Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «امیل کوشلوکوف» در دیدار با «سید محمد جواد رسولی محلاتی» ضمن تأکید بر این نکته که تاریخ و فرهنگ ایران مورد احترام مردم بلغارستان است، آمادگی خود برای تقویت همکاری های تلویزیونی و رسانه ای با کشورمان را ابراز کرد.

رسولی محلاتی نیز در این ملاقات ضمن اشاره به رابطه تاریخی و فرهنگی غنی میان دو ملت ایران و بلغارستان بیان کرد که دو کشور با اشتراکات تاریخی، تمدنی و فرهنگی فراوان می توانند بیش از پیش در بخش های مختلف فرهنگی و به ویژه صدا و سیما با یکدیگر همکاری و تبادل نظر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلغارستان همچنین در بخش دیگری از این ملاقات ضمن اشاره به تحریم های یکجانبه، غیرقانونی و ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران که موانع زیادی را در مسیر تأمین داروهای اساسی و مواد غذایی مورد نیاز مردم به وجود آورده است از رئیس تلویزیون ملی بلغارستان خواست تا مظلومیت مردم ایران را به مخاطبان رسانه ملی بلغارستان منعکس کند.

در این دیدار همچنین مقرر شد به مناسبت گرامیداشت یکصدو بیست و چهارمین سالروز برقراری روابط رسمی دیپلماتیک میان دو کشور، برنامه هایی با موضوع روابط دوجانبه ایران و بلغارستان در تلویزیون ملی بلغارستان پخش گردد.

برچسب‌ها صدا و سیما بلغارستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما بلغارستان صدا و سیما بلغارستان اخبار کنکور ملی بلغارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی سفر به پاکستان و سریلانکا به همراه رئیس‌جمهور، در پیامی نوشت: طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا (پاکستان و سریلانکا) آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

وی ادامه داد: پس از دو روز مذاکره و گفت‌گو با مقامات عالی کشور پاکستان، مقصد بعدی سفر ما همراه با ریاست محترم جمهور به ‎سریلانکا بود؛ کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

وزیر فرهنگ افزود: گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های ‎دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

وی عنوان کرد: ما در کنار مذاکرات، ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه نوشت: هم در ‎پاکستان و هم در ‎سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سالهای گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزییات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

وی افزود: اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور روسای جمهور امضا شد، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه ‎فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفتهای چشمگیری به دست آمد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه توییت خوو عنوان کرد: ‏با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانه فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

وی گفت: همچنین دستگاه ‎دیپلماسی فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش ‎پدافند فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال میکند.

وزیر فرهنگ افزود: استقبال مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان طراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

وی در پایین متن توئیت خود عنوان کرد: این اقبال بی‌نظیر نشان داد که ‎سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • سنندج مهد عقلانیت و آزاداندیشی است
  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل
  • مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت