Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ بازوند, استاندار کرمانشاه راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی را کار ارزشمندی دانست و گفت: چرا که صنعت و صنعتگران احساس می کنند دولت به دنبال حل مشکلات آنها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز , هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه  عصر امروز در بیست و ششمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه اظهار داشت:  تحریم های ظالمانه و شرایط کرونا موجب شده تا کشور از نظر اقتصادی در شرایط مطلوبی نباشد که این مهم نیازمند کار شبانه روزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه با اشاره به حضور رزم حسینی به عنوان وزیر صمت، افزود: باید از این حضور نهایت استفاده را ببریم چرا که در گذشته بررسی مصوبات استانها در ستاد ملی تسهیل گاهی تا هفت ماه به طول می انجامید و در برخی موارد هم عملی نمی شد اما در حال حاضر این مهم به مدیران جهادی و با تجربه محول شده است که می تواند گامی مهم در این زمینه باشد.

مدیر ارشد استان کرمانشاه با اشاره به راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی در استان عنوان کرد: وقتی صحبت از شبانه روزی بودن این مرکز می شود نشان دهنده تلاش شبانه روزی در کشور برای رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار است.

وی با بیان اینکه ممکن است این مرکز نقص هایی داشته باشد، ادامه داد: راه اندازی این مکان کار ارزشمندی است چرا که صنعت و صنعتگران احساس می کنند دولت به دنبال حل مشکلات آنها است.

بازوند خاطر نشان کرد: دستگاه های اجرایی باید توجه داشته باشند که نمایندگان خود در مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی را از میان افراد کارآزموده، مقتدر و صاحب اختیار انتخاب کنند تا بتوانند مشکلات را حل و فصل کنند  و اگر چنانچه گزارشی مبنی بر عدم ارائه خدمات مناسب این نمایندگان گزارش شود، خود مدیر کل و یا معاونان وی باید در این مرکز حضور پیدا کنند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه راه اندازی این مرکز تا مقداری حجم کار ستاد تسهیل را کاهش می دهد، اضافه کرد: باید از طریق صدا و سیما، رسانه ها، فضای مجازی، تبلیغات محیطی و ... اطلاع رسانی لازم به مردم در زمینه راه اندازی این مرکز صورت گیرد.

بازوند عنوان کرد: باید از روز دوشنبه شاهد راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی استان باشیم و به سمت حل مشکلات واحدها گام برداریم.

 

کارگروه تسهیل استان به بلوغ رسیده است

هدایت حاتمی عصر امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: کارگروه تسهیل استان به یک بلوغ رسیده است و تشکل ها و انجمن های استان نیز به خوبی پای کار هستند اما بسیاری از مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی به سرعت حل و فصل نمی شود.

معاون امور اقتصادی استاندار کرمانشاه افزود: عمده هدف راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی سرعت بالا در رسیدگی به واحدها و شکل گیری نظام ارجاعی مناسب است.

این مسئول خواستار افتتاح این مرکز طی فردا شد و گفت: این افتتاح  نشان دهنده این است که خدمات در روزهای تعطیل نیز ارائه خواهد شد و به فعالان اقتصادی این پیمان را می دهیم که برای رفع مشکلات از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

حاتمی با بیان اینکه عمده کار این مرکز بر عهده سازمان صمت، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جهاد کشاورزی است، ادامه داد:دستگاه های عضو کارگروه باید از زبده ترین و توانمندترین نیروها برای خدمت رسانی بهره گیرند چرا که این افراد باید ارجاع دهنده و پردازش کننده مشکلات باشند.

معاون استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: با ثبت مشکلات در سامانه معرفی شده برای واحدها خود دستگاه مربوط به دنبال رفع آن می رود که بسیار اثربخش خواهد بود و اگر احتیاج به همفکری فراتر از یک سازمان باشد در کارگروه مطرح خواهد شد.

وی بیان داشت: باید سعی شود مشکلات واحدها در کارگروه استانی حل و فصل شود و احتیاجی به ارجاع به کارگروه ملی نداشته باشیم.

محسن دارابی عصر امروز در بیست و ششمین کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه از راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی در استان خبر داد و اظهار داشت: در این راستا مشکلات و مسائل مربوط به واحدهای تولیدی بررسی و در حداقل مدت و کوتاهترین زمان ممکن بررسی و پاسخ داده خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: بر این اساس مکاتباتی با دستگاه های اصلی عضو کارگروه ستاد تسهیل استان صورت گرفته است و دستگاه ها نمایندگانی را برای آموزش به کارگروه معرفی کردند و طی هفته جاری آموزش های لازم در این زمینه ارائه شده است که ۹۵ درصد دستگاه های مرتبط نفرات خود را معرفی کردند.

این مسئول ادامه داد: سازمان جلسات سازمان صمت با ظرفیت ۷۰ نفر به عنوان مکان این مرکز شبانه روزی در نظر گرفته شده است که با توجه به شرایط کرونایی فضای مناسب و تجهیزات لازم را برای ۳۰ نفر فراهم کردیم و این آمادگی وجود دارد که طی فردا یا پس فردا افتتاح شود.

دارابی خاطر نشان کرد: ارزیابی عملکرد کارگروه ستاد تسهیل استان ها از این به بعد بر اساس سامانه خواهد بود و درخواست های لازم نیز باید در این سامانه ثبت و مورد بررسی و ارجاع قرار گیرند.

وی با بیان اینکه کارشناس مربوطه مشکلات واحدها را بررسی و به مجموعه آن اداره به منظور بررسی ارجاع می دهد، عنوان کرد: در صورت برطرف نشدن مشکلات به کارگروه استانی ارجاع و در صورت برطرف نشدن و نیاز به بررسی بیشتر در مرحله سوم به کارگروه ملی ارجاع داده می شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ادامه داد: آمادگی حضور شبانه روزی در این مرکز فوریت ها به منظور بررسی مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی و واحدهای تولیدی را داریم ضمن اینکه نمایندگان تمام دستگاه ها نیز وجود دارند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای تولیدی استاندار کرمانشاه رفع موانع تولید استان کرمانشاه مشکلات واحدها کارگروه تسهیل تسهیل استان ستاد تسهیل دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • اورژانس جاده مرگ شبانه‌روزی می‌شود!
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی