Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت در سفر خود به کرمانشاه علاوه بر افتتاح ۱۳۶۱ طرح اشتغال‌زایی در مناطق محروم این استان، ۱۰ مدرسه سیار و ۱۰ هزار بسته نوشت‌افزار را به دانش‌آموزان کرمانشاهی اهدا کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره اقدامات اشتغال‌زایی این بنیاد در استان کرمانشاه گفت: با افتتاح ۱۳۶۱ طرح جدید، تعداد طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در مناطق محروم و روستایی استان کرمانشاه به ۴ هزار و ۲۵۳ طرح رسید که باعث ایجاد ۱۲ هزار و ۷۵۹ فرصت شغلی برای ساکنان این مناطق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی را ۲ هزار و ۷۱۹ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۱۴ شهرستان ثلاث باباجانی، روانسر، پاوه، جوانرود، دالاهو، کرمانشاه، گیلانغرب، هرسین، سنقر، صحنه، قصر شیرین، اسلام آباد غرب، کنگاور و سر پل ذهاب و ۵۲۷ روستای استان کرمانشاه تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۲۵ مجری و تسهیل‌گر این بنیاد فرآیند اشتغال‌زایی در مناطق محروم استان کرمانشاه را مدیریت و پیگیری می‌کنند.

مدنی با اشاره به اهدای ۱۰ مدرسه سیار برکت اظهار داشت: این مدارس سیار برای استفاده دانش‌آموزان عشایر استان کرمانشاه تحویل آموزش و پرورش عشایری شد.

وی افزود: برای ساخت ۱۰ مدرسه سیار برکت ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال هزینه شده است. این مدارس سیار قابلیت حمل و نقل دارند و همراه با عشایر جابه‌جا می‌شوند.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره امکانات مدارس سیار نیز توضیح داد: هر کدام از این مدارس شامل کلاس درس، حمام و دستشویی و اتاق استراحت برای معلم است.

وی با اشاره به اهدا و توزیع نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان مناطق محروم کرمانشاه گفت: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) امسال یک میلیون بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار ایرانی را در قالب پویش ملی «مشق احسان» میان دانش‌آموزان مناطق روستایی و محروم سراسر کشور توزیع می‌کند که امروز ۱۰ هزار بسته به دانش‌آموزان کرمانشاهی اهدا شد.

مدیرعامل بنیاد برکت در سفر خود به استان کرمانشاه همچنین با آیت‌الله مصطفی علما امام جمعه کرمانشاه و نماینده، ولی فقیه در این استان و هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه دیدار و به تشریح عملکرد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حوزه‌های مختلف از جمله اشتغال‌زایی، عمرانی و زیربنایی پرداخت.

آیت‌الله علما در این دیدار ضمن تقدیر از عملکرد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در استان کرمانشاه، این ستاد را مایه خیر و برکت در کشور دانست.

هوشنگ بازوند نیز بر همکاری و تعامل همه دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه با بنیاد برکت تأکید کرد.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ۴ هزار و ۴۳۳ طرح را با حجم سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۹۲۷ میلیارد ریال در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

بیشتر بخوانید

ایجاد ۲۰ هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی روستایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اشتغالزایی ستاد اجرایی فرمان امام ره مدیرعامل بنیاد برکت استان کرمانشاه دانش آموزان مناطق محروم اشتغال زایی طرح اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، احسان سابقی نیا به تشریح اقدامات این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های پیش رو در حوزه فناوری و دانش‌بنیان اشاره و اظهار کرد: این شرکت به عنوان اولین و تنها سرمایه‌گذار خطرپذیر در شرق کشور، از ابتدای تاسیس تاکنون در ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی بیان کرد: اولویت شرکت در سال ۱۴۰۲ به ارتقا وضعیت سرمایه‌گذاری‌های گذشته اختصاص یافت که بدین منظور برای شرکت‌هایی که فرآیند استقرارشان کامل شده بود، به بازارسازی برای تجاری شدن فعالیت آن‌ها پرداختیم و برای شرکت‌هایی هم که در مرحله قبل از بهره‌برداری قرار داشتند، با انجام اقدامات حمایتی شاهد شروع تولید در مجموعه‌های مذکور بودیم.

وی میزان افزایش تولید در شرکت‌های سرمایه‌پذیر را حداقل دو برابر عنوان کرد و افزود: با حمایت و کمک شرکت صنایع پیشرفته رضوی، عمده شرکت‌های سرمایه‌گذاری شده وارد مرحله تولید شدند که همراه با افزایش میزان اشتغالزایی در آن‌ها بود.

سابقی نیا سرمایه‌گذاری خطرپذیر در فناوری‌های پیشرفته را ماموریت اصلی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: در سال جاری همچنین در راستای اولویت‌های اساسی کشور و زنجیره ارزش آستان قدس رضوی، نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید اقدام خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به فلسفه برگزاری رویداد دعوت تصریح کرد: در دو سال گذشته شرکت صنایع پیشرفته رضوی با هدف برقراری ارتباط میان فناوران و سرمایه‌گذاران، سلسله رویدادهایی را با حضور این دو گروه برگزار کرد که در سال ۱۴۰۲ شاهد دومین رویداد دعوت با محوریت حوزه سلامت و درمان بودیم.

وی ادامه داد: از بین ۷۰ طرح واصله به دبیرخانه رویداد دعوت و پس از بررسی‌ها و داوری‌های اولیه صورت گرفته، ۱۲ طرح به مرحله داوری نهایی راه پیدا کرد و در نهایت سه طرح انتخاب شد. این اقدام در سال ۱۴۰۳ نیز مد نظر است و در حال بررسی‌های اولیه هستیم.

سابقی نیا افزود: در بستر رویداد دعوت دو، از یک شرکت دانش‌بنیان فعال که در حوزه توانبخشی توانسته بود با بهره‌گیری از علم و نیروی خلاق خود ربات کمک حرکتی برای معلولین با ضایعه نخاعی را طراحی و تولید کند تقدیر و از محصول آن رونمایی شد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به تشکیل انجمن‌ها و اتاق خدمت توسط این شرکت در سال گذشته اظهار کرد: با ایجاد اتاق‌های خدمت در حوزه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌هایی که با مشکلات متعددی در حوزه‌های مختلف قضایی، گمرک، بازرسی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و... روبرو هستند، می‌توانند در این اتاق خدمت حضور یابند و مشکلات خود را مطرح و مشاوره لازم را دریافت کنند. علاوه ‌براین می‌توان ارتباط بین شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران را برقرار کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته همچنین نشست‌های مختلفی به میزبانی شرکت صنایع پیشرفته رضوی و با حضور مسئولان و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد تا این شرکت‌ها بتوانند سوالات خود را در حوزه‌های مختلف نظیر بازار، صادرات و... راحت و بی واسطه با مسئولان در میان بگذارند.

سابقی‌نیا از برقراری ارتباط میان شرکت صنایع پیشرفته رضوی با مجموعه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: چتر حمایتی این شرکت در حوزه دانشگاهی باز است و در تلاش هستیم از طریق برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها، گام‌های بزرگی را در حوزه زنجیره ارزش آستان قدس رضوی با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برداریم.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال