Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت آمریکایی «اسپیس ایکس» روز گذشته موفق شد محموله‌ای حاوی ۶۰ ماهواره جدید اینترنتی استارلینک را بوسیله یک موشک در مدار زمین قرار دهد.

 موشک دو مرحله‌ای «فالکون ۹» از «مجتمع پرتاب ۳۹ پایگاه فضایی کندی» که متعلق به ناسا است، در ساعت ۸:۲۵ صبح یکشنبه به شرق آمریکا (۱۵:۵۵ بعد از ظهر به وقت ایران) و در حالی که حامل ۶۰ ماهواره استارلینک متعلق به شرکت اسپیس ایکس بود، به فضا پرتاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۹ دقیقه پس از پرتاب، اولین مرحله تقویت کننده (بوستر ماهواره بر) به زمین بازگشت و در یک برخورد آرام، بر روی یکی از کشتی‌های بدون سرنشین متعلق به شرکت اسپیس ایکس در اقیانوس اطلس فرود آمد.

این کشتی بدون سرنشین که «Of Course I Still Love You» یا به اختصار «OCISLY» نامیده می‌شود، یکی از دو کشتی در ناوگان شرکت اسپیس ایکس است که تقویت کننده‌های در حال سقوط را گرفته و آن‌ها را به بندر باز می‌گرداند.

تصویری از موشک فالکون ۹ در حال حمل ۶۰ ماهواره اینترنتی استارلینک

«کشتی هواپیمای بدون سرنشین مستقل از فضاپیما» (Autonomous spaceport drone ship) یک کشتی اقیانوس پیماست که مجهز به موتور‌های نگهدارنده ایستگاه و یک سکوی بزرگ فرود است و توسط یک ربات خودگردان کنترل می‌شود.

«اندی تران» (Andy Tran) سرپرست تولید در شرکت اسپیس ایکس در خصوص این پرتاب گفت: امروز چیزی جز آسمانی آبی بالای ساحل فضایی نبود. با تشکر از آسمان شفاف. تماشاگران می‌توانستند موشک را از مرحله پرتاب تا مرحله جداشدن دنبال کنند. این یک راه عالی برای شروع در روز یکشنبه بود.

گفتنی است اِستارلینک یک پروژه ماهواره‌ای است که از سوی شرکت اسپِیس‌ایکس (SpaceX) برای توسعه دسترسی ماهواره‌ای کم‌هزینه و با کارایی بالا در پیاده‌سازی اینترنت ماهواره‌ای در حال انجام است. تا کنون بیش از ۸۰۰ ماهواره استارلینک در مدار زمین قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید

حرکت سیارکی بزرگ با سرعت ۳۰ هزارمایل به سوی زمین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرتاب ماهواره اسپیس ایکس استارلینک شرکت اسپیس ایکس ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟

به گزارش همشهری آنلاین، محمد ابراهیم پارسانژاد رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند، در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین برای آنها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود.

وی افزود: بعد از ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج‌های نابارور می‌توانند در فرایند درمان قرار بگیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه‌دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک‌باروری (IVF) استفاده می‌کنند، صاحب بچه می‌شوند.

وی تاکید کرد: تا سال‌ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت، به او گفته می شد قابل درمان نیست، اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود، اما این به معنای موفقیت در همه این عمل‌ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 848283 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم فرزندآوری ناباروری IVF

دیگر خبرها

  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی