Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر خواب بدی داشته‌اید، ممکن است صبح روز بعد بخواهید با معده خالی آن را با یک قهوه سیاه قوی جبران کنید، اما بهترین زمان برای نوشیدن قهوه چه زمان است؟

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، گاهی پیش می‌آید که خواب شبانه سختی داشته باشیم و تنها چیزی که می‌توانیم در مورد آن فکر کنیم، تهیه یک فنجان قهوه سیاه خیلی قوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط احساس می‌کنیم که به کافئین اشتیاق داریم، اما اکنون بر اساس نتایج یک مطالعه جدید به نظر می‌رسد که کمی بیشتر انتظار کشیدن می‌تواند بهترین کار برای متابولیسم بدن باشد.

محققان مرکز تغذیه، ورزش و متابولیسم در دانشگاه "بث"(Bath) در انگلیس دریافته‌اند که چگونه نوشیدن قهوه اول صبح بعد از یک خواب شبانه بد ممکن است بیشتر برای سوخت و ساز بدن ما ضرر داشته باشد تا سود.

قبل از صبحانه قهوه ننوشید

همانطور که این مطالعه نشان می‌دهد، یک خواب شب ناخوشایند به سیستم متابولیکی شما آسیب زیادی نمی‌رساند، اما نوشیدن یک فنجان قهوه بعد از بیدار شدن از خواب ممکن است این کار را انجام دهد.

کنترل سطح قند خون به ما کمک می‌کند تا از پیشامد شرایط خاصی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی جلوگیری کنیم. با این حال، این مطالعه جدید نشان داد که نوشیدن قهوه به عنوان اولین کاری که بعد از خواب بد شبانه انجام می‌دهیم، ممکن است اثرات منفی بر سطح قند خون ما داشته باشد.

این تیم یک نظرسنجی روی ۲۹ شرکت کننده زن و مرد سالم انجام داد که تحت سه آزمایش مختلف قرار گرفتند و همانطور که مطالعه توضیح می‌دهد: در یک آزمایش از شرکت کنندگان که خواب شبانه عادی را پشت سر گذاشته بودند، خواسته شد هنگام بیدار شدن از خواب یک نوشیدنی شیرین مصرف کنند.

در آزمایش دیگر، از شرکت کنندگان که خواب شبانه بدی را تجربه کرده بودند( چرا که محققان هر ساعت آنها را به مدت پنج دقیقه بیدار می‌کردند) خواسته شد تا پس از بیدار شدن از همان نوشیدنی شیرین استفاده کنند.

در آزمایش سوم، شرکت کنندگان همان اختلال خواب را تجربه کردند (یعنی در طول شب هر ساعت ۵ دقیقه بیدار شده بودند)، اما این بار ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از مصرف نوشیدنی شیرین، یک قهوه سیاه قوی نوشیدند.

در هر سه حالت، پس از مصرف نوشیدنی شیرین، نمونه‌هایی از خون افراد که نشان دهنده میزان کالری دریافتی در یک صبحانه معمولی است، جمع آوری شد.

"هری اسمیت" محقق ارشد این مطالعه گفت: نتایج نشان می‌دهد که یک شب خواب بد به تنهایی باعث کاهش قند خون و پاسخ انسولین به نوشیدنی‌های شیرین در مقایسه با یک شب خواب معمولی که برای بسیاری از ما آرامش بخش است، نمی‌شود.

وی افزود: با این حال، شروع روز پس از یک خواب بد شبانه با یک قهوه غلیظ تا حدود ۵۰ درصد بر روی متابولیسم گلوکز تأثیر منفی دارد.

پروفسور "جیمز بتس" سرپرست این مطالعه توضیح داد: بهتر است اگر احساس نیاز به نوشیدن قهوه می‌کنیم، ابتدا صبحانه بخوریم و بعد، قهوه بنوشیم و این گونه متابولیسم بدن خود را بهبود ببخشیم. دانستن و رعایت این امر می‌تواند برای همه ما فواید مهمی در بر داشته باشد.

این تیم قصد دارد مطالعات بیشتری در مورد چگونگی تاثیر خواب بر متابولیسم ما انجام دهد و به عنوان مثال به تحقیق در مورد این موضوع بپردازد که ورزش چگونه می‌تواند به مقابله با اثرات منفی اختلال خواب بر سیستم متابولیک ما کمک کند.

این مطالعه در مجله Nutrition بریتانیا منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قهوه خواب بی خوابی صبحانه نوشیدنی شیرین نوشیدن قهوه خواب شبانه خواب بد خواب شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۲۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرمرد ۸۵ ساله قربانی سرقت‌های سمی شد

سارقی که با مسموم کردن افراد کهن سال اموال آن ها را در هسته مرکزی مشهد به سرقت می برد،پیرمردی را با نوشیدنی های سمی به قتل رساند.

به گزارش خراسان، ماجرای سرقت های سمی هنگامی در خیابان های اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) لو رفت که چند نفر از افراد کهن سال طعمه جوانی شدند که به آن ها نوشیدنی سمی تعارف کرده بود. طولی نکشید که در میان سرقت های مذکور پیرمردی حدود 85 ساله نیز بر اثر نوشیدنی های سمی وضعیت وخیمی پیدا کرد و به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد انتقال یافت اما او بر اثر عوارض ناشی از این نوع نوشیدنی در حالی به کما رفت که اموالش نیز مورد دستبرد قرارگرفته بود.

از سوی دیگر اقدامات درمانی برای نجات پیرمرد به نتیجه نرسید واو جان خود را از دست داد. این اقدامات تبهکارانه در حالی رخ می داد که با دستور قاضی شعبه 301 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد،تلاش گسترده ای از سوی نیروهای انتظامی برای دستگیری عامل یا عاملان سرقت های سمی آغاز شده بود و عوامل انتظامی موفق شدند سارق مذکور را در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.

 با هماهنگی های قضایی،بررسی های تخصصی درباره جنایت سمی ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • پیرمرد ۸۵ ساله قربانی سرقت‌های سمی شد
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • عادت عجیب زرافه‌ها در خوابیدن؛ زرافه چطور می‌خوابد؟
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن