Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از مهر، علیرضا زالی، در حاشیه مراسم بزرگداشت و بدرقه شهید مدافع سلامت محمد زارع جوشقانی رئیس بیمارستان لبافی نژاد که در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: متأسفانه تهران در طول چند هفته اخیر هیچ تغییری در شاخص‌های ابتلاء ندارد و تقریباً طی روزهای اخیر میزان ابتلاء، بستری، مراجعین سرپایی و میزان مرگ و میر کماکان افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که به نظر می‌رسد در پیک سوم اپیدمی هستیم، افزود: چند اتفاق در جریانات اخیر افتاده که ما را از پیک دوم متمایز می‌کند، اول اینکه بیماران در شرایط بدحال‌تری مراجعه می‌کنند، دوم اینکه مدت اقامت بیماران در بیمارستان‌ها نسبت به پیک اول و دوم، حداقل بین ۱.۲ تا ۲.۳ روز افزایش داشته و طولانی‌تر شده است.

زالی، مراجعه دیرهنگام مبتلایان به مراکز درمانی را یکی از مهم‌ترین دلایل این مسئله عنوان کرد و گفت: بخشی از مبتلایان نیز به مراکز غیردولتی مراجعه می‌کنند و تا رسیدن به مراکز ارجاعی تخصصی درمانی کرونا ممکن است زمان بر باشد.

وی نکته متمایز بعدی پیک سوم نسبت به پیک‌های قبلی را مراجعه خانوادگی مبتلایان عنوان کرد و افزود: اکثر بیماران در پیک سوم به صورت خانوادگی مراجعه می‌کنند؛ در صورتی که در پیک اول و دوم این الگو کمتر مشاهده می‌شد، به عبارت دیگر این روزها افراد یک خانواده جمیعاً با حال عمومی نامناسب و نامساعد مراجعه می‌کنند.

زالی با بیان اینکه تعداد بیمارانی که از اورژانس مستقیماً وارد بخش مراقبت‌های ویژه می‌شوند، نسبت به دوره‌های قبل افزایش بیشتری را نشان می‌دهد، اظهار کرد: به عنوان نمونه در روز گذشته در تهران ۱۶۲ بیمار مستقیماً در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند. تقریباً حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد مراجعین روزانه ما به مراکز درمانی استان تهران نیازمند دریافت خدمات مراقبت‌های ویژه در بدو امر هستند و برخی پس از بستری در بخش و در سیر بیماری به این خدمات نیاز پیدا می‌کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اذعان به اینکه فاصله بین پیک دوم و سوم اپیدمی تقریباً به نقطه افول قطعی نرسید، گفت: در صورتی که شروع پیک دوم بعد از یک افول نسبی نسبت به پیک اول بود، ولی پیک دوم و سوم به هم متصل شده و یک حالت پیوستگی پیدا کردند، این یک حالت نگران کننده است و حتی پیک سوم در تهران هنوز حالت صعودی تلقی می‌شود و دچار کاهش شاخص نشده است.

وی در ادامه با اشاره به نکته مهم بعدی در این رابطه، عنوان کرد: میزان قله بستری و میزان افزایش مرگ و میر در تهران خیلی سریع‌تر از پیک اول و دوم حاصل شده است؛ به عبارت دیگر اگر موارد و تعداد کلی بستری در بخش‌های عادی و مراقبت‌های ویژه در پیک دوم مثلاً بین ۳ تا ۴ هفته طول کشید، این بار در عرض کمتر از ۱۰ روز به این عدد و آمار رسیدیم که نشانه گسترش بیشتر بیماری در شهر تهران است.

زالی با بیان اینکه به نظر می‌رسد بیماری فراگیرتر و سرایت پذیر تر از قبل در شهر تهران در حال جولان است، تاکید کرد: طبیعتاً تا زمانی که رفت و آمد و تولید سفر در داخل شهر مدیریت نشود، این روند و چرخه ویروس منحوس در تهران استمرار پیدا می‌کند و متأسفانه شاهد شهادت تعدادی از بهترین فرزندان این مرز و بوم خواهیم بود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه تیم پزشکی و درمانی دچار خستگی مزمن شده و چندین ماه مستمرا در تلاش تمام عیار برای مقابله با این بیماری قرار دارد، افزود: شاید درخواست همه مدافعین سلامت از مردم و مسئولین این است که با رعایت جدی‌تر و مداخلات بازدارنده‌تر و همچنین ترویج دیسیپلین در تناسب با ماهیت خشن اپیدمی و این بیماری فراگیر به کاهش بار بیمارستانی کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه تیم درمانی و پزشکی ما به ریکاوری احتیاج دارد، گفت: حجم زیادی که روزانه به بیمارستان‌ها تحمیل می‌شود، موجب خستگی مستمر کادر درمان شده و به نظر می‌رسد که یکی از دلایل افزایش تعداد ابتلاء و شهدای مدافع سلامت در روزهای اخیر، خستگی مزمن تیم درمانی و کاهش و تضعیف سیستم دفاعی آنان و همچنین فشار کاری غیر متعارف و مضاعفی است که به آن‌ها وارد می‌شود.

زالی با تاکید بر تأثیر اعمال دورکاری در کاهش ترددهای درون شهری، افزود: همان گونه که بارها اعلام کرده‌ایم به نظر می‌رسد که با اعمال دورکاری، کماکان پیشنهاد ما و استانداری تهران تقلیل ظرفیت کارکنان در استان تهران حداقل برای یک تا دو هفته است که بتوانیم در این فرصت تولید سفرها در تهران را کم کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط آلاینده‌ها و آلودگی هوا در تهران، به نظر می‌رسد که دورکاری هم در کاهش آلودگی هوا و هم بر ترافیک شهر اثرگذار است و همچنین می‌تواند باعث کاهش ترددهای درون شهری شود.

زالی با بیان اینکه در اولین روز اجرای طرح تعدیل کارکنان در پیک دوم اپیدمی در تهران، کاهش ۵۳ درصدی ترافیک کالبد مرکز شهر را شاهد بودیم، افزود: این مسئله نشان دهنده تأثیرگذاری دورکاری بر این مساله و همچنین بر جمعیت استفاده از وسایل نقلیه عمومی است.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی بسته‌های پیشنهادی جهت تقلیل سفرهای درون شهری و بین شهری تهیه کرده‌ایم، گفت: امروز هم طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به تأثیر محدودیت‌های کرونایی در چند هفته گذشته، افزود: هنوز تحلیل آمار میزان ترافیک و تردد انجام نشده ولی به محض اینکه این آمار جمع آوری شود، با توجه به زمان مشابه سال قبل ارزیابی‌ها اعلام می‌شود، با این حال بررسی ترددهای یک روز قبل از پایان تعطیلات و شروع سفرهای بین استانی نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد کاهش ترددهای بین استانی را نشان داد.

 

اخبار مرتبط زالی: کنترل کرونا در تهران دشوار است بالاترین گروه سنی ابتلا و فوتی کرونا در تهران زالی: شبه جهشی در ساختار ویروس کرونا رخ داده است زالی: تمامی تجمعات در تهران پرمخاطره تلقی می‌شود/ محدودیتها تا پایان هفته ادامه دارد کرونا شوخی ندارد/ بدون اعمال محدودیت‌های قانونی باید منتظر پاییز سیاهی باشیم

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا زالی محدودیت های کرونایی جدیدترین اخبار کرونا نامه به وزیر بهداشت سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مراقبت های ویژه مراجعه می کنند نظر می رسد پیک اول پیک دوم پیک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور‌های دارای محدودیت تردد؛ جاده چالوس و آزادراه تهران شمال یک طرفه شد

مرکز مدیریت راههای کشور محورهای دارای محدودیت تردد را اعلام کرد.

به گزارش ایلنا، مرکز مدیریت راههای کشور اعلام کرد: - تردد از آزادراه تهران - شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است. همچنین ترافیک در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل ماسال تا هزارچم و محدوده سیاه بیشه سنگین است.

براساس این گزارش ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های سه راهی چلاو، بایجان، شنگلده و آب اسک گزارش شده و تردد در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) روان است.

براساس این اعلام این مرکز ضمنا محور فیروزکوه دارای بارش باران و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی است.

مرکز مدیریت راههای کشور درباره آخرین وضعیت جوی اعلام کرد: بارش باران در برخی از محورهای استان‌های اردبیل، مازندران، گلستان، سمنان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، کردستان و کرمانشاه گزارش شده است.

همچنین محور شریانی محور خرم آباد – پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از محور جایگزین خرم آباد – کوهدشت و آزادراه خرم آباد – پل زال انجام می‌گردد. همچنین محور غیرشریانی هشتگرد – طالقان، کمربندی جدید خرانق – یزد، اسپکه – بمپور، یزد – دربید، حاجی آباد – آهنگران، سروآباد – پاوه، رباط پشت بادام – بیاضه، عسلویه – گله دار، طبس – بردسکن، بیرجند - شوشود مسدود است.

براساس این گزارش محدودیت‌های ترافیکی در استان‌های تهران، البرز، آزادراه تهران - شمال (جنوب به شمال)، محور چالوس (جنوب به شمال) اعمال می‌شود همچنین محدودیت تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال (آزادراه و محور فوق) اجرا گردید.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • تمدید قراردادها رااز هفته آینده شروع می‌کنیم/ درخواست از هواداران
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • محور‌های دارای محدودیت تردد؛ جاده چالوس و آزادراه تهران شمال یک طرفه شد
  • درخواست پلیس از تهرانی‌ ها؛ وارد این اتوبان نشوید
  • محدودیت‌های ترافیکی در میدان صادقیه تهران
  • درخواست پلیس از تهرانی‌ها؛ وارد این اتوبان نشوید
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه خرازی غرب تهران
  • درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد