Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا زالی گفت: در بررسی های اخیر مشخص شد که میزان پایبندی کارمندان در ادارات به شیوه نامه بهداشتی برای مقابله با کرونا و پیشگیری از شیوع آن به 68 درصد رسیده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ به دنبال جدیت نیروی انتظامی برای مقابله با شهروندانی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند، پلیس اعلام کرد که تمرکز خود را بر روی مناطق و محل هایی خواهد گذاشت که بیشترین میزان شیوع کرونا در آن محل ها است تا بتواند گذرگاه های اصلی جا به جایی شهروندان در خارج از منازل را کنترل کند و با پیشگیری در این محل ها به مقابله با شیوع کرونا برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محل هایی که مقرر شده است در نتایج تحقیقات ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود.

علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در  استان تهران در این خصوص به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: بیشترین میزان سرایت کرونا در مناطق و محل هایی است که تراکم جمعیت بیشتر است. بنابراین نقطه داغ ما در بررسی های اپیدمیولوژی اخیر نشان می دهد که بیشترین سرایت کرونا در تهران در حمل و نقل عمومی است و بیشتر افراد در این محل مبتلا می شوند.

او افزود: در حمل و نقل عمومی تهران امروز به علت اینکه نمی توان فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرد، تبدیل به نقطه ای شده است که بیشترین سرایت بیماری کرونا در آن محل صورت می گیرد. در وهله دوم فارغ از حمل و نقل عمومی، ایستگاه های اتوبوسی که مردم در آن ها منتظر می مانند و به دومین محلی تبدیل شده است که بیشترین سرایت کرونا در آن ها رقم می خورد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران خاطرنشان کرد: در رتبه سوم محل هایی که بیشترین آمار شیوع کرونا را دارد، باید به پاساژها و مال ها اشاره کرد که آن ها نیز جمعیت زیادی را در خود جای داده است و سبب شده است تا مردم در این محل ها نیز به تعداد فراوان به کرونا مبتلا شوند.

زالی در ادامه افزود: فروشگاه های زنجیره ای، سوپرمارکت ها و فروشگاه هایی که مایحتاج مردم را به فروش می رسانند نیز در رتبه بعدی قرار دارند. اگر بخواهیم به صورت مصداقی به ادامه این لیست نظاره کنیم در رتبه پنجم نانوایی ها قرار دارند که آن ها نیز معمولا با تراکم جمعیت زیادی مواجه هستند.

این مقام مسئول در وزارت بهداشت در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در ادارات تصریح کرد: طی ماه های ابتدایی شیوع کرونا، معدل رعایت استانداردهای بهداشتی 83 درصد بود اما در بررسی های اخیر مشخص شد که میزان پایبندی کارمندان در ادارات به شیوه نامه بهداشتی برای مقابله با کرونا و پیشگیری از شیوع آن به 68 درصد رسیده است.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علیرضا زالی تهران مال کرونا کووید 19 پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا حمل و نقل عمومی شیوع کرونا محل هایی محل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • انتقال مسافران دچار مسمومیت به بیمارستان در قم
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود