Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح نشست امروز( یکشنبه) کمیسیون متبوعش اظهار داشت: جلسه امروز در خصوص تامین نهاده‌های دامی و بررسی دلایل افزایش قیمت گوشت، مرغ و تخم مرغ بود.

وی افزود: در این نشست مسئولین ذی‌ربط وزارت‌خانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت حاضر بودند، آمار و اطلاعات ارائه شده توسط مسئولین این دو وزارت‌خانه دارای تناقض‌های بود و آمارهای واقعی ارائه نشد که این موضوع از ضعف‌های بزرگ آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساداتی‌نژاد با اشاره به اینکه سامانه بازارگاه دارایی اشکالاتی است، افزود: 45 روز طول می‌کشد تا نهاده به دست متقاضیان برسد و در برخی از موارد نهاده‌ها خارج از سیستم سامانه بازارگاه توزیع می‌شود، اعضای کمیسیون کشاورزی گزارش‌های ارائه شده توسط وزارت‌خانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی را قانع کننده ندانستند.

وی با تاکید بر اینکه مقرر شد وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس بانک مرکزی به کمیسیون کشاورزی مجلس فراخوانده شوند، گفت: متاسفانه بانک مرکزی غایب بزرگ نشست‌های بررسی وضعیت تامین نهاده و افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ است و به سوالات مطرح شده پاسخ لازم را ارائه نمی‌کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز اختصاص داده شده به تامین نهاده‌های دامی ارز مرغوب نیست، تصریح کرد: با انباشت نهاده در گمرک مواجه هستیم و درحال حاضر یک میلیون تن ذرت در گمرک وجود دارد که بعد از گذشت 20 روز ترخیص نشده که این موضوع موجب آشفتگی بازار می‌شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شاهد ناکارآمدی شدیدی در وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی در حوزه تامین نهاده‌ها هستیم، عنوان کرد: شرایط فعلی وضعیت نامطلوبی را برای بازار مرغ و تخم‌مرغ رقم می‌زند، دستگاه‌های نظارتی باید دقت لازم را داشته باشند؛ شاید عده‌ای به دنبال کمبود مرغ در بازار و نیاز کشور به واردات هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی مجلس شورای اسلامی ذرت گمرک کمیسیون کشاورزی جهاد کشاورزی معدن و تجارت تامین نهاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • صدور حکم انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد