Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@04:37:12 GMT

حمله ترامپ به اعضای دولتش

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۰۵۵۷

حمله ترامپ به اعضای دولتش

ترامپ پیشتر در ماه جاری نسبت به وفادارترین اعضای کابینه اش یعنی «ویلیام بار» دادستان کل آمریکا و «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه این کشور ابراز یاس و سرخوردگی کرد و دلیل آن را شکست این دو در درگیر کردن دشمنان سیاسی رئیس جمهوری در عملی نادرست برشمرد.

حال نوک پیکان خشم و غضب رئیس جمهوری، «استیون منوچین» وزیر خزانه داری را نشانه گرفته که چرا این وزیر پس از هفته‌ها مذاکره با «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مورد مساله کرونا به نتیجه دلخواه دست نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پمپئو و منوچین هر دو از اوایل دوره ریاست جمهوری ترامپ در کابینه خدمت کرده و جزو معدود مقام‌های ارشد دولت هستند که تاکنون دوام آورده اند.


ترامپ خشم و دلسردی خود را در حالی متوجه اعضای کابینه می‌کند که با کارزار سختی برای انتخاب مجدد در مقابل «جو بایدن» دموکرات روبروست.

در حالی که رئیس جمهوری آمریکا اصرار دارد موضع قوی خود در این رقابت انتخاباتی را حفظ می‌کند، بررسی‌ها حاکی است که با آغاز رای گیری در بسیاری از ایالت ها، وی در میدان‌های حساس نبرد عقب افتاده است.

ترامپ همچنین از جمهوریخواهان سنا دلسرد شده، نظر به اینکه در تلاش است یک بسته جبران کرونایی را به تصویب رساند، بسته‌ای که «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت جمهوریخواه سنا با آن مخالف است.

تارنمای خبری نشریه هیل در گزارشی دراین باره نوشت: سرزنش علنی اعضای کابینه از سوی ترامپ، قابل توجه است، اگرچه شگفت انگیز نیست، زیرا وی اغلب از کارشناسان بخش بهداشت و درمان خود انتقاد کرده و مقام‌هایی که از عملکردشان ناخشنوده بوده را کنار گذاشته است.

ترامپ در هفته‌های اخیر بار‌ها «کریستوفر ری» مدیر اداره پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) را هدف قرار داده که دلیل آن، سخنان تناقض آمیز وی با ادعای ترامپ درمورد تقلب بالقوه در رای گیری پستی بوده است.

انتقاد ترامپ از وزیر خزانه داری نیز که تقریبا بی سابقه است، درحالی روی داده که توافقی بین کاخ سفید و کنگره در مورد بسته محرک اقتصادی به دست نیامده است.

درحالی که برخی متحدان رئیس جمهوری در مخالفت با توافقی که افزون بر یک تریلیون دلار ارزش دارد، بحث و دلیل آورده اند، ترامپ بر دستیابی به توافقی محکم اصرار دارد.

تازه‌ترین انتقاد‌های ترامپ از متحدان ارشد خود هفته گذشته آغاز شد، زمانی که وی از ویلیام بار خواست مقام‌های دوره باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا را به دلیل نقش آفرینی در پرونده تحقیقاتی روسیه، متهم برشمرد.

ویلیام بار، «جان دورهام» دادستان فدرال را مسئول تحقیق از پرونده تیمی کرده که به بررسی روابط ستاد انتخاباتی ترامپ با روسیه پرداختند.

ترامپ به دفعات تحقیقات مربوط به تبانی ستاد انتخاباتی اش با روسیه را به باد انتقاد و استهزا گرفته و ادعا می‌کند که کارزار نخست ریاست جمهوری اش هدف جاسوسی دولت اوباما قرار گرفته است.

مساله تبانی تیم انتخاباتی ترامپ با روسیه، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی بود که از سال ۲۰۱۶ مطرح بوده است. این موضوع پس از انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهوری، از سال ۲۰۱۷ به مدت ۲ سال در کمیته ویژه‌ای مورد تحقیق قرار گرفت، اما به دلیل نفوذ وزیر دادگستری بر جریان انتشار و همچنین اعلام جرم علیه رئیس جمهوری مستقر، ره به جایی نبرد.

دموکرات‌های مجلس نمایندگان، اما ترامپ را به خاطر این اتهام مورد استیضاح قرار دادند و معتقد بودند که حمایت روسیه در هک کردن ایمیل‌های «هیلاری کلینتون» رقیب دموکرات ترامپ در انتخاباتی ۲۰۱۶ و همچنین دستگاه‌های کامپیوتری کمیته ملی دموکرات‌ها باعث شده تا ترامپ به پیروزی برسد.

ویلیام بار در سطحی گسترده به دلیل آنچه مقام‌های سابق آمریکا، سیاسی کردن وزارت دادگستری آمریکا خوانده اند به ویژه با انجام تحقیقاتی که خوشایند ترامپ بوده، مورد انتقاد قرار گرفته است.

مدافعان دادستان کل در عین حال اینگونه دلیل و برهان می‌آورند که وی روی لبه‌ای بین اعتمادسازی با ترامپ و محافظت از وزارت دادگستری در برابر نفوذ سیاسی قدم برداشته است.

ترامپ علاوه بر ویلیام بار، پمپئو را هدف انتقاد‌های خود قرار داده است. ترامپ نسبت به ناکامی پمپئو در کشف و انتشار ایمیل‌های هیلاری کلینتون در زمانی که وی در وزارت امور خارجه بوده، ابراز نارضایتی کرده است.

ترامپ بار‌ها و بار‌ها در جریان کارزار انتخاباتی ۲۰۱۶ بر جنجال ایمیل‌های هیلاری کلینتون متمرکز شد و وی را «هیلاری شیاد» نامید.

وزارت امور خارجه آمریکا در حال حاضر ۳۵ هزار ایمیل کلینتون را از سرور خصوصی اش منتشر کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا در اقدامی انتخاباتی برای تضعیف رقیب دموکرات خود، مجوز خروج از طبقه‌بندی محرمانه اسناد مربوط به ایمیل‌های هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ را نیز صادر کرد.

ترامپ در یادداشت توئیتری خود در این مورد نوشت که من به طور کامل خروج از طبقه بندی محرمانه از همه اسناد مربوط به بزرگترین جرم سیاسی در تاریخ آمریکا یعنی فریب روسیه را مجاز می‌شمارم. به همین ترتیب، مجوز رسوایی ایمیل هیلاری کلینتون را صادر می‌کنم. بدون هیچ ویرایشی!

طبق قانون از سال ۱۸۴۵ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هر چهار سال یکبار در سه شنبه اول ماه نوامبر برگزار می‌شود که این روز در تقویم امسال سوم نوامبر (۱۳ آبان) است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ترامپ انتخابات ریاست جمهوری مایک پمپئو استیون منوچین نانسی پلوسی وزیر خزانه داری جو بایدن کاخ سفید کنگره دلار اوباما هیلاری کلینتون پارسی خبر هیلاری کلینتون رئیس جمهوری ویلیام بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم