Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارشی در مورد جاری شدن فاضلاب های خانگی به کوچه پس کوچه های خیابان خرمشهر واقع در چهارراه نادر، پای مسئولین شهری را به منطقه باز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، هفته پیش مطلع شدیم که کسبه خیابان خرمشهر واقع در چهارراه نادر تبریز از بوی بد فاضلابی که از طریق جوی آب پخش می شود، در اذیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با حضور میدانی در محل و تهیه گزارش در مورد وضعیت نامطلوب منطقه (جزئیات را اینجا بخوانید+)  مساله را از شورای شهر و شهرداری پیگیر شدیم و بلافاصله پای مسئولین شرکت آب و فاضلاب استان جهت رسیدگی به موضوع به این محله کم برخوردار باز شد.

مطابق پیگیری های تبریز بیدار از علیرضا ایمانلو مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، موضوع جهت رسیدگی به مدیر آب و فاضلاب شهرستان تبریز ارجاع داده شد.

بابک ابراهیمی به همراه خبرنگار ما در محله مذکور حضور یافت تا از نزدیک در جریان مشکلات اهالی و کسبه قرار گیرد.

مدیر آب و فاضلاب تبریز بعد از مشاهده میدانی به خبرنگار تبریز بیدار در خصوص وضعیت نابسامان فاضلاب منطقه مسکونی خیابان خرمشهر واقع در چهارراه نادر گفت: شهرداری بایستی قبل از تملک و تخریب منازل، برای جمع آوری فاضلاب آن محل، اداره آب و فاضلاب را مطلع کند و ما موظفیم مشترک را دعوت کرده و فاضلاب کور کرده یا به مسیر امن هدایت کنیم.

پیچ و خم مدیریت واحد شهری

ابراهیمی ضمن تاکید بر هماهنگ شدن شهرداری با شرکت آب و فاضلاب گفت: قبل از تخریب یا تغییر کاربری هر نوع ساختمانی باید ما را در جریان بگذارند تا سریعا شبکه های فاضلاب جمع آوری شود.

ما را درگیر بروکراسی اداری نکنید

مدیر آب و فاضلاب شهر تبریز گفت: شهرداری ما را درگیر بروکراسی اداری نکنند تا سریعا آسفالت کنده شده و فاضلاب به جای دیگری منتقل شود؛ وگرنه باعث ضرر رساندن به سیستم آب و فاضلاب می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه به مدیر آب و فاضلاب این  منطقه دستور بررسی داده خواهد شد، اظهار داشت: تمامی طرح ها بررسی شده و اگر اقدامی از سوی اداره ما لازم باشد، انجام شده و بقیه کارها مربوط به شهرداری است.

وی در خصوص اظهارات اهالی مبنی بر سر ریزشدن فاضلاب به جوی آب نیز گفت: این مشکلبر اثر طرح شهرداری پیش آمده و باید به ما کمک کنند تا زمان بر نباشد و مشکل حل شود.

 

عدم وجود سیستم آب و فاضلاب

بازرس اداره آب و فاضلاب شهرستان نیز که در منطقه حاضر شده بود نتایج بررسی های خود را اینگونه شرح می دهد: در این منطقه‌ به دلیل عدم وجود قابلیت لازم برای سیستم آب و فاضلاب،  شهرداری با داشتن دو چاه عمیق، فاضلاب را تخلیه می‌کند.

وی ادامه داد: اگر مشکلی هم پیش آمده، باید از شهرداری پیگیر شد و چون اداره آب و فاضلاب در این محل شبکه ندارد.

یا تحمل کنید یا فرار!!

طبق اظهارات اهالی محله، هزینه حفاری‌ این دو چاه عمیق یاد شده، بر دوش ساکنان منطقه بوده و دستگاه های لازم را نیز خودشان خریداری کرده اند.

یکی از اهالی محله به تبریز بیدار می گوید: بعد از مدتی، شهرداری مسئولیت نگهداری دستگاه ها و تخلیه این چاه را برعهده گرفت و سپس پمپ را به بهانه خراب بودن، بردند و چاه ها سرریز شد. اما بعد از پیگیری ها، پمپ را برگرداندند. یکی از مسئولین نیز در پاسخ به مطالبات اهالی گفته بود «از این جا فرار کنید!!»

انتهای خبر/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیر آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۴۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک

مدیر منطقه سه شهرداری اراک گفت: در سال ۱۴۰۳، هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه سه اراک در نظر گرفته شده که به تناسب میان ۱۱ محله این منطقه توزیع شده است.

محمد رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: با تلاش عوامل اداری و اجرایی منطقه و در نظر گرفتن ضوابط تشویقی در صدور مجوز خصوصاً املاک قولنامه‌ای، درآمد منطقه در سال گذشته تحقق ۱۲۵ درصدی داشته است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳، هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه سه اراک در نظر گرفته شده که به تناسب بین ۱۱ محله این منطقه توزیع شده است.

مدیر منطقه سه شهرداری اراک پروژه‌های تعریف شده برای اجرا در سال جاری را ساماندهی کمربندی حد فاصل پل سنجان تا میدان بسیج شامل عملیات جدول گذاری و پیاده رو سازی به طول ۳/۵ کیلومتر، ساماندهی بلوار شهید کاظمی کرهرودی به طول ۲/۵ کیلومتر، دیوار ساحلی محله دروازه کرهرود، دیوار ساحلی خیابان طالقانی و سایر پروژه‌های محله محور عنوان کرد.

رضایی با اشاره به موفقیت حاصل شده در اسفند ۱۴۰۲ در خصوص آزادسازی زمین خواری در محله تخت سادات کرهرود، گفت: در سال ۱۴۰۳ تمام زمین‌های متعلق به شهر به مردم باز خواهد گشت.

کد خبر 747879

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟