Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی گفت: طرح پرداخت یارانه کالا‌های اساسی باید به طور ویژه شامل کارگران، بازنشستگان و گروه‌های آسیب پذیر و نیازمند شود

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: فتح اله بیات با اشاره به طرح پرداخت یارانه کالا‌های اساسی اظهار کرد: در این طرح گروه‌های هدف مورد تاکید هستند و طبعا افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که حداقل‌ها را دریافت می‌کنند مستحق کمک هستند و باید در این طرح قرار گیرند، اما کارگران و بازنشستگان هم به عنوان بخشی از حقوق بگیران حداقلی که در شرایط امروز از وضع معیشت چندان مناسبی برخوردار نیستند باید در این طرح به طور ویژه دیده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نمی‌گوییم کارگران در سطح مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند، ولی قدرت خرید خانوار‌های کارگری به شکلی کاهش یافته که حقیقتا به حمایت معیشتی نیاز دارند، چون حقوقی که همان اول سال اضافه کردیم تحت تاثیر نوسان نرخ ارز و افزایش هزینه‌ها محو شد و اثر خود را از دست داد.

گروه‌های مستحق دریافت یارانه کالای اساسی

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی علاوه بر بازنشستگان و کارگران، از زنان سرپرست خانوار، کارگران فصلی و روزمزد و از کار افتادگان و بیکاران فاقد درآمد به عنوان گروه‌هایی که مستحق دریافت یارانه کالا‌های اساسی هستند یاد کرد و افزود: علیرغم تصمیماتی که برای بالا بردن قدرت معیشت گرفته می‌شود و دولت تلاش می‌کند تا بار افزایش هزینه‌ها را از دوش اقشار ضعیف و آسیب پذیر بردارد، تورم و نوسانات نرخ ارز روی این تصمیمات تاثیر می‌گذارد و اجازه نمی‌دهد افراد ضعیف از عواید آن بهره‌مند شوند.

تامین منابع طرح از محل مالیات‌ها و هدفمندی یارانه‌ها

بیات در عین حال به منابع اجرای طرح یارانه کالا‌های اساسی اشاره کرد و گفت: دولت باید از محل منابع هدفمندی یارانه ها، دارایی‌های خود و مالیات‌ها برای این طرح اختصاص بدهد و نباید از محل منابع سازمان تامین اجتماعی که حق الناس و متعلق به کارگران و کارفرمایان است برای این منظور برداشت شود.

وی گفت:متاسفانه زمزمه‌هایی می‌شنویم که قرار است از منابع تامین اجتماعی برای تامین اعتبار مورد نیاز این طرح استفاده شود و این پذیرفتنی نیست، چون تامین اجتماعی سازمانی غیردولتی است و نزدیک به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است؛ به جای برداشت منابع باید از سازمان تامین اجتماعی که به لحاظ درآمدی شکننده شده حمایت کنیم.

این مقام مسئول کارگری افزود: بعد از سی سال سبد معیشت کارگران و بازنشستگان یک سوم نیازهایشان را تامین نمی‌کند لذا اینکه بخواهیم از منابع سازمان برداریم و با آن به کارگران و بازنشستگان و دیگر اقشار یارانه کالایی بدهیم، قابل توجیه نیست.

بیشتر بخوانید: درخواست فرمانده مقابله با کرونای تهران برای منع سفر و اعمال جریمه در تعطیلات پایان هفته

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: یارانه کالاهای اساسی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یارانه کالاهای اساسی یارانه کالا های اساسی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران؛ جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیر فنی
  • جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیرفنی
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند