Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، ضمن تقدیر از واقفان و کسانی که دغدغه حل مشکلات اجتماعی را دارند، گفت: وقف هایی که تاکنون صورت گرفته از ۱۹۸ هزار موقوفه می گذرد و میزان رقباتش به یک میلیون و ۴۲۰ هزار رقبه می‌رسد و در همایش «یاوران وقف» نیز سعی شد از برخی واقفین جدید که برای ایتام و نیات دیگر مانند توسعه علم، تأمین دارو و درمان و حوادث غیر مترقبه وقف کرده بودند، تجلیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به ارتقای کمی و کیفی موقوفات اظهار کرد: تاریخچه وقف به قدیم‌الایام و به صدها سال قبل بازمی‌گردد و بیش از ۸۰۰ سال در ایران سابقه دارد. مثلاً وقف ربع رشیدی که یک مجموعه علمی بوده است، تاریخچه ای بسیار قدیمی دارد.

حجت الاسلام خاموشی عنوان کرد: برگزاری مراسمی مانند همایش «یاوران وقف» و هفته گرامیداشت وقف برای این است که نسبت به توسعه و ترویج وقف در جامعه کار کنیم. وقف درواقع یک پرچمی است که پرچم‌داران خاص خود را دارد، خیلی ها این کار را انجام می دهند، شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از این واقفان بوده و علاوه بر این، به نام او و پس از او در شهرستانهای مختلف وقف‌هایی صورت گرفته است، بنابراین وقف در فرهنگ مردم ما و در تدین و هویت دینیشان جا دارد.

وی با بیان اینکه وقف می تواند در پیشرفت اجتماعی، فرهنگی وعلمی جامعه و رفع محرومیت و کمک به مردم اثرگذار باشد، افزود: کارکرد تخصصی در این زمینه بسیار مهم است، ما باید نگاه کنیم که در کدام جنبه مردم نیاز دارند، مثلاً امروز که بیماری کرونا در جامعه شیوع پیدا کرده، اگر نسبت به ساخت و تولید واکسن کرونا از سوی هر بخش و نهادی، اقدامی صورت پذیرد، سازمان اوقاف حاضر به همکاری است و در زمینه درمان بیماران مبتلا به کرونا نیز تمام زیرساختهای این سازمان در خدمت وزارت بهداشت و درمان است و در حال خدمات دهی هستیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: به نظر می رسد که نیازهای هر زمان تعیین کننده نوع حمایت خیرین و پشتیبانی سازمان اوقاف است و امروز که تحریم مطرح است اگر شرکت دانش بنیانی، پیشنهادی ارائه دهد، سازمان اوقاف در بخش تجاری سازی با آن شرکت همکاری های لازم را خواهد کرد، یعنی موقوفات متعدد را می توانیم در خدمت شراکت با آنها قرار دهیم و اخیراً در تولید موتور سیکلت برقی، انتقال جنین، زنجیره تولید مواد غذایی و تجهیزات پزشکی اقداماتی صورت گرفته که به مرور زمان تجاری سازی آنها را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

وی در رابطه با سازوکارهایی که برای ایجاد شفافیت در حوزه وقف در این سازمان در نظر گرفته شده است، گفت: شفاف سازی در ورود سرمایه و پول به این سیستم، حسابرسی دقیق از موقوفات و ارائه مفاصا حسابهای با دقت بالا توسط اداره تحقیق به شفافیت در این حوزه کمک می کند که تمام این مراحل را در سازمان طی می کنیم.

خاموشی عنوان کرد: وقف اصولاً تابع نیت واقف است، مثلاً واقف محترم می تواند ساختمانی برای مدرسه اختصاص دهد، حال می تواند این مدرسه ویژه دختران یا پسران باشد یا ویژه ایتام باشد، بستگی به نیت واقف دارد.وقف، نیت خیری است که واقف محترم با وقف کردن، رابطه مالکانه خود را از وقف قطع و به نیت معطوف می‌کند. حال ممکن است تولیت تعیین کند یا اینکه سازمان اوقاف متصدی می شود و موقوفه را اداره کند.

کد خبر 5055381

منبع: مهر

کلیدواژه: سید مهدی خاموشی سازمان اوقاف و امور خیریه وقف سازمان اوقاف و امور خیریه معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امام رضا ع ویروس کرونا شبکه چهار سیما سازمان سمت رضا داوری اردکانی تمدن اسلامی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات مرکز فرهنگی شهر کتاب درگذشت چهره ها غلامعباس توسلی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی سازمان اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها