات استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این فست فود خوشمزه آشنا شوید.


مواد اولیه لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی

سیب زمینی درشت ۵ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
گوشت چرخ شده یا مرغ ریش ریش شده یا ژامبون ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۰۰ گرم
پودر پابریکا ۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر آویشن ۲/۱ قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم


نکات مربوط به مواد اولیه کراکت سیب زمینی


۱- نکات مربوط به مرغ
اگر خواستید کراکت را با مرغ تهیه کنید برای اینکه مرغ خوش طعم‌تر شود به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس و هویج بپزید. استاک از حرارت دادن استخوان‌ها به همراه سبزیجات ساقه‌ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می‌شوند. استاک‌ها تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذا‌ها دارند می‌توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت‌ها خریداری کنید.


نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنید انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید حتما جا‌هایی را که اتصال دارند مثل ران و بال را چک کنید، چون موندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود پس اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد یعنی مرغ تازه نیست.


حواستان باشد مرغ‌هایی که خیلی خیس هستند را انتخاب نکنید رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلا فریز شده است اگر از مرغ‌های بسته بندی استفاده می‌کنید حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.


۲- نکات مربوط به پیاز
بعضی وقتی پیاز را رنده می‌کنند کاملا آب آن را می‌گیرند و فقط تفاله‌های پیاز را به گوشت اضافه می‌کنند لذا بعد از پخت با این مشکل مواجه می‌شوند که گوشت بوی ضحم می‌دهد بنابراین نباید آب پیاز را کامل بگیرید بلکه وقتی پیاز را رنده کردید ۵ دقیقه آن را کنار بگذارید آبی که از پیاز جدا می‌شود را بگیرید و بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید اصلا نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست.

 

۳- نکات مربوط به پنیر پیتزا
همان طور که می‌دانید انواع پنیر‌ها از جمله پنیر پیتزا جزء جدایی ناپذیر فست فود‌ها هستند و تاثیر بسیار مهمی در خوشمزه‌تر شدن آن دارند، اما در تهیه پنیر‌ها لازم است نکاتی را رعایت کنید، چون پنیر‌ها در عین حال که باعث خوشمزه‌تر شدن غذای ما می‌شوند اگر کیفیت مناسبی نداشته باشند طعم نامطبوعی به غذا می‌دهند.


اولین نکته‌ای که در هنگام خرید پنیر باید به آن توجه کنید محل نگهداری پنیر است پنیر خواه بسته بندی باشد خواه فله ای، باید در یخچال نگهداری شود البته نگهداری پنیر در یخچال نمی‌تواند ضامن سلامت و قابل مصرف بودن آن باشد لذا توجه به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، نشان استاندارد و سالم بودن بسته بندی آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.


دومین نکته مهم در خرید پنیر توجه به ظاهر آن است در بعضی بسته بندی‌ها پنیر رنده شده را به صورت تک رنگ (سفید) و در بعضی دیگر به صورت دو رنگ (سفید و نارنجی) می‌بینید این پنیر‌های نارنجی رنگ همان پنیر چدار یا گودا هستند البته این دو تفاوتی در میزان کش آمدن و کیفیت ندارند، بنابراین می‌توانید به دلخواه هر کدام از آن‌ها را انتخاب کنید.


نکته مهم این است که این پنیر‌های رنگی باید حتما نارنجی باشند، زیرا چدار کاملا رنگ نارنجی مشخصی دارد و اصلا زرد نیست وجود پنیر‌های دارای رنگ زرد یا طلایی نشان دهنده استفاده از رنگ‌های شیمیایی در پنیر است لذا از خرید آن‌ها خودداری کنید، چون این مواد شیمیایی باعث چرب شدن و به روغن افتادن غذا می‌شود و در نهایت طعم نامطبوعی به غذا می‌دهد بنابراین اگر شک داشتید که این پنیر‌های رنگی پنیر چدار یا گودا هستند یا ترکیبات شیمیایی بهتر است از پنیر‌های تک رنگ استفاده کنید.


۴- نکات مربوط به آرد سوخاری
آرد سوخاری که در تهیه انواع کراکت‌ها استفاده می‌شود باید کاملا ریز باشد اگر از آرد سوخاری درشت استفاده کنید در فرآیند سرخ شدن ممکن است آرد از کراکت جدا شود و تکه‌های جدا شده بسوزد و به کراکت‌های دیگر بچسبد و ظاهر نامناسبی داشته باشد.


طرز تهیه کراکت سیب زمینی

۱- گوشت چرخ شده + پیاز رنده شده + فلفل سیاه + زردچوبه + نمک + ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع را در ظرف مناسب بریزد و خوب تفت دهید. اگر خواستید کراکت را با مرغ تهیه کنید سینه مرغ را با پیاز نگینی خرد شده، ۱ عدد هویج، کمی کرفس، نمک، زردچوبه و استاک مرغ بپزید بعد از پخت آن را ریش ریش کنید.


۲- قارچ‌ها را تمیز بشویید سپس خرد کنید داخل تابه مورد نظر کمی روغن یا کره بریزید با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ‌ها آب نیندازند.

۳- سیب زمینی را آب پز کنید پوست آن را بگیرید و تا گرم هست خوب بکوبید سپس اجازه دهید کمی خنک شود بعد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پابریکا، پودر آویشن، پودر سیر، پیازچه خرد شده، جعفری و در نهایت ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کنید کنار بگذارید تا خنک شود می‌توانید داخل یخچال هم قرار دهید.


۴- بعد از اینکه سیب زمینی‌ها کاملا خنک و منسجم شدند کمی از سیب زمینی‌ها را بردارید اگر خیلی چسبنده بود مقداری آرد سفید به آن اضافه کنید دستتان را با روغن چرب کنید گلوله‌ای از سیب زمینی را کف دست پهن کنید پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید مقداری از پنیر را روی سیب زمینی بریزید بعد از مواد میانی داخل آن قرار دهید باز کمی پنیر اضافه کنید و خوب با دست شکل دهید به طوری که هیچ درز و شکافی نداشته باشد، چون در این صورت داخل روغن از هم متلاشی می‌شوند هر بار دستتان را خوب چرب کنید تا سیب زمینی به دستتان نچسبد. کراکت‌ها را می‌توانید به شکل توپ یا به صورت رول شده داخل دست فرم دهید.


۵- هر کراکت را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری خوب بغلطانید سعی کنید با آرد خوب پوشش دهید تا موقع سرخ شدن وا نرود. موقع هم زدن تخم مرغ کمی نمک به آن اضافه کند تا بوی ضحم تخم مرغ گرفته شود.


۶- کراکت‌های آماده شده را حدود نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا منسجم شود یک تابه کوچک و گود انتخاب کنید آن را روی حرارت قرار دهید اجازه دهید بدون روغن چند دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا جسم تابه داغ شود سپس روغن مایع را اضافه کنید روغن را باید به اندازه‌ای اضافه کنید که کراکت‌ها تا نصفه در روغن باشند حتماً شنیده اید که اغلب برای سرخ کردن کراکت به اندازه‌ای روغن اضافه می‌کنند که کراکت‌ها در روغن شناور باشند، اما این کار اشتباه است، چون باعث می‌شود روغن به خرد کراکت برود در نتیجه کراکت شما سفت و روغنی می‌شود.

نکته بسیار مهم در سرخ کردن کراکت این است که روغن باید حتما داغ شود در غیر این صورت کراکت موقع سرخ شدن وا می‌رود اگر تجربه کافی ندارید می‌توانید یک قاشق داخل روغن قرار دهید وقتی که اطراف قاشق حباب‌های ریز شروع به جلز و ولز زدن کردن یعنی دمای روغن مناسب است.


۷- برای اینکه روغن اضافی کراکت‌ها گرفته شود کراکت‌ها را روی سبد‌های فلزی توری شکل قرار دهید زیر آن یک سینی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود موقع سرو کراکت می‌توانید این توری را داخل فر قرار دهید این کار باعث می‌شود هم کراکت‌ها گرم شوند هم اینکه روغن اضافی آن گرفته شود فقط حواستان باشد کراکت‌ها را روی هم قرار ندهید، چون خمیر می‌شود.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: دستور پخت کراکت سیب زمینی غذاهای فست فود کراکت سیب زمینی نکات مربوط اضافه کنید آرد سوخاری بسته بندی قرار دهید کراکت ها آرد سفید فست فود خرد شده پنیر ها تخم مرغ ۲ قاشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۰۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!

ایسنا/همدان یک کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی از شادی و نشاط ایجاد شده بعد از خوردن فست‌فودها و در نهایت عوارض بی‌شمار استفاده از این خوشمزه‌های مضر سخن گفت.

آرزو کاوه‌ئی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه فست‌فودها گروهی از غذاها هستند که مشخصات خاصی دارند که متأسفانه اکثراً دارای ویژگی‌هایی به ضرر انسان است، اظهار کرد: معمولاً به علت قند و چربی بسیار زیاد، فست‌فودها کالری زیادی دارند و این امر سبب چاقی و اضافه‌وزن خواهد شد.

وی با اشاره بیماری فشارخون که به علت زیاد بودن سدیم و نمک بالای فست‌فودها در فرد ایجاد می‌شود، مطرح کرد: متأسفانه فست‌فودها فیبر بسیار کمی دارند در حالی‌که فیبر برای دستگاه مفید بوده و از چاقی و اضافه‌وزن پیشگیری می‌کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فست‌فودها به نسبت غذاهای سنتی و خانگی حجم بیشتری دارند و این امر سبب می‌شود انرژی بیشتری به نسبت نیاز شخص دریافت شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه معمولاً فست‌فودها به علت کالری زیادی که دارند و در کنار نوشابه و سس مورد استفاده قرار می‌گیرند، سبب چاقی و اضافه‌وزن می‌شوند.

وی تصریح کرد: چهار ماده غذایی نمک، شکر، کافئین و چربی که در فست‌فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد، باعث ترشح دوپامین شده و همین امر سبب خوشحالی و رضایت در فرد می‌شود؛ در واقع شخص بعد از خوردن فست‌فود لذت و رضایتی کسب می‌کند که این امر سبب افزایش تمایل استفاده از این نوع موادغذایی می‌شود.

کاوه‌ئی با بیان اینکه استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها سبب بیماری‌های گوارشی می‌شود، مطرح کرد: نوشابه‌ای که در کنار فست‌فود استفاده می‌شود به علت داشتن گاز، موجب تشدید بیماری گوارشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از اندازه از فست‌فود موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماری دیابت و کبد چرب به علت نبود فیبر و سبوس و زیاد بودن قند و کالری می‌شود، مشکلات قلبی- عروقی را از دیگر مضرات استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها دانست و یادآور شد: به مرور کمبود مواد مغذی در بدن به علت افزایش بیش از اندازه فست‌فودها ایجاد می‌شود.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بیان کرد: مصرف بیش از اندازه فست‌فودها سبب می‌شود تا ذائقه افراد به شوری عادت کند و در دیگر وعده‌های غذایی خود نیز نمک بیشتری مصرف کنند و همین زیاده‌روی در مصرف نمک، فشارخون افراد را افزایش می‌دهد و در نتیجه زمینه ابتلا به امراض قلبی- عروقی را فراهم می‌آورد.

وی با بیان اینکه در غذاهای آماده و فست‌فودها اغلب کلسیم و املاح معدنی اندکی وجود دارد که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد، اظهار کرد: کمبود املاح در کودکان، رشد آنها را مختل می‌کند، از طرفی نوشابه‌ای مصرفی در کنار فست‌فود، سبب کمبود کلسیم می‌شود.

کاوه‌ئی با اشاره به اینکه به علت آن‌که اغلب از مواد نگهدارنده در مواد اصلی فست‌فودها استفاده می‌شود، ویتامین C نمی‌تواند جذب بدن شود، گفت: برای جلوگیری از رشد کپک در سوسیس، کالباس و سایر مواد غذایی موجود در فست‌فودها، از مواد نگهدارنده و مواد افزودنی استفاده می‌شود که این امر موجب ایجاد حساسیت و ابتلا به انواع سرطان‌ها خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فست‌فودی که در منزل تهیه و طبخ می‌شود نیز به اندازه فست‌فودهای رستورانی مضر است؟ خاطرنشان کرد: این امر بستگی به نوع مواد مصرفی در تهیه فست‌فود خانگی دارد؛ به عنوان مثال اگر از مواد گیاهی، نان سبوس‌دار، گوشت سفید، گوشت کبابی و سیب‌زمینی تنوری استفاده شود، مضرات کمتری خواهد داشت.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در پایان توصیه کرد: افراد بهتر است در کنار فست‌فودها از آبمیوه طبیعی، سالاد کاهو  و کلم، سبزیجات و ... استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند!
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • راز خوشمزه شدن ماکارونی مجلسی
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • راز خوشمزه شدن ماکارونی
  • تبدیل شیر گاو به پنیر توسط بانوی مسن آذربایجانی (فیلم)
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید