Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه سازمان دارالقرآن الکریم، مقام معظم رهبری در یکی از دیدارهایی که با جمع قاریان و حافظان قرآن کریم داشتند، موضوع ایجاد کرسی‌های تلاوت در سراسر میهن اسلامی و برگزاری محافلی که در آن صرفاً قرآن تلاوت شود را مطرح کردند.

سازمان دارالقرآن‌الکریم پس از فرمایش ایشان، از ابتدای سال ۸۹ با انجام کارشناسی‌های لازم و به منظور ایجاد انس هر چه بیشتر جامعه با کلام وحی، طرح کرسی‌های تلاوت قرآن کریم را پایه‌گذاری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویژگی‌های این طرح از این قرار است که هر کرسی تلاوت شامل ۵۰ جلسه هفتگی تلاوت قرآن کریم است و هر مسجد یا مکان متبرکه‌ای که میزبان برگزاری کرسی تلاوت است، باید به مدت ۵۰ هفته، در یک روز و ساعت مشخص یک جلسه تلاوت قرآن را به صورت هفتگی برگزار کند.

همچنین در هر یک از جلسات کرسی تلاوت قرآن، یک مجری یا سخنران توانمند، مفاهیم، نکات و پیام‌های مختلف آیاتی را که قرار است تلاوت شود، به صورت مختصر و مفید بیان و پس از آن یکی از قراء ممتاز استانی، کشوری یا بین‌المللی، آیات مربوطه را تلاوت می‌کند. با برگزاری این طرح در سراسر کشور، بیش از پنج هزار تلاوت قرآن کریم صورت می‌گیرد.

اینک طرح کرسی‌های تلاوت ثابت قرآن پس از ۱۰ سال به دلیل شیوع بیماری کرونا کمرنگ و حتی اجرای آن در بسیاری از استان‌های کشور متوقف شده است.

سیدجعفر صادقی سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فناوری سازمان دارالقرآن الکریم گفت: طی سال‌های اخیر، طرح کرسی‌های ثابت تلاوت قرآن کریم با روند بسیار خوبی در کشور اجرا شده است و شیوه‌نامه اجرایی این طرح قرآنی طی هر سال برای اجرا به استان‌های مختلف کشور ارسال می‌شود.

وی افزود: متأسفانه با توجه به شرایط خاص کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا، این طرح قرآنی از اواخر سال گذشته با فراز و نشیب‌های زیادی روبه‌رو شده و حتی در برخی از استان‌های کشور نیز تعطیل شده است.

صادقی با بیان اینکه اغلب فعالیت‌های سازمان دارالقرآن در این زمینه به سمت فضای مجازی سوق داده شده است، تصریح کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از محافل قرآنی در کشور، به استان‌های مختلف کشور اعلام شده که در صورت امکان برگزاری این کرسی‌های تلاوت، می‌توانند محافل قرآنی مربوطه را طبق شیوه‌نامه سال ۹۸ برگزار کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان دارالقرآن الکریم قرآن کریم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان دارالقرآن الکریم قرآن کریم ویروس کرونا سازمان دارالقرآن الکریم قرآن کریم اخبار کنکور سازمان دارالقرآن الکریم تلاوت قرآن کریم کرسی های تلاوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان

به نقل از الاخبار المسائی، روز گذشته ۲۳ آوریل(۴ اردیبهشت) مصادف با روز جهانی کتاب بود که همه‌ساله از سوی یونسکو گرامی داشته می‌شود، از سویی پژوهش‌های مرتبط با وضعیت کتاب‌خوانی، گسترش کتابخانه‌ها، ترویج کتاب‌خوانی و کتاب‌های پرفروش نیز معمولاً در این ایام انتشار می‌یابد.

یونسکو در روز جهانی کتاب، با همکاری سایر سازمان‌های بین‌المللی مرتبط با کتاب، شهری را به عنوان پایتخت بین‌المللی کتاب انتخاب می‌کند.

 هدف از انتخاب چنین شهری تشویق مردم به‌طور عام و جوانان به‌طور خاص برای کشف لذت مطالعه و احترام به آثار و دانشی است که نویسندگان در طول قرون و اعصار آفریده‌اند. علاوه بر این به منظور گسترش فرهنگ در بین مردم، پایتخت کتاب منتخب هرسال متعهد می‌شود که کتاب‌خوانی را ترویج کند و میزان مطالعه در گروه‌های سنی و جمعیتی مختلف در داخل و خارج از کشور بالا ببرد. همچنین دولتی که پایتخت کتاب منتخب در آن است متعهد می‌شود که در آن سال برنامه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی تدوین کند.

در روز جهانی کتاب امسال، آدری اوزولای، مدیرکل یونسکو عنوان پایتخت جهانی کتاب در سال ۲۰۲۴ را به شهر آکرا در غنا اعطا کرد.

علی‌رغم پیشرفت فناوری و دسترسی مردم به اینترنت و به تبع آن شبکه‌های اجتماعی، کتاب‌ها هنوز در سراسر جهان بسیار محبوب هستند. هرساله ناشران در سراسر جهان هزاران کتاب منتشر و برخی از آنها برای دستیابی به پرفروش‌ترین کتاب‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مراکز پژوهشی در جهان اعلام کردند قرآن کریم، نهج‌البلاغه، اصول کافی و اسفار اربعه از پرفروش‌ترین کتاب‌ها در جهان و به‌ویژه در کشورهای اسلامی بوده است.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان