Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@23:09:39 GMT

آشتی ملی فلسطین عقبگرد ندارد

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۲۹۵۵

آشتی ملی فلسطین عقبگرد ندارد

رئیس دفتر سیاسی حماس در دیدار با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور صلح منطقه گفت‌وگو با فتح را گزینه راهبردی خواند و از برخی فشارهای خارجی برای سنگ‌اندازی در مسیر وحدت ملی پرده برداشت.

به گزارش مشرق، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دوشنبه شب (دیشب) با «نیکُلای ملادینوف» نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور صلح منطقه به صورت ویدئوکنفرانس دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش خبرگزاری «صفا»، هنیه در این دیدار از فشارهای خارجی برای سنگ‌اندازی در مسیر وحدت ملی گفت و تأکید کرد، این فشارها در توقف تلاش مشترک به جایی نخواهد رسید.

بیشتر بخوانید: حمایت حماس از هر طرحی در راستای تحقق آشتی ملی

رهبر حماس اعلام کرد، حماس اجازه عقبگرد در پرونده آشتی ملی فلسطینی را نمی‌دهد.

هنیه در این دیدار که بر گفت‌وگو برای تحقق وحدت ملی فلسطینی متمرکز بود، گفت‌وگوی ملی را گزینه راهبردی خواند و تحولات مربوط به مذاکرات جاری میان فتح و حماس را تشریح کرد.  

بیشتر بخوانید: بحرین پس از سازش؛مسئله فلسطین اهمیت اساسی دارد!

رئیس دفتر سیاسی حماس از افق‌ امیدوارکننده برای توافق ملی فراگیر گفت و افزود، همه خطرات موجود علیه مسأله فلسطین و خطرهای مشترک را درک کرده‌اند.

هنیه تأکید کرد، آنچه اکنون در جریان است گفت‌وگوی جدی و عمیق میان فتح و حماس است که خواست دو جنبش برای کنار گذاشتن اختلافات را نشان می‌دهد.

ملادینوف هم در این دیدار از حمایت سازمان ملل از تمام اقدامات موجود برای تحقق آشتی ملی فلسطینی گفت و بر اهمیت ادامه فضای مثبت کنونی برای توافق ملی فلسطینی تأکید کرد.

تأکید بر تلاش برای توافق اسرای جدید

از سوی دیگر، هنیه دیروز در پیامی به مناسبت سالروز توافق «شالیت یا وفاءالاحرار» که در آن ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی با نظامی اسرائیلی «گلعاد شالیت» معاوضه شدند، اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی را به توافقی دیگر برای تبادل اسرا وعده داد گفت، حماس برای تحقق این امر مُصِر است.

«صالح العاروری»

«صالح العاروری» معاون هنیه هم در اظهاراتی بر گفت‌وگو با جنبش فتح و دیگر گروه‌های فلسطینی تأکید کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری صفا، وی گفت: بر ادامه گفت‌وگوی مثبت و سازنده با فتح و دیگر گروه‌ها تا رسیدن به توافق بر سر نقشه ملی تحق شراکت تأکید می‌کنیم، نقشه‌ای که بر قدرت ملت ما بر مقابله با چالش‌ها و توطئه‌ها می‌افزاید.

در ماه سپتامبر گذشته، نشست دبیرکل گروه‌های فلسطینی به صورت ویدئوکنفرانسی میان بیروت و رام‌الله به ریاست «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان برگزار شد و فلسطینی‌ها بر پایان اختلافات به توافق رسیدند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ اسماعیل هنیه صالح العاروری حماس سازمان ملل فلسطین رژیم صهیونیستی بیروت رام الله ویدئو کنفرانس محمود عباس تشکیلات خودگردان ملی فلسطینی آشتی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ سه مرحله در ۱۲۴ روز

منابع صهیونیستی جزئیات توافق تبادل اسرا پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کردند.

به گزارش ایسنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت اعلام کرد که پیش‌نویس توافق پیشنهاد شده به جنبش حماس شامل آزادی ۲۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد در مقابل هر نظامی زن اسرائیلی است.

بر اساس این توافق، جنبش حماس ۳ الی چهار نظامی زن اسرائیلی را نزد خود نگه می‌دارد و در مرحله اول ۶۰ الی ۱۰۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد می‌شوند.

در این گزارش آمده است، توافق مطرح شده سه مرحله‌ای بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید.

در مرحله اول به مدت ۴۰ روز آتش بس ایجاد می‌شود، ۳۳ اسیر اسرائیلی در مقابل ۸۰۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند و مردم غزه به خانه‌های خود در شمال غزه باز می‌گردند.

در مرحله دوم به مدت ۴۲ روز آتش بس فوری ایجاد می‌شود، بقیه اسرای اسرائیلی از جمله چند سرباز آزاد می‌شوند، تعدادی اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند که تعداد و هویت آن‌ها هنوز مشخص نیست.

در مرحله سوم به مدت ۴۲ روز آتش‌بس ایجاد می‌شود، اجساد تمام اسرای کشته شده اسرائیلی بازگردانده می‌شود، پیکر تمام شهدای اسیر فلسطینی پس داده می‌شود و ارتش اسرائیل از نوار غزه خارج می‌شود.

در این گزارش همچنین آمده است که رژیم صهیونیستی آماده پایبندی به پایان جنگ در این مرحله نیست.

در آخرین جزئیات مربوط به مذاکرات قاهره برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه رسانه‌های مصری تاکید کردند پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر آتش‌بس و توافق تبادل اسیران در نوار غزه حاصل شده است.

پیش از این کانال خبری قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه گزارش داد که هیئت امنیتی مصر که در روند مذاکرات اسرائیل و حماس میانجی‌گری می‌کرد در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به یک چارچوب توافقی دست یافته است.

این منبع به این کانال گفت که هیئت حماس وارد مصر شده و پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

در این راستا منابعی به «عربی ۲۱» گفتند که مذاکرات آتش‌بس در غزه شاهد تحولات جدید و بی‌سابقه‌ای است که ممکن است به توافقی قریب الوقوع منجر شود، در حالی که اطلاعاتی در مورد تضمین‌های آمریکا برای متقاعد کردن حماس به امضای آن وجود دارد.

یک منبع به «عربی ۲۱» گفت: دور اول مذاکرات بعد از ظهر شنبه در مقر اطلاعات مصر در قاهره با حضور هیئت حماس و هیئت‌های قطری، مصری و آمریکایی آغاز شد.

این منبع تاکید کرد که در صورت پیشرفت، هیئت اسرائیلی به طور مستقل برای تکمیل توافق مورد انتظار که شامل مبادله اسرا و بازداشت شدگان در چارچوب سه مرحله متوالی است، فراخوانده خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسرائیل پاسخی به مطالبات مقاومت فلسطین نمی‌دهد
  • هنیه: حماس خواهان رسیدن به یک توافق جامع است
  • اسماعیل هنیه: آماده توافق آتش‌بس جامع هستیم
  • رئیس دفتر سیاسی حماس: توافق آتش‌بس باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ سه مرحله در ۱۲۴ روز
  • حماس خواهان فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنایت‌هایش علیه خبرنگاران شد