Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزمره هایمان با ویروس کرونا عجین شده و هر از چندگاهی به دلیل عدم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از سوی برخی و ازطرف دیگر ناچار بودن به ادامه زندگی، آمار مبتلایان و مرگ و میرها افزایش یافته است. در همین شرایط برخی از کارگاه ‌های تولیدی و شرکت ها تدابیری را برای جلوگیری از شیوع این بیماری اتخاذ کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بسیاری از کارگاه‌ها، کار را به منزل کارگران منتقل کرده اند و عده ای دیگر از کارفرمایان نیز دور کاری را در دستور قرار داده اند. اما در این بین مسئله ای تعجب ما را برانگیخت. برخی از کارفرمایان واحدهای تولیدی و شرکت های خصوصی گفته اند که بازرسان سازمان تأمین اجتماعی به کارگاه‌ها سرکشی می‌کنند و به دلیل عدم حضور نیروها کارگاهها را فاقد فعالیت می نامند و این اقدام درحالی است که طی مدت اخیر به دلیل گسترش ویروس کرونا بسیاری از کارگاه‌ها ظرفیت نیروهایشان را به نصف یا یک سوم کاهش دادند و تعدادی از نیروها نیز به دلیل ابتلا به کرونا مرخصی گرفته اند. «پایگاه خبری افکارنیوز» در این باره با یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به گفت وگو پرداخت.

* در قانون رفع موانع تولید دولت را موظف کردیم که میزان سرکشی عوامل دولتی به واحدهای تولیدی بخش خصوصی را به حداقل برساند

علی‌اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در واکنش به این مسئله در گفت و گو با افکارنیوز گفت: متأسفانه یکی از عناصر جدی که اکنون در دولت وجود ندارد، هماهنگی است. به نظر من دولتی به معنای ماهوی که باید نقش راهبردی هماهنگ‌سازی داشته باشد نداریم. اکنون در شرایط سخت بهترین عنصر برای عبور از مشکلات، هم‌افزایی و همگرایی است که باید بین بخش‌ها باشد اما این‌چنین نیست.

وی افزود: ما در قانون رفع موانع تولید دولت را موظف کردیم که میزان سرکشی‌های عوامل دولتی را به واحدهای تولیدی بخش خصوصی به حداقل کاهش دهد. اما این کار به‌هیچ‌وجه به‌صورت عمومی انجام‌نشده است و ازقضا شاهد هستیم که از صنف‌های خصوصی مختلف به بهانه‌های گوناگون سرکشی و مشکل ایجاد می‌کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی خاطرنشان کرد: دولت خودش باید گره‌ گشای تولید باشد و چرخ کارگاه‌ها را بچرخاند اما اکنون چوب لای چرخ تولید و اصناف می‌گذارد و قانون را نیز نقض می‌کند.

عنابستانی ادامه داد که در شرایط فعلی بسیار بدیهی است که واحدهای مختلف کارگری و تولیدی ابتکار عمل به خرج دادند و بخشی از کارهایشان را به‌ صورت غیرحضوری انجام می‌دهند. حتی بنده کارگاه‌های متعددی می‌شناسم که کار تولیدی خود را به منازل کارگرانشان منتقل کردند تا کمتر به ساختار محیط کار مراجعه کنند و گسترش ارتباطات باعث افزایش بیماری کرونا نشود.

دولت؛ چوب لای چرخ تولید می گذارد

وی تأکید کرد: این‌ها تدابیری است که واحدهای بخش خصوصی انجام دادند و تأمین اجتماعی نیز باید حتماً این مسئله را در نظر بگیرد و دولت به این تدابیر احترام بگذارد. اگر دولت به بخش خصوصی کمک و از آن‌ها حمایت نمی‌کند دست‌کم نباید در شرایط کرونایی چوب لای چرخ آن‌ها بگذارد.

این عضو کمیسیون اجتماعی اظهار داشت: اگر یک واحد تولیدی کار را به منزل منتقل کرده یا کارها را به ‌صورت شیفتی می‌گذراند، سازمان تأمین اجتماعی باید این ساختار را در روزهای کرونایی جزء کار حساب کند و نباید  کسانی که حضور ندارند را از لیست کارگران آن واحد صنفی حذف و یا کارگاه را جریمه و فاقد فعالیت اعلام کند .

عنابستانی اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی باید آئین‌نامه‌ای مخصوص را تدوین کند و بر اساس شرایط موجود تصمیمی به‌ روز بگیرد. بنده نیز حتماً این مسئله را پیگیری می‌کنم بلکه این مشکل برطرف شود.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا کارگاه سازمان تأمین اجتماعی مجلس شورای اسلامی دولت سازمان تامین اجتماعی اصناف نماینده مجلس کرونا بازرسی تامین اجتماعی کمیسیون اجتماعی تأمین اجتماعی چوب لای چرخ بخش خصوصی کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی اسلامی معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: علاوه بر این پرداخت، در هفته جاری نیز ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شده بود.

اسلامی با سپاس از همراهی و همکاری کلیه ارائه‌دهنگان خدمات سلامت به‌ویژه مراکز دانشگاهی در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تأمین منابعی که توسط همکاران انجام شده، در روز چهارم اردیبهشت ماه ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان واریز شد. این پرداخت بابت مطالبات مراکز دانشگاهی شامل مراکز پاراکلینیک، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های ویژه دانشگاهی و نیز بیمارستان‌های دانشگاهی در سراسر کشور انجام شد. همچنین در همین هفته ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، وی افزود: فرایند پرداخت مطالبات مراکز طرف‌قرارداد در بخش سلامت فرایندی مستمر است و سایر مطالبات رسیدگی‌شده مراکز طرف قرارداد نیز در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کنعانی: آمریکا به مطالبات قانونی دانشجویان احترام بگذارد