Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بازدید از زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان شفت و نشست با مسئولان این شهرستان کمتر توسعه‌یافته بر ضرورت استقرار تجهیزات پزشکی و توسعه اقدامات حوزه سلامت تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛  پیش از ظهر امروز دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان به همراه معاونین و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه از زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهرستان کمتر توسعه‌یافته و محروم شفت بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شهرستان کمتر توسعه‌یافته شفت

هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابتدا در بیمارستان 32 تخت خوابی شفت حضور یافت و از بخش‌های مختلف درمانی و بستری آن بازدید کردند.

دکتر سالاری همچنین به همراه معاونین و مدیران ستادی به مرکز جامع سلامت شهری شماره 2 شفت حضور یافت و ضمن بررسی بخش‌های خدماتی آن مرکز مشکلات موجود را احصا و برای رفع آن‌ها تصمیماتی را اتخاذ کرد.

هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان پس از بازدیدهای میدانی در جلسه شورای سلامت شفت حاضر شدند و با مسئولان شهرستان طی نشستی مشکلات زیرساختی بخش بهداشت و درمان را بررسی و مواردی را جهت رفع مشکلات و چالش‌های آن‌ها تصویب کردند.

توسعه و تجهیز بخش بهداشت و درمان شفت ره‌آورد رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شفت

دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در این نشست با اشاره به وضعیت این دانشگاه طی یک سال گذشته، اظهار کرد: بیش از یک سال و دو ماه است که دانشگاه را تحویل گرفته و از همان موقع تاکنون با دو‌ بحران برف و کرونا مواجه شده‌ایم که علاوه بر آن‌ها تشدید تحریم‌ها نیز شامل حال ما شده است.

وی با بیان اینکه نخستین محور عملکرد ما در دانشگاه پیگیری مستمر برای توسعه زیرساخت‌های درمانی و همچنین پرداخت مطالبات پرسنلی و غیر پرسنلی بوده، افزود: بدهکاری بالا در دانشگاه علوم پزشکی گیلان انگیزه را در نیروهای صف، ستاد، پیمانکار و کادر سلامت گرفته بود اما اکنون نیمی از بدهی بالای ۶۷۰ میلیارد تومانی این حوزه پرداخت‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه کمبودهای عدیده در بخش زیرساخت‌های دانشگاه وجود داشت که نمونه آن کمبود CT اسکن بود، خاطرنشان کرد: تاکنون 6 دستگاه CT اسکن وارد گیلان شده و در تلاشیم تا 6 دستگاه دیگر نیز به بیمارستان‌های دولتی گیلان اضافه شود.

دکتر سالاری با بیان اینکه باید در جهت پیشبرد امور از تمامی ظرفیت‌های ملی و استانی بهره گرفت، تصریح کرد: تمام امکانات و تجهیزاتی که در گیلان طی یک سال اخیر اضافه‌شده و افزایش انگیزه‌ای که امروز در سطح دانشگاه شاهد آن هستیم، مرهون تلاش‌ها و پیگیری‌های هیئت‌رئیسه دانشگاه و مساعدت‌های سازمان برنامه‌وبودجه، مقام عالی وزارت بهداشت و همچنین تلاش‌های نیروهای مسلح از جمله نزاجا بوده است.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی‌های حوزه سلامت استان به‌ویژه در شهرستان‌های غرب گیلان، گفت: همان‌گونه که زیرساخت‌های بهداشت و درمان در گیلان عقب‌مانده است، شهرستان شفت نیز نسبت به آن بسیار عقب مانده تر است، ازاین‌رو  در هر بازه زمانی که تجهیزاتی در استان تقسیم شده بر اساس شاخص ها و کمبودهای شهرستان ها انجام شده و در این خصوص سهم شهرستان های محروم به ویژه شفت و فومن ویژه‌تر دیده‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید توجهات دانشگاه به شفت در جهت افزایش خدمات زیرساختی و زیربنایی خبر داد و گفت: در حال حاضر متخصص بیهوشی و متخصص جراحی به شفت اختصاص‌یافته و به‌زودی در این شهرستان خدمات جراحی عمومی و زنان و زایمان ارائه خواهد شد تا از ارجاع نامتعارف بیمار به مرکز استان و یا بیمارستان‌های هم‌جوار کاسته شود.

دکتر سالاری با بیان اینکه علیرغم گسیل توجهات به بیمارستان امام رضا(ع) شفت، این بیمارستان ضریب اشغال تخت پایینی دارد، گفت: انتظار ما این است اشغال تخت در شفت باوجود پزشکان متخصص بیشتر شود و بیماران شهرستان در این بیمارستان درمان شوند.

وی بر لزوم فراهم آوردن قطعه زمینی در منطقه امامزاده ابراهیم(ع) شفت تأکید کرد و گفت: با توجه به نیاز منطقه امامزاده ابراهیم و همچنین گردشگرپذیربودن آن لازم است یک مرکز بهداشتی در آن منطقه به جهت رفاه حال ساکنین و گردشگران راه‌اندازی شود و دانشگاه آمادگی دارد تا در صورت اختصاص زمین این پروژه را اجرایی کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه طی یک سال اخیر امکانات و تجهیزات پزشکی به شفت اختصاص‌یافته، گفت: دو دستگاه الکتروشوک دیگر نیز امروز به شفت اختصاص‌یافته و بنده آمادگی دارم با توجه به محدودیت‌های حاکم در این شهرستان نیازهای بهداشتی و درمانی آن بیش‌ازپیش رفع شود.

دکتر سالاری همچنین در پایان ضمن تشکر از فرماندار شفت به‌عنوان رئیس شورای سلامت این شهرستان در طول دوران کرونا، از وی خواست همچون گذشته با هماهنگی و ساماندهی توان خیران، منابع حاصله را در جهت رفع نیازمندی‌ها حوزه بهداشت و درمان به کار بگیرد.

افزایش زیرساخت‌های حوزه سلامت در شفت ضرورت دارد

مهندس سید محسن موسوی، فرماندار و رئیس شورای سلامت شهرستان شفت نیز در این نشست مشترک ضمن تقدیر از پیگیری‌های مجدانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌ویژه ایام کرونا، اظهار کرد: پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی یک سال اخیر مشهود بوده و تلاش شبانه روزی کادر سلامت نیز طی این دوران قابل‌توجه و قابل‌تحسین است.

وی به وضعیت زیرساخت‌های بهداشت و درمان شهرستان شفت اشاره کرد و افزود: ۸۰ درصد جمعیت شفت در روستاها ساکن هستند و لازم هست به زیرساخت‌های حوزه سلامت در آن با توجه به گردشگر پذیر بودن شهرستان بیش‌ازپیش توجه شود.

فرماندار شفت با اشاره به کمتر توسعه‌یافتگی شفت و لزوم توجه دستگاه‌های اجرایی و خدماتی به آن، گفت: انتظار است شفت با توجه به اینکه جز 31 شهرستان کمتر توسعه‌یافته محسوب شده در حوزه بهداشت و درمان نیز از عنایت و امکانات علوم پزشکی بیشتر بهره‌مند شود.

مهندس موسوی به بیمارستان 32 تخت خوابی شفت و مشکلات موجود در آن اشاره کرد و گفت: آمار آسیب پذیران بالا در بیمارستان شفت نشان می‌دهد فقر امکانات ازجمله ICU و همچنین نیروی انسانی در این شهرستان وجود دارد.

رئیس شورای سلامت شفت با بیان  اینکه مراکز بهداشتی در سطح دهستان‌های شهرستان ۲۴ ساعته فعال نیستند، گفت: بیماران این شهرستان با پراکندگی جمعیت حاکم در آن اگر شب‌هنگام بیمار شوند ناچارند به مرکز شهر شفت مراجعه و خدمات درمانی را بگیرند.

فرماندار شفت از آمادگی شهرستان به جهت فراهم کردن زیرساخت‌ها در حوزه سلامت خبر داد و گفت: در بخش احمدسرگوراب زمینی از سوی یکی از خیران در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرارگرفته و برای احداث یک مرکز درمانی و آموزشی جامع مهیا است.

مهندس موسوی با اذعان به اینکه خدمات دولت درزمینه بهداشت و درمان به شفت قابل‌توجه است، گفت: بخشداران در شهرستان آمادگی دارند هر امکاناتی که لازم است را برای افزایش زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی مهیا کنند و در این زمینه آمادگی کامل وجود دارد.

رئیس شورای سلامت شفت همچنین در پایان مطالباتی را در جهت افزایش زیرساخت‌های بهداشت و درمان اعم از نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و تشخیصی و همچنین فعال کردن ظرفیت موجود در این حوزه تأکید کرد.

ضریب اشغال تخت بیمارستان شفت کمتر از 20 درصد است

دکتر انوش دهنادی مقدم، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست با اشاره به پایین بودن ضریب اشغال تخت در بیمارستان امام رضا(ع) شفت، اظهار کرد: در حوزه سلامت توزیع امکانات بر مبنای جمعیت و ضریب اشغال تخت بوده اما این ضریب  در بیمارستان شفت بین ۱۷ تا ۲۰ درصد است.

وی با اشاره به نیاز شهرستان مبنی بر راه‌اندازی بخش جراحی، افزود: بخش جراحی شفت به‌زودی راه‌اندازی می‌شود و به زودی یک پزشک جراح به همین منظور در بیمارستان مستقر خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان‌های با جمعیت بالای یکصدهزار نفر پیش‌بینی‌شده، گفت: راه‌اندازی دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان‌های ۳۲ تختخوابی که جمعیت پایینی دارند و اشغال تخت آن‌ها نیز کم است مقرون‌به‌صرفه نیست نه اینکه در این نوع از بیمارستان‌ها اکسیژن برای بیماران وجود نداشته باشد.

دکتر دهنادی مقدم با بیان اینکه باید از پزشکان متخصص در شهرستان‌های هم‌جوار استفاده و در جهت ارائه خدمات درمانی به مردم شفت بهره گرفت، گفت: در بیمارستان‌هایی که متخصص خاصی حضور ندارد بیمارستان معین جغرافیایی باید امکانات و خدمت موردنظر را به بیماران شهرستان هم‌جوار و فاقد پزشک ارائه کند.

وی در تشریح دلیل پایین بودن ضریب اشغال تخت در بیمارستان شفت نیز بیان کرد: مردم تصور می‌کند همان خدمت را اگر در مرکز استان دریافت کنند به نفعشان است هر جند در برخی از مواقع ضعف در ارجاع غیرحرفه‌ای بیمار به بیمارستان‌ها است.

فعالیت دو داروخانه شبانه‌روزی در شفت

دکتر سرودی، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه از سال ۹۲ داروخانه شبانه‌روزی در شهر شفت دایر شده، اظهار کرد: علاوه بر یک واحد داروخانه شبانه‌روزی در شهر شفت داروخانه بیمارستان نیز فعال هست و علاوه بر بیماران بستری به بیماران سرپایی نیز خدمت ارائه می‌کند.

وی افزود: گرچه داروخانه مستقر در بیمارستان سود ده نیست اما همچنان به‌عنوان یک داروخانه شبانه‌روزی فعالیت می‌کند تا مردم به‌ناچار به خارج از بیمارستان مراجعه نکنند.

بیمارستان شفت زیان ده است

دکتر سلیمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت نیز در این نشست با ابراز خرسندی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مقایسه با سایر استان‌ها، اظهار کرد: در چندین استان به‌عنوان مدیر فعالیت کرده‌ام اما پاسخگویی و دسترسی مدیران شهرستان‌ها به مسئولان علوم پزشکی گیلان نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است.

وی با بیان اینکه به سبب شیوع کرونا با ریزش ورودی به بیمارستان‌ها و همچنین کاهش درامد آن‌ها روبرو هستیم، افزود: اضافه‌کار و کارانه پرسنلی در دوره کنونی نسبت به یک سال گذشته بهبودیافته و علاوه بر آن زمان پرداخت کارانه و اضافه‌کار بسیار کوتاه شده است.

رئیس بیمارستان 32 تخت خوابی شفت با اشاره به تراز منفی درآمدی در بیمارستان شفت، گفت: درآمد بیمارستان نسبت به هزینه‌های آن یک‌سوم بوده در حالی که دانشگاه تمامی هزینه های این بیمارستان را به طروق مختلف تامین نموده است.

دکتر سلیمانی با بیان اینکه وضعیت درآمدی بیمارستان شفت نسبت به گذشته بهبودیافته، افزود: پزشکان متخصص طی یک سال اخیر به شفت تخصیص‌یافته و این مسئله علاوه برافزایش رضایتمندی مردم موجب افزایش درآمد نیز شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرستان شفت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه علوم پزشکی گیلان شهرستان کمتر توسعه یافته داروخانه شبانه روزی زیرساخت های بهداشت رئیس شورای سلامت بیمارستان شفت نیز در این نشست بهداشت و درمان ضریب اشغال تخت طی یک سال اخیر بیمارستان ها شهرستان شفت دکتر سالاری راه اندازی شهرستان ها زیرساخت ها حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند