Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@10:18:01 GMT

توسعه ۳۵۰۰ هکتار طرح ملی گندم بنیان در فیروزآباد

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۳۰۸۰

توسعه ۳۵۰۰ هکتار طرح ملی گندم بنیان در فیروزآباد

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، سید کاظم موسوی در حاشیه بازدید از طرح ملی گندم بنیان اظهار داشت: طرح ملی گندم بنیان در سال زراعی پیش در سطح هزار هکتار از اراضی این شهرستان در سال زراعی جدید به سه هزار و ۵۰۰ هکتار توسعه‌یافته است.

وی با اشاره به اینکه این طرح در سال زراعی ۹۸-۹۹ در روستاهای کی زرین، دهبرم، کلیسیان، امین‌آباد و مطهری از توابع این شهرستان آغاز شده افزود: طرح توسعه گندم بنیان در سال زراعی گذشته طبق بررسی‌های به عمل آمده نتایج مطلوبی در برداشته و این موفقیت نتیجه تلاش کارشناسان و کشاورزان پیشرو در شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست جهاد کشاورزی فیروزآباد با اشاره به اهداف طرح بر استفاده از سیستم‌های آبیاری نوین، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان و بهره‌برداران و تهیه آزمون خاک تأکید کرد.

موسوی ادامه داد: ارتقاء عملکرد گندم در طرح ملی گندم بنیان با توسعه کشت به روی پشته‌های عریض در راستای دستیابی به توسعه پایدار، کشت به روش بی خاک‌ورزی و کم خاک‌ورزی، افزایش ماده آلی خاک، استفاده از ارقام پر بازده، تغذیه متعادل، پایش و پیش آگاهی در کنترل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز محقق خواهد شد.

وی ارتقای بهره‌وری با کاهش مصرف بذر، سموم و سایر نهاده‌ها، کاهش هزینه‌ها، افزایش تولید در واحد سطح و امنیت غذایی را از اهداف این طرح ملی برشمرد بیان داشت: هدف طرح افزایش ۳۰ درصدی عملکرد در مزارع گندم آبی در پایان سال پنجم است.

به گزارش فارس در سال زراعی جاری این طرح در اکثریت روستاهای بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد اجرا و ۱۲ مدیر پهنه در پیش برد اهداف طرح فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح گندم بنیان فارس جهاد کشاورزی فیروزآباد سید کاظم موسوی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی طرح ملی گندم بنیان سال زراعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در نظرآباد
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی