Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنابه نقل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، «عبدالله عبدالله» رئیس شورای مصالحه ملی افغانستان که به تهران سفر کرده است؛ عصر امروز - دوشنبه - در دیدار با دریابان «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه‌ای با وی گفت وگو کرد.

شمخانی در این دیدار، با تبیین سیاست‌های مخرب آمریکا در منطقه غرب آسیا که نتیجه‌ای جز جنگ، ویرانی و عقب‌ماندگی برای مردم منطقه به دنبال نداشته است، گفت: اساس سیاست آمریکا ایجاد هرج و مرج و ناامنی است؛ فرقی نمی‌کند که محل پیگیری آن افغانستان باشد یا عراق.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به نقش آمریکا در راه‌اندازی جریان‌های تروریستی که نمونه بارز آن تاسیس جریان مخوف و تروریستی داعش است، اظهار داشت: تنها راه مصون ماندن از اینگونه دام‌های خطرناک آمریکا، مقاومت و حفظ وحدت و انسجام است؛ راهی که شهیدان بزرگی همچون حاج قاسم سلیمانی و احمد شاه مسعود با جانفشانی به ما نشان دادند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، گفت‌وگوی بین‌الافغانی، حفظ جمهوریت و حقوق اقوام و مذاهب و تبعیت از قانون اساسی را از مولفه‌های اصلی و بسیار تاثیرگذار در برقراری ثبات و امنیت پایدار در افغانستان برشمرد و تصریح کرد: آمریکا همواره برای حفظ حضور و استمرار ناامنی درصدد تضعیف مولفه‌های اصلی ثبات بخش در افغانستان بوده است.

شمخانی هرگونه اقدام خارج از چارچوب‌های ارزشی و ملی را خیانت به سال‌ها مجاهدت و ایثار ملت افغانستان دانست و خاطرنشان کرد: نباید منافع بلندمدت مردم زجر کشیده افغانستان را فدای برخی منافع زودگذر کرد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۰ سال گذشته با حمایت همه‌جانبه و پذیرش بیش از سه میلیون نفر از مهاجران افغانی در عمل حسن همجواری و حق همسایگی را ادا کرده است و انتظار دارد مسئولان این کشور نیز با وحدت و همدلی اجازه رخنه و پیاده شدن نقشه‌های شوم بیگانگان برای ایجاد اختلاف میان دو کشور را ندهند.

گسترش روابط با ایران از اصول و اولویت‌های سیاست خارجی افغانستان است 

عبدالله عبدالله نیز در ادامه این دیدار در سخنانی با قدردانی از حمایت‌ها و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال افغانستان، گسترش روابط با کشور دوست و برادر ایران را از اصول و اولویت‌های سیاست خارجی کشورش برشمرد.

وی با ارائه گزارشی از آخرین تحولات روند صلح افغانستان ابراز داشت: استقرار صلح و امنیت پایدار در این کشور نقش موثری در حفظ امنیت و ثبات در منطقه دارد.

رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند صلح در افغانستان را مایه دلگرمی دولت و ملت افغانستان دانست و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره نقش تعیین‌کننده‌ای در ایجاد ثبات و آرامش منطقه‌ای به ویژه در افغانستان ایفاء کرده است.

برچسب‌ها عبدالله عبدالله افغانستان علی شمخانی ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عبدالله عبدالله افغانستان علی شمخانی ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی ایران عبدالله عبدالله افغانستان علی شمخانی ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی ایران اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق جوکار رئیس مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی در حاشیه نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری بیان کرد: مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی به همه بخش‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز خدمات مشاوره‌ای می‌دهد که این اقدام‌ها در ۴ حوزه راهبردی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: سند امنیت انرژی ایران تدوین و شاخص‌های آن مشخص شده است. برای نخستین بار است در کشور سندی داریم که با چالش‌های روز کشور هماهنگ است. در این سند همه شاخص‌های امنیت انرژی که خاص ایران است مورد توجه قرار دارد.

جوکار با تأکید بر اینکه بسیاری از معضلات موجود در کشور مانند حکمرانی انرژی، تقدم مدیریت تقاضا بر عرضه و… در تدوین این سند مورد توجه بوده است، بیان کرد: این سند در شورای عالی امنیت ملی مصوب و به همه دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد و اجرای آن الزام‌آور است.

وی با اشاره به اینکه افزون بر تدوین این سند، دورنمای استانی انرژی کشور مشخص شده است، تأکید کرد: اتلاف انرژی در هرکدام از استان‌های کشور از این طریق قابل شناسایی است.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی تصریح کرد: برای نخستین بار الگوی جهانی و منطقه‌ای انرژی را پیش‌بینی کردیم که در زمینه صادرات نقش دارد و می‌تواند در الگوهای خنثی‌سازی تحریم که مبتنی بر توان بخش خصوصی است مؤثر باشد.

جوکار با اشاره به اینکه ایران کشور نفتی است، گفت: درآمدهای نفتی موتور محرک بخش‌های مختلف اقتصاد ایران به شمار می‌رود.

وی افزود: سومین اقدام، تحلیل قیمت‌های هفتگی است و پارسال ۹۳ درصد از پیش‌بینی‌ها در بازه پیش‌بینی‌شده بوده است.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی چهارمین رویکرد را پایش رباتیک در حوزه بازار با تکیه بر رویدادها و روندها دانست و ادامه داد: اطلس انرژی کشورهای جهان نیز در حال تدوین بوده که برای همه فعالان بازار نفت کارآمد است.

جوکار تدوین سبد بهینه عرضه و تقاضای کشور به درخواست سازمان برنامه و بودجه در مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی را اقدام دیگر این مؤسسه اعلام کرد و گفت: برای نمونه، در سبد عرصه انرژی ایران جایگاهی برای زغال وجود ندارد و این در حالی است که سهم زغال در سبد سوخت جهان در حال گسترش است. در سبد تقاضا نیز این مشکل وجود دارد.

وی با اشاره به امکان صادرات گاز ایران به اروپا افزود: آمریکا بخشی از بازار صادرات انرژی به اروپا را حذف می‌کند و این چشم‌اندازی نیست که از نظر اقتصادی و امنیتی برای ایران جذابیت داشته باشد.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی ادامه داد: قیمت گاز در اروپا کاهشی است. از سوی دیگر، از نظر امنیتی برای ایران ایجاد مزیت نمی‌کند، زیرا حجم صادرات گاز ایران به اروپا نمی‌تواند به اندازه‌ای باشد که وابستگی ایجاد کند.

جوکار تأکید کرد: بازارهای در دسترس مناسب‌تر با هزینه‌های کمتر و پایداری بیشتر برای ایران، در همسایگی خود وجود دارد.

وی به پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور شمالی _ جنوبی از اوراسیا تا خلیج‌فارس اشاره کرد و گفت: ایجاد این کریدور، شبکه‌ای از فروشندگان و خریداران گاز را تشکیل می‌دهد.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با تأکید بر اینکه اگر برای مصرف بی‌رویه سوخت خودروها چاره‌ای اندیشیده نشود، ایران در آینده ظرفیت صادرات نفت خود را نیز از دست خواهد داد، بیان کرد: این مساله اکنون برای صادرات گاز، با توجه به مصرف بالای این سوخت در داخل کشور وجود دارد.

جوکار با اشاره به هوشمندسازی شبکه انتقال با استفاده از تجربه روسیه در ایران، ادامه داد: روسیه نیز استفاده از توان ایران برای بهره‌گیری از گاز در شبکه حمل‌ونقل را در دستور کار دارد.

وی با تأکید بر اینکه بهینه‌سازی وظیفه دیگر دستگاه‌های اجرایی است، یادآور شد: اینکه وزیر نفت این وظیفه را برعهده می‌گیرد نباید سبب شود دیگر دستگاه‌های اجرایی از آن غافل شوند.

کد خبر 6100848 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است