Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه در روزهای اخیر با افزایش بی سابقه موارد مرگ و میر ناشی از بیماری مواجهیم، گفت: در شرایط حاضر، اکثریت کارکنان نظام سلامت کشور، زنانی هستند که در این دوران سخت و نفس گیر بیماری، در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا با مخاطرات جدی سلامت جسم و روان مواجهند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری با اشاره به وضعیت کرونا در کشور، گفت: در روزهای اخیر با افزایش بی سابقه موارد مرگ و میر ناشی از بیماری مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت کنونی بیماری در کشورمان نتیجه سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، کاهش میزان استفاده از ماسک و همچنین بروز رفتارهای اجتماعی خطر آفرین در هفته‌های گذشته بوده است.

وی افزود: فراموش نکنید که شکست این بیماری، مستلزم تقویت وفاق و همدلی و به طور کلی همکاری مردم و مسئولین کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور با پرسنل نظام سلامت است.

وی در ادامه با اشاره به هفته سلامت بانوان از ۲۴ تا ۳۰ مهر ماه گفت: شعار امسال این هفته با توجه به همه گیری ویروس کرونا در کشور، با عنوان "سلامت زنان در دوره کرونا" نامگذاری شده است. در شرایط حاضر، اکثریت کارکنان نظام سلامت کشور از بهورز، مراقب، ماما، پرستار و نیروهای خدماتی تا کادر تخصصی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، زنانی هستند که در این دوران سخت و نفس گیر بیماری، در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا با مخاطرات جدی سلامت جسم و روان مواجهند.

لاری ادامه داد: این زنان باید علیرغم خستگی‌های فراوان رسیدگی به بیماران، میان زندگی کاری و شخصی خود تعادل سازنده برقرار کنند. گرچه همه گیری کرونا محدود به جنسیت خاصی نیست، اما جمعیت زنان کشور ظرف هشت ماه شیوع بیماری در کشورمان، متحمل بخش قابل توجهی از مشکلات مقابله با این ویروس بوده اند.

وی گفت: مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در خانواده، رسیدگی به امور تحصیلی فرزندان در شرایط آموزش غیر حضوری مدارس، نقش اقدامات موثر زنان در کاهش استرس خانواده در دوران همه گیری بیماری، مشکلات مراقبت های لازم در زنان باردار و مراقبت های مورد نیاز در دوران پس از زایمان، مشکلات زنان سرپرست خانوار و زنان بدسرپرست و مشکلات ناشی از فشارهای اقتصادی برگرفته از اعمال محدودیت‌ها، گویای این واقعیت است که در این دوران بحرانی لزوم توجه هر چه بیشتر به حفظ سلامتی زنان از الزامات بنیادین مبارزه با بحران کرونا است.

لاری تاکید کرد: هفته سلامت زنان مهلت مناسبی است برای تقدیر از زنان سختکوش سرزمین‌مان است که با روی گشاده و عزمی راسخ برای شکست این بیماری در تلاشند. امیدواریم با ارتقاء سواد سلامت و آگاهی و هوشیاری لازم در زنان به عنوان پیشگامان سلامت و ترویج آن در کشور، گامی موثر در جهت کمک به مهار بیماری در کشور برداشته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌

 شیوا شبدینی   بیان کرد: آخرین روز سلامت «خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی» عنوان یکی از روزهای «هفته سلامت» است، در این نام‌گذاری به طور ویژه اهمیت خانواده به‌عنوان اولین پایگاه آموزشی در زمینه‌های تغذیه سالم و ورزش همگانی پیش از ورود به جامعه موردتوجه قرار گرفته است.

وی افزود: یک خانواده سالم، با ایجاد فرهنگی از آگاهی درباره سلامت، این امکان را به اعضایش می‌دهد که بهترین تصمیم‌ها را در خصوص سلامتی خودشان بگیرند، آموزش‌های مرتبط با تغذیه سالم، مراقبت از بدن و روح و تدابیر پیشگیری از بیماری‌ها، بخشی از این فرهنگ سلامت در خانواده هستند که به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک می‌کنند.

پزشک مرکز سلامت تصریح کرد: باتوجه‌به افزایش چندبرابری چاقی در چند دهه اخیر و به‌تبع آن افزایش کم‌سابقه موارد ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن نظیر کبد چرب و دیابت، تغذیه سالم و ورزش همگانی که از عوامل اصلی پیشگیری از چاقی هستند بیش از گذشته موردتوجه قرار گرفته و بر نقش و اهمیت خانواده و به طور ویژه مادر خانواده به‌عنوان اولین مروج این سبک زندگی سالم تأکید شده است.

وی یادآور شد: تهیه غذای سالم یکی از ارکان اصلی سلامت هر فرد به شمار می‌رود و تصور من بر این است که بانوان نقش اصلی را در این زمینه عهده‌دار هستند. اگر بتوانیم مادران و خانم‌های خانه‌دار را در زمینه تغذیه سالم آموزش دهیم شاید گام بزرگی در این زمینه برداریم، در درجه اول آموزش به خانواده اهمیت دارد و محل دیگری که فرد به آن وارد می‌شود مهدهای کودک و مدارس هستند، پس در مرحله بعد تمرکز اصلی باید روی آموزش در مهدهای کودک و مدارس باشد.

شیوا شبدینی در ادامه تشریح کرد: دیگر مراکزی که می‌توانیم آموزش‌ها را در آن‌ها آغاز کنیم، محل‌های کار و ادارات هستند، بارها دیده شده که غذاهایی که برای کارمندان تهیه و طبخ می‌شود از کیفیت خوبی برخوردار نیستند، اکنون اکثر افراد ناگزیرند غذا را یا در محل کار بخورند یا از طریق رستوران‌های اطراف محل کار خود تهیه کنند. اگر غذاهایی که ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌ها برای کارکنان خود در نظر می‌گیرند غذای سلامتی باشد، سلامت کارمندان نیز تضمین می‌شود.

وی اظهار کرد: خیلی‌ها بر این باورند که پیروی از یک رژیم غذایی اصولی و سلامت هزینه‌های زیادی دارد، اما اگر واقعاً کلاه‌خود را قاضی کنیم متوجه می‌شویم که بدن ما در طول هفته‌ها و ماه‌ها چقدر مواد غذایی ناسالم مانند انواع شیرینی‌ها، تنقلات، چیپس و پفک و انواع نوشابه‌های شیرین و آب‌میوه‌های صنعتی دریافت می‌کند، اگر از مصرف این غذاها و تنقلات ناسالم پرهیز کنیم می‌توانیم هزینه‌ای را که پیش‌تر صرف این غذاها می‌کردیم، به تهیه مواد غذایی سالم اختصاص دهیم.

شبدینی خاطرنشان کرد: مورد دیگری که دیده می‌شود کم‌تحرکی است، ساعات خیلی طولانی حضور در ترافیک سنگین شهری باعث می‌شود افراد تحرک کمی داشته باشند، کم‌تحرکی عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله کبد چرب، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات اسکلتی (استخوانی) است.

وی افزود: اگر بتوانیم در کنار تغذیه سالم حداقل روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان به فعالیت ورزشی اختصاص دهیم و در آخر هفته‌ها به همراه خانواده ورزش‌های خیلی ساده مانند رفتن به پارک‌ها، کوهستان و بازی‌های گروهی را مدنظر قرار دهیم تا حد زیادی از بیماری‌های کبد چرب و دیابت که روند ابتلا به آن‌ها آن با سرعت بسیار بالایی در حال افزایش است، می‌توانیم پیشگیری کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌