Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: کلاهبرداران در جدیدترین شگرد با معرفی خود به عنوان موسسات کاریابی، اطلاعات هویتی شخص را دریافت و کلاهبرداری می‌کنند.

به گزارش جنوب نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ سرهنگ داود معظمی گودرزی افزود: پلیس فتا با جرایم فضای مجازی سر و کار دارد؛ اما در تهران بیش از نیمی از جرایم متعلق به جرایم اقتصادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم با در نظر گرفتن چند نکته ساده که در سایت پلیس سایبری نیز بارگذاری شده است می‌توانند از خطر جرایم اقتصادی و کلاهبرداری‌ها در امان باشند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به اینکه خیلی از شگرد‌های کلاهبرداران تکراری است، اظهار داشت: حتی با تمام اخطار‌ها و اطلاع رسانی‌های پلیس فتا همواره برخی قربانی سوء استفاده می‌شوند. بسیاری از هویت‌ها در فضای مجازی غیر واقعی هستند و ممکن است فرد، شخص دیگری را به جای خود معرفی کند.

سرهنگ معظمی افزود: به عنوان مثال درهفته گذشته موفق به دستگیری فردی شدیم که در کانال تلگرامی اقدام به فروش طلا و جواهر کرده بود؛ اما متاسفانه عده‌ای قربانی این کلاهبرداری شدند. تاکید می‌کنیم تا به هیچ عنوان قبل از دریافت بسته مورد نظر، تسویه حسابی صورت نگیرد و چه بسا که افراد مصر به دریافت بیعانه، کلاهبردار باشند؛ البته افرادی شریف نیز در فضای مجازی وجود دارند که از راه کسب و کار‌های کوچک درآمدزایی می‌کنند. به هر ترتیب مردم باید ریسک خرید مجازی را بپذیرند.

رئیس پلیس فتای تهران با تاکید بر اینکه خرید و فروش طلا و اقلام با ارزش از این قبیل در فضای مجازی ممنوع است، خاطرنشان کرد: پلیس فتا با همکاری سازمان قضایی و هماهنگی با دادستان زیرساخت‌های خوبی در این راستا شکل گرفته است.

معظمی درباره شگرد جدید کلاهبرداران گفت: کلاهبرداران، خود را به عنوان موسسات کاریابی معرفی می‌کنند که از این طریق اقدام به دریافت اطلاعات هویتی افراد و از این اطلاعات سوء استفاده می‌کنند. همچنین با درخواست از متقاضیان کار با افتتاح حساب و فعال سازی یک نرم افزار بانکی اقدام به پولشویی می‌کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ درباره رمز یکبار مصرف OTT اظهار داشت: با فعال شدن رمز یکبار مصرف بسیاری از این جرایم اقتصادی متوقف شد، اما همچنان سوء استفاده از رمز‌های دوم قربانی می‌گیرد.

وی تاکید کرد: خرید شارژ از بالاترین آمار سرقت در فضای مجازی برخوردار است. هموطنان برای استفاده از خدماتی مثل شارژ به جای جستجوی کلید واژه‌ها به سایت‌های معتبر مراجعه کنند.

گودرزی درباره کلاهبرداران بورسی گفت: بورس و سامانه سجام در ابتدا مکانی برای سرقت‌های متنوع بود و پلیس فتا موفق به دستگیری چندین نفر از اعضای باند‌های کلاهبرداری شد. ما تاکید می‌کنیم هموطنان تا قبل از ورود به بازار بورس، آگاهی‌های لازم را کسب کنند. بسیاری از افراد بدون آگاهی و تنها برای درآمدزایی وارد کار جدیدی می‌شوند و کار‌های خود را به شخص ثالث واگذار می‌کنند که این اتفاق خود بستر بسیاری از جرایم اقتصادی است.

رئیس پلیس فتای تهران تاکید کرد: پلیس فتا در کنار مردم قرار دارد و در صورت مشاهده تخلفات با همکاری قوه قضاییه در دستگیری مجرمان کوتاهی نمی‌کند.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: رئیس پلیس فتای تهران جرایم اقتصادی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقاء امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا  ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است ، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح ، مهمات ، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی ؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی