Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول خانه نخبگان شهرستان رودان گفت: راه‌اندازی خانه نخبگان اقدامی برای شناسایی استعدادهای علمی و حمایت از نخبگان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رودان، نشست راه‌اندازی خانه نخبگان رودان با حضور عبدالله صادقی فرمانده سپاه ناحیه رودان، ابراهیم طبیبی مسئول خانه نخبگان شهرستان رودان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول خانه نخبگان شهرستان رودان در این نشست با قدردانی از برگزاری این نشست گفت: راه‌اندازی خانه نخبگان اقدامی برای شناسایی استعدادهای علمی و حمایت از نخبگان است.

ابراهیم طبیبی با اشاره به اهمیت راه‌اندازی خانه نخبگان  اظهار  کرد: خانه نخبگان مرکز نخبه‌پروری است و می‌تواند موجب مشارکت نخبگان در اجرای پروژه‌های مهم علمی و فناوری باشد.

تأکید بر تشکیل کارگروه‌های کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی رودان

وی یادآور شد: این خانه به‌عنوان تشکیلات علمی و اجتماعی می‌تواند با ارائه ایده‌های نو در راستای  حل مسائل جامعه اثرگذار باشد.

مسئول خانه نخبگان شهرستان رودان با تأکید بر اهداف تشکیل خانه نخبگان یادآور شد: امیدواریم با راه‌اندازی خانه نخبگان زمینه تشکیل کارگروه‌های مختلف در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی به‌ویژه در حوزه کشاورزی، مطالعه نقاط قوت و ضعف شهرستان، استفاده از ظرفیت‌های علمی موجود، برگزاری میزگردهای مختلف و ایجاد انگیزه مشارکت جوانان در تحقق اهداف مورد نظر فراهم شود.

فرمانده سپاه شهرستان رودان هم بر ضرورت عملیاتی شدن مصوبات جلسه تأکید کرد و گفت: امروز رفع مشکل اشتغال جوانان و بهره‌گیری از ظرفیت آنان یک ضرورت است و می‌توان با حمایت از نخبگان زمینه مشارکت آنان را در توسعه علمی و اقتصادی جامعه فراهم کرد.

عبدالله صادقی با بیان اینکه عزم خود را برای رسیدن به خودکفایی علمی جزم کرده‌ایم، تبیین کرد: نخبه‌پروری و حمایت از نخبگان موجب خودکفایی علمی کشور می‌شود، موضوعی که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است؛ بنابراین جوانان در این جهاد علمی می‌توانند به قله‌های رفیع موفقیت  صعود کنند.

ضرورت همکاری دانشگاه آزاد اسلامی رودان با خانه نخبگان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان نیز مطرح کرد: مراکز دانشگاهی و علمی وظیفه تولید دانش و حرکت در مسیر خودکفایی علمی کشور را دارند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز مرکز علمی گسترده، اجتماعی و اثرگذار است؛ بنابراین آماده حمایت از نخبگان علمی و دانشگاهی هستیم.

حسن داوری افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر اهمیت علوم پایه، رسیدن به خودکفایی علمی، تشکیل گروه‌های فرهنگی و علمی و رسیدن به نقطه اوج علم تأکید دارند و در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز به آن اشاره کرده‌اند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان بر ضرورت همکاری این دانشگاه با خانه نخبگان تأکید کرد و توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان آماده همکاری در زمینه استفاده از ظرفیت علمی استادان و دانشجویان، اختصاص فضا و امکانات  با خانه نخبگان شهرستان است.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: حسن داوری خانه نخبگان راه اندازی خانه نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از نخبگان خودکفایی علمی تا کید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب