Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان جانشین رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان در امور اجتماعی گفت: در حال حاضر خیریه‌های سلامت استان باید شیوه‌های نوین را جایگزین شیوه‌های قدیمی کنند.

مقتدا شعوری شامگاه دیروز (۳۰ مهرماه) در نشست خبری که به‌ صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه در حوزه سلامت و پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در استان زنجان نیازمند کمک‌های خیرین و زنجانی‌ها هستیم، اظهار کرد: اکنون در حال آماده‌سازی ۲۰۰ تخت بیمارستانی برای بیمارستان‌های استان هستیم که برای تامین تجهیزات و امکانات آن به مشارکت مردم نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم و خیرین به حوزه سلامت استان، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تا پایان شهریورماه حدود ۸ میلیارد تومان کمک‌های مادی و تجهیزاتی توسط مشارکت مردمی و خیران به حوزه سلامت استان برای مبارزه با بیماری کرونا کمک شد و در ساخت بخش‌های مختلف درمانی نیز کمک‌های شایانی را شاهد بودیم.

این مسئول با بیان اینکه مجوز فعالیت خیریه‌ها از سوی نهادهای مختلفی از جمله استانداری، اداره‌کل ورزش و جوانان، بهزیستی و نیروی انتظامی صادر می‌شود، تصریح کرد: گفتنی است نظارت کامل از سوی نهادهای مذکور بر فعالیت خیریه‌ها اعمال می‌شود.

جانشین رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان در امور اجتماعی با بیان اینکه اکنون باید در خیریه‌های سلامت استان از شیوه‌های مدرن استفاده کنند تا پاسخ‌گوی نیازهای جامعه باشد، ادامه داد: حضور نخبگان و صاحب‌نظران در خیریه‌های استان کمک شایانی به رفع سریع نیازهای مردم در حوزه سلامت می‌کند.

شعوری با اشاره به اینکه زنجان بهشت خیرین است، اظهار کرد: با توجه به همایش‌های ملی برگزار شده در استان زنجان طی دو سال گذشته و بازخوردهای آن نشان‌دهنده اتفاق‌های بزرگ رخ داده در حوزه سلامت زنجان بوده ولی نمی‌توان گفت فعالیت خیران در حوزه سلامت ایده‌آل است، زیرا شروع هر کاری با مشکلات و کاستی‌هایی همراه است.

وی با تاکید بر اینکه خیریه‌ها باید در زمینه جذب منابع مالی شفاف عمل کنند و متناسب با آن نیز باید نظارت شود، افزود: گفتنی با توجه به اینکه استانداری زنجان و سایر دستگاه‌های اجرایی استان بر موضوع فعالیت‌های جذب مالی خیریه‌ها در اتاق شیشه‎ای دارند ولی تاکنون این طرح به مرحله اجرا نرسیده است.

گفتنی است، دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان برنامه عملیاتی خود را در کارگروه سلامت و امنیت غذایی ارائه داده و آماده اجرای آن است ولی برای فراهم کردن زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز حوزه سلامت استان خیرین می‌توانند این موضوع را سرعت دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان خیریه حوزه سلامت استان زنجان سلامت استان خیریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ورزش زورخانه ای و پهلوانی-زنجان
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • یک قرن سنندج در قاب تصویر
  • دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج برپا می‌شود
  • دمای هوا در مناطقی از زنجان به زیر صفر رسید
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • توقف شیب نزولی فرزندآوری در زنجان