Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبینار «ارزش کتابخانه‌های عمومی، از ارزانی تا ارزندگی» به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، این وبینار به همت معاونت برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد، روز چهارشنبه (۳۰ مهرماه) در دو نوبت صبح (۱۰ تا ۱۲) و عصر (۱۴ تا ۱۶) به صورت مجازی برگزار می‌شود که در بخش نخست این وبینار جوزف آر متیوز به بررسی موضوع «ارزش‌افزوده کتابخانه عمومی» می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوزف آر متیوز (Dr Joseph R. Matthews)  سردبیر فصلنامه «Public library quarterly»  و عضو هیات تحریریه مجلات «Performance measurement and metrics»  و «Library High Tech» است. او در انجمن کتابخانه‌های آمریکا، انجمن کتابخانه‌های عمومی و انجمن کتابخانه‌های دانشگاهی و پژوهشی فعال است و تعداد ۱۹۳ مقاله تخصصی از او در صفحه گوگل اسکالر ثبت شده که بیش از ۲۲۰۰ استناد دریافت و اچ‌ایندکس ۲۴ را کسب کرده است. او  علاوه بر مقالات متعدد، نویسنده بیش از ۳۰ کتاب است.

متیوز سابقه تدریس برنامه‌ریزی راهبردی، ارزیابی خدمات کتابخانه‌ای، مدیریت و روش تحقیق را در دانشکده کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه ایالتی سن خوزه در کارنامه خود دارد. کار اصلی وی مشاوره تخصصی در حوزه نظام‌های کتابخانه‌ای است و طیف گسترده‌ای از کتابخانه‌ها و دولت‌های محلی از خدمات مشاوره شرکت او در زمینه برنامه‌ریزی راهبردی و خدمات کتابداری استفاده کرده‌اند.

سیامک محبوب، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با موضوع «کتابخانه عمومی ارزش مبنا»، مجتبی امیری، مدیر گروه مدیریت دولتی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با موضوع «پارادایم کاربرمحوری در سازمان» و مریم نظری، دکترای سواد اطلاعاتی از دانشگاه شفیلد انگلستان با موضوع «کتابخانه عمومی کاربرمحور» سخنرانان وبینار «ارزش کتابخانه‌های عمومی، از ارزانی تا ارزندگی» هستند.

علاقه‌مندان برای حضور در این وبینار می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به نشانی (iranpl.ir)، صفحه آپارات اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران به نشانی (tehranpl) و صفحه اینستاگرام اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران به نشانی (@tehranplir) این وبینار تخصصی را دنبال کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کتابخانه های عمومی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران