Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مهرنوش دارینی در وبینار زنان و کرونا درباره نگرانی والدین نسبت به بازیگوشی دانش آموزان در آموزش مجازی گفت: والدین باید به جای تهدید و تشویق بی‌دلیل فرزند، اقدام به نظارت و برنامه ریزی متناسب با خانواده خود کنند، حتی می‌توانند به آنها اجازه شیطنت را بدهند تا به مرور زمان دانش آموز به این نوع آموزش عادت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه والدین باید از مکانیسم مشوق‌های درونی به جای مکانیسم تهدید استفاده کنند، ادامه داد: والین حتی می‌توانند در کنار دانش آموز بنشینند و به او اجازه تقلب دهند اما موازی با آن به او بگویند که یادگیری مهم است و کسب نمره کامل از طریق تقلب ارزشی ندارد.

دارینی افزود: نمی‌خواهم تقلب کردن را ترویج کنم اما نیاز است والدین با کودک خود همدلی کنند و باید این نکته را در نظر داشته باشند که فرزند سالم خوشحال با نمره پایین بهتر است تا اینکه فرزند بیمار از لحاط روانی داشته باشیم.

این مدرس دانشگاه معتقد است که اگر با تهدید فرزندان را پای درس بنشانیم قطعا آموزش کیفیت مورد نیاز را به همراه نخواهد داشت. همچنین والدین نباید از فرزندانشان انتظار موفقیت در تمامی دروس و زمینه ها را داشته باشند، در نتیجه بهترین راهکار حفظ آرامش والدین و همراهی پدران با آموزش فرزندان و صحبت با فرزندان نیز در این راه موثر است.

به گفته‌ی دارینی زنان در خانه نقش‌های متفاوتی را می‌گیرند؛ زمانی که دارای فرزند می‌شوند نقش مادر، اگر شاغل شوند نقش کارمند و به همین صورت مسئولیتشان نیز با افزایش نقش‌هایشان گسترده می‌شود. همچنین افزایش مسئولیت به معنای افزایش فشار است و اگر زنان نتوانند این فشار و بار روانی را کنترل کنند دچار اختلالاتی نظیر اضطراب، افسردگی و... خواهند شد.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: اولین نکته در این مسیر برای زنان شناخت تنش‌هایی است که درگیر آن هستند، سپس باید به مدیریت این تنش‌ها بپردازند چراکه خود کنترلی و مدیریت بر روی خود امری بسیار مهم برای جلوگییری از اختلالات افسردگی، اضطراب و خشم در خانه هستند.

به گفته‌ وی، عده‌ای به علت نداشتن خود کنترلی در دوران شیوع کرونا دچار تشدید وسواس شدند، عده‌ دیگیری از شرایط موجود خسته و بی‌تفاوت شدند و برخی برای دوری از این تنش ها و رسیدن به سلامت روان نسبت به رعایت پروتکل‌ها بی‌تفاوت شدند که تمامی این مسایل به عدم مدیریت صحیح شرایط باز می‌گردد.


دارینی در ادامه به ارایه راهکارهایی برای حفظ سلامت روان زنان در این شرایط اشاره کرد و گفت: زنان ابتدا باید بدانند به عنوان یک انسان چه عاملی منجر به ایجاد این سطح از اضطراب در آن‌ها شده است، سپس برای تمامی آن عوامل درجه اهمیت قایل شوند.

وی با تاکید بر فشارهای اقتصادی جامعه بر مردم و کاهش سلامت روان در این شرایط اظهار کرد: باید به خاطر داشته باشیم که هرگز نباید در موضوعاتی که تحت کنترل ما نیستند تسلیم حس قربانی بودن، شویم. یکی از افتخارات غلط ما این است که من خودم را غرق خانواده‌ام کرده ام در حالی که مهم ترین مساله برای زنان توجه به خود و پرداختن به خود است.

به گفته‌ این روانشناس، زنان باید بخشی از زمان روزانه خود را به تفریح و موضوعات مورد علاقه خود بپردازند تا بتوانند از شرایط تنش‌زای اکنون جامعه خارج شوند چراکه مدیریت خانه به ظاهر کاری ساده است و نادیده گرفتن زحمات زنان باعث ایجاد سردی در محیط خانه و دلزدگی زنان می‌شود، درنتیجه زنان باید خود را نادیده نگیرند؛ توجه به خود بخشی از زندگی سالم افراد محسوب می‌شود.

این مدرس دانشگاه افزود: زنان باید انتظارات خود را با شریک زندگیشان در میان بگذارند و فراموش نکنند که نوع ادبیات ما باعث می‌شود احساس همدلی را از اطرافیان دریافت کنیم و یا نکنیم، بر این اساس زمانی که خانم پس از انجام کارهای خانه به همسرش غر می‌زد و با ادبیات نا مناسب سخن می‌گوید نباید انتظار همدلی از او را داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فضای مجازی کرونا شیطنت کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه معلم، مدرسه کودکان کار

به گزارش همشهری آنلاین، زهره ناظمی، بانوی اصفهانی، معلمی است که خانه کوچکش، مدرسه کودکان کار است. دوران کرونا وقتی متوجه شد برخی از بچه‌ها به‌خاطر نداشتن تلفن همراه امکان حضور در کلاس را ندارند، تلفن همراهش را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌داد تا از درس و مدرسه‌ جا نمانند.

بعد از آن همکارانش وقتی این روحیه ایثارگری را در خانم معلم دیدند پیشنهاد دادند که کلاس درسی برای بچه‌های کار برپا کند؛ پیشنهادی که خانم معلم با جان و دل پذیرفت. تقریبا بیش از یک سال می‌شود که خانم معلم ظهر که از مدرسه برمی‌گردد، روپوش معلمی‌اش را در نمی‌آورد و در خانه‌اش را به روی کودکان کار باز می‌کند تا معلم اختصاصی آنها باشد. حتی شب‌ها هم میزبان کودکان مشتاق تحصیلی است که باید روزها سرکار باشند.

در خانه این معلم به روی دانش‌آموزانی که پدر و مادرشان به دلایل مختلف نمی‌توانند با آنها کار کنند نیز باز است و خانم ناظمی با حوصله راهنمایی‌شان می‌کند. البته روایت این کار خیر یک روایت خانوادگی‌ است. فرزندان خانواده که هر دو دانش‌آموز هستند هم کنار مادرشان در یادگیری مفاهیم درسی به کودکان کار کمک می‌کنند و پدر خانواده هر روز دست پر از سرکار برمی‌گردد تا خوراکی‌های خوشمزه و هدیه‌های کوچکش انگیزه این کودکان باشد.

بیشتر بخوانید: استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید


یک جشن تولد خاص

همه تشریفات تولد امسالش به اندازه یک کیک یزدی کوچک بود و یک شمع ساده. صحبت از جوان نیکوکار تهرانی است؛ جوانی که نخواست نامش عنوان شود اما خبر کار نیکش به گوش‌مان رسیده. چند روز پیش ستاد مردمی دیه میزبان جوان و جشن تولد ساده‌اش بود. البته به برکت این جشن تولد ساده ۲ زندانی جرائم غیر عمد آزاد شدند.

این جوان نیکوکار هزینه تشریفات مراسم تولدش، یعنی معادل ۲۲ میلیون تومان را صرف آزادی ۲ زندانی سرپرست خانواده کرد تا پس از ۴ ماه حبس به آغوش خانواده‌شان برگردند. قهرمان این خبر خوبمان درباره جشن خاصش می‌گوید: شمع تولدم را امسال با آرزوهای زیبایی چون بودن یک پدر در کانون گرم خانواده فوت کردم که شیرینی‌اش بیشتر بود و خاطراتش هم ماندگارتر شد.



ثبت مهربانی با حیوانات

ما ایرانی‌ها طرفدار طبیعت هستیم. اصلا بدجوری حواس‌مان به زمین و هوا هست تا خدای نکرده لانه پرنده‌ای را خراب نکنیم، مخصوصا لانه پرنده‌ای از نوع لک‌لک؛ موردی که بارها در گوشه‌گوشه کشورمان با آن برخورد داشته‌ایم. این بار هم در کرمانشاه، آشیانه یک جفت لک‌لک که روی دودکش‌های آتش‌زای یک کارخانه ساخته شده بود با همکاری محیط‌زیست و آتش‌نشانی جابه‌جا شد تا این مهربانی هم ثبت شود.

کد خبر 849390 برچسب‌ها كودكان كار نیکوکاری معلمان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم