Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@21:18:17 GMT

ترامپ یا بایدن؟!

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۰۲۷۸

ترامپ یا بایدن؟!

نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه عنوان داشت: در دوران هر رئیس جمهور امریکا از جمهوری خواه و دموکرات، فشارهای گوناگونی را بر نظام و ملت ایران وارد کردند تا به آرزوهای شوم خود دست یابند؛ ولی شکست خوردند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام علی شیرازی نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در یادداشتی به بررسی انتخابات  آمریکاو برخی اظهارنظرها در خصوص پیروزی دو نامزد حزب جمهوری خواه و دموکرات این انتخابات پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن یادداشت نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه به شرح زیر است:

برای ملت ما دموکرات و جمهوری خواه تفاوت ندارد. برای ملت ایران حفظ دین و ارزش های الهی و انقلابی مهم است. 

بیش از چهل سال است که امریکا قدرت نفوذ خود در ایران را از دست داده است. از همان روز های نخست شکل گیری نظام اسلامی در ایران، تلاش امریکا برای نابودی جمهوری اسلامی ایران و بازگشت ایران به دوران قبل از انقلاب و سلطه ی مجدد استکبار جهانی بر کشورمان آغاز شد. 

در همه این سال ها و در دوران هر رئیس جمهور امریکا از جمهوری خواه و دموکرات، فشارهای گوناگونی را بر نظام و ملت ایران وارد کردند تا به آرزوهای شوم خود دست یابند؛ ولی شکست خوردند.

در دوران کارتر، قطعنامه های بسیاری را علیه کشورمان تصویب کردند، تحریم های اقتصادی ای علیه ایران وضع نمودند، پول ها و طلاهای ایران را که نزد بانک های امریکا بود بلوکه کردند، به طبس حمله نظامی نمودند، کودتای نقاب را طراحی کردند.

در عصر ریگان، تحریم های بازرگانی و تجاری را علیه کشورمان اعلام کردند، کشورهای دنیا را از فروش سلاح و تجهیزات نظامی به ایران منع نمودند، ‌کشورمان را در لیست کشورهای حامی تروریست قرار دادند، به کشتی ایران اجر و ناوچه های جوشن و سهند حمله کردند، هواپیمای مسافربری ایرباس را با موشک زدند و برای کشتن ملت ایران سلاح شیمیایی در اختیار رژیم بعث عراق قرار دادند.

در دوران کلینتون، تحریم های سخت تری با هدف جلوگیری از سرمایه گذاری ایران در صنعت نفت و گاز وضع کردند، صادرات ایران را با مشکلاتی مواجه نمودند، بیست میلیون دلار در اختیار مخالفان نظام قرار دادند و تلاش گسترده ای را برای بر هم زدن نظم مناسبات اقتصادی ایران با دیگر کشورها آغاز کردند.

در دوران بوش پدر و پسر، تحریم ها را تشدید کردند، ایران را در فهرست سیاه قرار دادند، برخی از بانک ها و شرکت های ایرانی را در لیست تحریم  قرار دادند و ایران را محور شرارت خواندند.

در عصر اوباما، از کشورهای جهان خواسته شد تا سریع به سوی تحریم های جدید ایران حرکت کنند، با تحریم های پیشنهادی، به دنبال انزوای ایران بودند، در فتنه سال ۱۳۸۸ از فتنه گران علیه نظام حمایت کردند، و دانشمندان هسته ای کشورمان را ترور کردند.

در دوران ترامپ شدیدترین تحریم ها با عنوان فشار حداکثری اعمال شد ، غذا و دارو را هم تحریم کردند، مخالفان جمهوری اسلامی را حمایت و سازماندهی کردند، وترامپ شخصا دستور ترور سردار سلیمانی ؛ فرمانده سپاه قدس را صادر کرد.

همه این تلاش ها برای انزوای ایران و یا براندازی ایران شکل پذیرفت. اما هر چه تحریم ها شدیدتر و دشمنی های امریکا جدی تر شد، جمهوری اسلامی ایران به برکت ایمان و اراده قوی خود، قدرتمند تر شد و امریکا در همه عرصه ها شکست خورد. 

امریکا به دنبال سلطه سیاسی، نظامی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بر ایران بود و برای رسیدن به این هدف تمام توان خود را به کار گرفت، ولی راه به جایی نبرد.

هاوارد تیچر؛ عضو شورای امنیت ملی امریکا در عصر ریگان می گوید: آمریکابرای صدام کاری کرد که تا آن روز برای هیچ یک از نزدیک ترین متحدان خود نکرده بود.

همه این حمایت برای شکستن ملت ایران بود. امریکا در عرصه جنگ نظامی، سیاسی، امنیتی و در شبیخون فرهنگی علیه ملت ما سنگ تمام گذاشت و هرگز به هدف نرسید.

هیلاری کلینتون؛ وزیر خارجه اوباما می گوید: دولت امریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می آمد از معترضان ( فتنه گران سال ۱۳۸۸ ) کرد.

همه این تلاش ها بر اساس نگاه ادوارد شرلی؛ نظریه پرداز امریکایی، برای ایجاد یک تغییر بنیادین در سیاست های ایران و تهی کردن ایران از عقاید اسلامی و انقلابی بوده است؛ هدفی که هرگز امریکا به آن دست نیافت و بر عکس روز به روز امریکا را منزوی تر و ایران را قدرتمندتر کرد.

والرشتاین؛ واضع نظریه نظام جهانی معتقد است که نظام سرمایه داری فعلی بقاء نخواهد داشت و از بین خواهد رفت.

پروفسور نیکلاس اونف؛ بنیانگذار مکتب سازه انگاری و استاد روابط بین الملل دانشگاه فلوریدا می گوید: پیش بینی من این است که نظام اقتصادی سرمایه داری در ۱۵ سال آینده یا مضمحل می شود یا به شدت ضعیف می شود.

استفن والت؛ نظریه پرداز امریکایی و از واضعان مکتب رئالیسم تدافعی در روابط بین الملل معتقد به افول امریکاست. او این روند را افول موریانه وار می نامد؛ افولی که به واسطه ضعف های ساختاری و بنیادی در اقتصاد امریکا ایجاد شده و تدریجا شالوده خود را می بلعد.

برخی به ظواهر نگاه می کنند و می گویند امریکا پول دارد، ابزار نظامی دارد، امکانات رسانه ای دارد، قدرت اتمی دارد، علم و فناوری دارد، تکنولوژی دارد؛ اما باید بدانند این ها قدرت سخت افزاری است؛ منتها در مقابله جهانی، حرف اول را قدرت نرم افزاری می زند و امریکا در این موضوع ضعیف است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ ترامپ ایران نماینده ولی فقیه سپاه حجت الاسلام شیرازی بایدن آمریکا انتخابات سردار سلیمانی جمهوری خواه قرار دادند ملت ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • واکنش کاربران به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد